reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

martttika ogromne gratulacje!!!!!!! super!!

aga nam brakuje namiotu, musimy cos zakupic dziecia ale na spokojnie, wazne ze maja hustawke piaskownice i przewieziony basen.:tak::tak:

ja juz z mala w domu, dzis mieli pogadanke z panaimi policjantkami jak sie zachowywac na wakacjach

reklama
marttika gratki:-)

ola, dobrze że dzieciaczki mają takie pogadanki , zawsze o coś mądrzejsze:tak:
wiadomo nie od razu Kraków zbudowana, moja młoda ma namiot bo ona w ogóle lubi chodzić w kocu na głowie, siedzieć pod biurkiem zastawionym kocem:errr:

czy wam też tak wolno chodzi BB, makabra jedna strona otwiera sie 2-3 minuty:no:

U mnie też normalnie.
My planujemy kupić piaskownicę, ale myślałam kupić coś w sklepie ogrodniczym, bo te typowe piaskownice średnio fajne.

teraz juz też mi bb chodzi w miarę normalnie

ola, oj pomysłów to mojemu dziecku mozna pozzdrościć:-D czasami ma takie,że mnie przyprawaiają o siwe włosy na głowie:baffled:

elena, moja Młoda ma piaskownice zrobioną ze starej bali do prania, mój tata przywiózł jej piach , na noc zastawiają folią żeby nie zalało w razie deszczu i frajda jak ta lala;-)

raczkowa żyjesz:confused:

dzieć usnął ponad 2 godz temu śpi jak zabita a na dworze zamiast odpuszczać to temp idzie w góre juz jest 33,6 u mnie:szok:

Aga zyje ale ledwo co nogi mnie tak strasznie bola i takie mam spuchniete ze najchetniej to bym je odkrecila :baffled: normalnie zdycham jak pies pluto a tu jeszcze wypadaloby prasowanie zrobic ....

Raczkowa, a powiem Ci, że dla mnie w ciąży ani razu nogi nie spuchły - nawet w upał.
Aga ja też miałam drewnianą, ale dla swojego chcę plastikową. Nie mam czasu na "budowlankę", a i chcę by była bezpieczna. Nie chcę potem drzazg wyciągać. Z piachem nie było by problemu, bo parę km dalej jest żwirownia.
Za to mnie teraz wylogowywuje, a już się cieszyłam, że to w końcu minęło.

reklama
Do góry