reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
raczkowa mieszkać mam gdzie, jeść tak samo, więc pracy szukam, ale też nie panikuję, że nic szybko nie znajdę :-) na Filipa póki co tatulek też płaci, więc jak przyoszczędzę to za alimenty zapewnię mu wszystko :-) Życie z oszczędności nie należy do najprzyjemniejszych, lecz niestety czasami trzeba...

dobrze slyszec ze nie musisz z wielu rzeczy rezygnowac i wiazac konca z koncem :tak::tak:oby tak zawsze :tak::tak:a wiec i z praca spokojnie szukaj czegos na prawde fajnego :tak:

anowi, to jest paranoja, 100m mieszkanie nie wynajmie rodzinie z dzieckiem na wózku:wściekła/y: ...najlepiej niech wynajmie jakieś agencji, będzie miał burdel, dupek:wściekła/y::angry::angry::angry:

mozi, super oferta na wakacje w mieście:tak:

martttika powodzenia na egzaminie:tak:

raczkowa, jak Ci tam w ten upał:confused:

emilka, ola wysmażyłyście się na słonku:confused:

my byłyśmy popołudniu na lodach i przy okazji młoda wybiegała się z dzieciorami, wykąpana siedzi i oglada bajkę
a mnie opanowała niemoc, jak by mi ktoś spuścił powietrze:-D

witam wieczorem
padnieta jestem....

anowi bo u nas z mieszkaniami tak jest, jak nie dorgie to zupelnie nieodpowiednie.... masakra.

aga ja sie usmarzylam, dziec mimo smarowania tez czerowny, masakra, ale dziewczyny juz posiedzialyw basenie. no i jak przyjechalysmy to dziewczyny mialy juz gotowa hustawke, sasiad zrobil z drewna, on ogolnie lubi sie bawic w takie rzeczy i zawiesil na naszym stelarzu na lancuchach, w tym tyg zrobi druga i bedzie super:-D

Ja tez juz wrocilam z działeczki, padnieta tak jak wy:)
aga na słonku posiedzialam moze z 10min bo tal troche sie boje w taki upał ale w cieniu pod parasolem było tez calkiem przyjemnie.. a jeszcze fajniej z dziecmi w basenie jak troche nozki pomoczyłam:))
martttika powodzenia jutro na egaziminie, tzmamay mocno kciuki!!
raczkowa wspólczuje ci końcówki w takie upały, a ja tak bede miala przez trzy miesiace a ty juz nie dlugo:-)

wlasnie martttika powodzenia!!
aga fakt w ciazy to kiepskow sloncu siedziec. u nas dziewczyny za to szalaly:-D
ja poczatek ciazy mialam w lato to jeszcze sp[okojnie na baseny chodzilam... eh fajnie bylo:-D

reklama
Do góry