reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
dziewczyny wielkie dzięki za kciuki i za pamięć! :-)
Elena taka zestresowana byłam, że nie bardzo nawet pamiętam gdzie jeździłam:-p Na pewno rondo przy filharmonii, przy lodowisku (tam parkowanie), wesoła, kaczorowskiego, ogolnie łatwa trasa. Tyle błędów zrobiłam, ze szok i zdałam dzięki szczęściu, ale najważniejsze, ze się udało!:tak:

A jaimis to pewnie juz nie pracuje, bo jakoś nie widać jej na bb?:sorry2: Moze założy neta w domu teraz...

marttika GRATULACJE ;))
Aga to nie bb spowalnia tylko chyba ten nasz t-mobile;/ przynajmniej moj, czasami mam ochote go wyrzucic przez okno :))
ja jak bylam mała to tez budowałam sobie takie namioty z krzeseł i koca:-D
Raczkowa mnie tez nogi puchna ale od ukąszenia komara;/ nie moge przestac sie drapac..
nie moge juz z tym upałem, a co dopieto ty biedaku:((

ja? ja juz mam to gdzies :-D jestem cala mokra nogi spuchniete dlonie tak samo :-D ale za to dzidzia dupke tak wypycha mi na boku ze mam wrazenie ze mi zaraz rozerwie brzuch i wyskoczy :-D tez pewnie biedakowi goraco :-(

wrocilam niedawnoz dzieckiem z parku, zebral sie sabat czarownic i do domu wracac nie chcialy.... ledwo ja wykapalam....
ciekawe czy jutro wstanie, wyapdalo by bo ja musze do up jechac....

dziewczyny nie zazdroszcze wam w te upaly chodzic z brzuszkami, u nas wlasnie jedna mama dzis rano poszla do przedszkola, od oliwki od kolezankiz grupy bo juz po terminie.

dziewczyny nie zazdroszcze wam w te upaly chodzic z brzuszkami, u nas wlasnie jedna mama dzis rano poszla do przedszkola, od oliwki od kolezankiz grupy bo juz po terminie.

tzn do szpitala poszła?:-) ale fajnie bedzie miala juz nieco lzej w te ciezkie dni.. ja tez juz bym mogla bo czuje sie jak po terminie:-D

emilka w pt w parku mowila ze jak przez weekend nie urodzi to w pon ma byc na oddziale,a dzis z kolezanka oliwki byl tata i mowi ze poszla ale narazie nic nie przyspieszaja. jak urodzi to sie napewno dowiem bo w przedszkolu szybko wiesci sie rozchodza:-D

uciekam spac bo normalnie nic mi sie nie chce

emilka i wyrosłaś na budowniczego:confused::-D
na swędzące bąble przyłóż sobie plasterek cebuli , trochę złagodzi swędzenie:tak: ewentualnie weź wapno (odczula) - to w ciąży mozesz użyć:tak:
cholera wie czy to wina netu czy strony, ale generalnie odkąd era przeszła w t-mobile to jest coraz gorzej:baffled:

raczkowa, młody szykuje sobie droge do wyjścia:-D:-D

marttitka, jaimis chyba juz jest na przymusowym urlopie:tak:

ja tez była z Młodą wieczorem na spacerze i dziś jakiś wysyp brzuchatek , chyba z 8 widziałam w zaawansowanej ciąży:tak:

reklama
dzien dobry:-D

aga u nas w parku tez troche ciezarowek.
no ale jakos tak jak sie siedzi w wiekszej grupie to polowy sie nie widzi,
nam ciezko bylo dzieci sciagnac do domu,

ide szykowac dziecie do wyjscia bo pies je obudzil....

Do góry