reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

martttika ogromne gratulacje!!!!!!! super!!

aga nam brakuje namiotu, musimy cos zakupic dziecia ale na spokojnie, wazne ze maja hustawke piaskownice i przewieziony basen.:tak::tak:

ja juz z mala w domu, dzis mieli pogadanke z panaimi policjantkami jak sie zachowywac na wakacjach

reklama
marttika gratki:-)

ola, dobrze że dzieciaczki mają takie pogadanki , zawsze o coś mądrzejsze:tak:
wiadomo nie od razu Kraków zbudowana, moja młoda ma namiot bo ona w ogóle lubi chodzić w kocu na głowie, siedzieć pod biurkiem zastawionym kocem:errr:

czy wam też tak wolno chodzi BB, makabra jedna strona otwiera sie 2-3 minuty:no:

U mnie też normalnie.
My planujemy kupić piaskownicę, ale myślałam kupić coś w sklepie ogrodniczym, bo te typowe piaskownice średnio fajne.

teraz juz też mi bb chodzi w miarę normalnie

ola, oj pomysłów to mojemu dziecku mozna pozzdrościć:-D czasami ma takie,że mnie przyprawaiają o siwe włosy na głowie:baffled:

elena, moja Młoda ma piaskownice zrobioną ze starej bali do prania, mój tata przywiózł jej piach , na noc zastawiają folią żeby nie zalało w razie deszczu i frajda jak ta lala;-)

raczkowa żyjesz:confused:

dzieć usnął ponad 2 godz temu śpi jak zabita a na dworze zamiast odpuszczać to temp idzie w góre juz jest 33,6 u mnie:szok:

Aga zyje ale ledwo co nogi mnie tak strasznie bola i takie mam spuchniete ze najchetniej to bym je odkrecila :baffled: normalnie zdycham jak pies pluto a tu jeszcze wypadaloby prasowanie zrobic ....

Raczkowa, a powiem Ci, że dla mnie w ciąży ani razu nogi nie spuchły - nawet w upał.
Aga ja też miałam drewnianą, ale dla swojego chcę plastikową. Nie mam czasu na "budowlankę", a i chcę by była bezpieczna. Nie chcę potem drzazg wyciągać. Z piachem nie było by problemu, bo parę km dalej jest żwirownia.
Za to mnie teraz wylogowywuje, a już się cieszyłam, że to w końcu minęło.

reklama
Do góry