reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

raczkowa, ja cię przytulę, wirtualnie :-)

ola, ja z 13 lat pracy w jednej aptece przepracowałam 7,5 roku i pewnie pracowała by dalej tyle,że jak mi zaczeli płacic pensję w 4 ratach a sobie w międzyczasie kupowac włoskie buty za 1400zł para to poprostu odeszłam:baffled:
mojej Martynie dziadek kupił wczoraj trąbkę do roweru, moja mama mówi,że jest zaj***** cała wieś ja słyszy jak trabi:szok::-D

reklama
aga to amrtyna sie nei zgubi, wszyscy ja uslysza.

my nei mamy trabki, tylko dzwonek mamy i juz pewnie trabki nie kupimy bo trzeba sie bedzie rozejrzec za czyms wiekszym

olcia gratulacje dla Oliwki :tak:

Elena to byly moje typy od samego poczatku na pierwsze Bruno na drugie Borys ale teraz juz nie jestem do tego przekonana heh moze to tylko hormony :baffled:

Aga DZIEKUJE CI BARDZO :*

Aga posluchalam cie i weszla na chwile do smyka poogladac i nie udalo sie wyjsc bez niczego.. jest tyle slicznych przecenionych ciuszkow.. moze jeszcze cos dokupie do nastepnej wyplacie bo teraz trzeba odlozyc na 3prenatalne no i dentyste..
no to pieknie ci zrobili z tą pracą, ale dobrze ze masz czas sie zaczyms rozjerzec.. 70km to duzo, moze lepiej rozejrzec sie gdzies tu u nas..
Raczkowa szczerze to mnie Tymon kojarzy sie z Timonem z krola lwa:tak:
ja tez cie mocno tule!
olka brawo dla Oliwii!!

no to tak jak radzicie jak plemnik poruszy temat polubownych alimentow to zaproponuje 600zl zobaczymy jak sie do tego odniesie:-)

Rosi dzięki :-)
Aga ja tez kiedyś dostałam taką propozycje nie do odrzucenia, normalnie nie wiadomo czy śmiać się czy plakać:crazy:
ollka zuch Oliwka!:tak:
Dziewczyny to i ja dołączam się z przytuleniem, bo mi tez jakoś tego brakuje dzisiaj ech... :-(

raczkowa, bo my nie jestesmy wymagajace;-):-)

emilka, marttika korzystając z ich propozycji to nawet na paczkę najtańszych podpasek bym nie zarobiła:no::crazy:

Aga i to jest wlasnie kurrr najgorsze ze chce tylko glupiego przytulenia .... a i tak nie ma kogos kto by przytulil :-( DOBRZE ZE WAS MAM :tak::tak::tak:

reklama
jestem zmęczona, idę spać:tak:
a jutro do pracy:tak:

raczkowa, jeszcze zajdziesz kogoś przez duże K kto cię będzie tulił:tak::tak:

Do góry