reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Czesc dziewczynki,
kolejny upalny dzien, juz nie wiem czy to fajnie czy nie fajnie:-D trzeba chyba na dzialke jechac bo w mieszkaniu duchota;/
martttika czekamy na wiesci z egzaminu :))
Raczkowa jestes z nami w 2paczku?? melduj nam sie tutaj:-)
olcia na tym etapie co jestem pozostaje tylko dmuchany basen na działce i moczenie nóżek, jakbym cala weszla to woda by dzieciom wypłyneła:-D

reklama
dzien dobry
emilka u nas tez dmuchany basen jest, wczoraj to nawet 2 byly bo na poczatku mial byc tylko maly basen bo jak to moj brat stwierdzilzimno bylo.... ale on to ogolnie nigdzie do wody nie wchodzi bo mu wiecznie zimna woda jest....:-D
a dziewczyny zaraz od nalanai wody siedzialyw basenie:-D

ogolnei teraz mozemy dopracowywac ogrodek jak dzieci juz tam wszystko maja:tak::tak:

olcia fajnie ze dzieci mają tam swoj wlasny raj... u nas jak narazie tylko basenik i piaskownica.. sprzydala by sie jakas wieksza hustawka i moze zjezdzalnia.. i sprzydałby sie taki fajny sasiad jak twoj ze wszysko zrobi:-)

emilka ja zjezdzalnie duza sprzedalam bo ogrodka w planach nei bylo, dobrze ze druga mala zjezdzalnia zostala to dziewczyny maja.
piaskownice tez juz mamay, teraz myslimy nad kolorami
hustawke chcemy na wscielkly roz zrobic:-D:-D
ogolnie ja tez sie ciesze ze mamy takiego sasiada on z ze wsi jest i na ogrodkach sie jak w raju czuje:tak::tak: sam ma duza hustwke z drewna ktora sam robil, a u nas narazie 2 pojedyncze beda na duzym stelazu:-D

raczkowa rodzisz?????????

halo :-D:-D

nir rodze jeszcze nie pisalam rano bo na badaniach bylam a teraz leze plackiem jak wieloryb ktorego wyrzucilo morze na brzeg :tak: ale powiem Wam ze to juz tuz tuz chyba :szok: w nocy mialam jakies skurcze dzisiaj jakby biegunka a to ponoc tez jakis objaw nadchodzacej godziny zero :szok: zazdroszcze Wam tego siedzenia na dzialce sama bym chetnie nogi pomoczyla heh:-)

dzień dobry:-)

Ola, najgorzej jak człowiek spiecze się na raka:baffled: kefir na okłady i po bólu:tak:wiem ,ze w ciązy opalanie jest nie wskazane ale znam wiele takich które plackiem leżały w słońcu 2 tyg przed terminem
ogródek nabiera kształtu, fajnie kiedy ma się taki zielony kącik do wypoczynku, Młoda ma u dziadków na ogródku piaskownicę i domek - namiot, basenu nawet nie rozkładamy bo jej całe wakacje nie ma w S-cu:tak:

emilka, działka powiadasz- dzis jest masakra na dworze, ukrop jak nie wiem:baffled: a ma być jeszcze gorzej , zapowiadaja 34 st:tak:

raczkowa, wielorybku, przemów do rozsądku temu Twojemu synusiowi co by już nie meczył mamusia w te upały:-)

wczoraj usnęłam nawet nie wiem kiedy, obudziłam się po 22 , poprawiała młodą w łóżku i poszłam spać dalej:tak:
a dziś byłyśmy dziś na weselnym kołaczu u mnie w pracy a teraz siedzimy w domu póki sie nie ochłodzi:cool:

Aga synus nie jest glupi w takie upaly to on woli w brzucholu posiedziec :-D:-D

martttika GRATULACJE !!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D witamy w ekipie mobilnych zobaczysz teraz o ile zycie jest latwiejsze :-D:-D:-D

reklama
Do góry