reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
raczkowa mieszkać mam gdzie, jeść tak samo, więc pracy szukam, ale też nie panikuję, że nic szybko nie znajdę :-) na Filipa póki co tatulek też płaci, więc jak przyoszczędzę to za alimenty zapewnię mu wszystko :-) Życie z oszczędności nie należy do najprzyjemniejszych, lecz niestety czasami trzeba...

dobrze slyszec ze nie musisz z wielu rzeczy rezygnowac i wiazac konca z koncem :tak::tak:oby tak zawsze :tak::tak:a wiec i z praca spokojnie szukaj czegos na prawde fajnego :tak:

anowi, to jest paranoja, 100m mieszkanie nie wynajmie rodzinie z dzieckiem na wózku:wściekła/y: ...najlepiej niech wynajmie jakieś agencji, będzie miał burdel, dupek:wściekła/y::angry::angry::angry:

mozi, super oferta na wakacje w mieście:tak:

martttika powodzenia na egzaminie:tak:

raczkowa, jak Ci tam w ten upał:confused:

emilka, ola wysmażyłyście się na słonku:confused:

my byłyśmy popołudniu na lodach i przy okazji młoda wybiegała się z dzieciorami, wykąpana siedzi i oglada bajkę
a mnie opanowała niemoc, jak by mi ktoś spuścił powietrze:-D

witam wieczorem
padnieta jestem....

anowi bo u nas z mieszkaniami tak jest, jak nie dorgie to zupelnie nieodpowiednie.... masakra.

aga ja sie usmarzylam, dziec mimo smarowania tez czerowny, masakra, ale dziewczyny juz posiedzialyw basenie. no i jak przyjechalysmy to dziewczyny mialy juz gotowa hustawke, sasiad zrobil z drewna, on ogolnie lubi sie bawic w takie rzeczy i zawiesil na naszym stelarzu na lancuchach, w tym tyg zrobi druga i bedzie super:-D

Ja tez juz wrocilam z działeczki, padnieta tak jak wy:)
aga na słonku posiedzialam moze z 10min bo tal troche sie boje w taki upał ale w cieniu pod parasolem było tez calkiem przyjemnie.. a jeszcze fajniej z dziecmi w basenie jak troche nozki pomoczyłam:))
martttika powodzenia jutro na egaziminie, tzmamay mocno kciuki!!
raczkowa wspólczuje ci końcówki w takie upały, a ja tak bede miala przez trzy miesiace a ty juz nie dlugo:-)

wlasnie martttika powodzenia!!
aga fakt w ciazy to kiepskow sloncu siedziec. u nas dziewczyny za to szalaly:-D
ja poczatek ciazy mialam w lato to jeszcze sp[okojnie na baseny chodzilam... eh fajnie bylo:-D

reklama
Do góry