reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

raczkowa, ja cię przytulę, wirtualnie :-)

ola, ja z 13 lat pracy w jednej aptece przepracowałam 7,5 roku i pewnie pracowała by dalej tyle,że jak mi zaczeli płacic pensję w 4 ratach a sobie w międzyczasie kupowac włoskie buty za 1400zł para to poprostu odeszłam:baffled:
mojej Martynie dziadek kupił wczoraj trąbkę do roweru, moja mama mówi,że jest zaj***** cała wieś ja słyszy jak trabi:szok::-D

reklama
aga to amrtyna sie nei zgubi, wszyscy ja uslysza.

my nei mamy trabki, tylko dzwonek mamy i juz pewnie trabki nie kupimy bo trzeba sie bedzie rozejrzec za czyms wiekszym

olcia gratulacje dla Oliwki :tak:

Elena to byly moje typy od samego poczatku na pierwsze Bruno na drugie Borys ale teraz juz nie jestem do tego przekonana heh moze to tylko hormony :baffled:

Aga DZIEKUJE CI BARDZO :*

Aga posluchalam cie i weszla na chwile do smyka poogladac i nie udalo sie wyjsc bez niczego.. jest tyle slicznych przecenionych ciuszkow.. moze jeszcze cos dokupie do nastepnej wyplacie bo teraz trzeba odlozyc na 3prenatalne no i dentyste..
no to pieknie ci zrobili z tą pracą, ale dobrze ze masz czas sie zaczyms rozjerzec.. 70km to duzo, moze lepiej rozejrzec sie gdzies tu u nas..
Raczkowa szczerze to mnie Tymon kojarzy sie z Timonem z krola lwa:tak:
ja tez cie mocno tule!
olka brawo dla Oliwii!!

no to tak jak radzicie jak plemnik poruszy temat polubownych alimentow to zaproponuje 600zl zobaczymy jak sie do tego odniesie:-)

Rosi dzięki :-)
Aga ja tez kiedyś dostałam taką propozycje nie do odrzucenia, normalnie nie wiadomo czy śmiać się czy plakać:crazy:
ollka zuch Oliwka!:tak:
Dziewczyny to i ja dołączam się z przytuleniem, bo mi tez jakoś tego brakuje dzisiaj ech... :-(

raczkowa, bo my nie jestesmy wymagajace;-):-)

emilka, marttika korzystając z ich propozycji to nawet na paczkę najtańszych podpasek bym nie zarobiła:no::crazy:

Aga i to jest wlasnie kurrr najgorsze ze chce tylko glupiego przytulenia .... a i tak nie ma kogos kto by przytulil :-( DOBRZE ZE WAS MAM :tak::tak::tak:

reklama
jestem zmęczona, idę spać:tak:
a jutro do pracy:tak:

raczkowa, jeszcze zajdziesz kogoś przez duże K kto cię będzie tulił:tak::tak:

Do góry