reklama
dziewczyny wielkie dzięki za kciuki i za pamięć! :-)
Elena taka zestresowana byłam, że nie bardzo nawet pamiętam gdzie jeździłam Na pewno rondo przy filharmonii, przy lodowisku (tam parkowanie), wesoła, kaczorowskiego, ogolnie łatwa trasa. Tyle błędów zrobiłam, ze szok i zdałam dzięki szczęściu, ale najważniejsze, ze się udało!
A jaimis to pewnie juz nie pracuje, bo jakoś nie widać jej na bb? Moze założy neta w domu teraz...
Elena taka zestresowana byłam, że nie bardzo nawet pamiętam gdzie jeździłam Na pewno rondo przy filharmonii, przy lodowisku (tam parkowanie), wesoła, kaczorowskiego, ogolnie łatwa trasa. Tyle błędów zrobiłam, ze szok i zdałam dzięki szczęściu, ale najważniejsze, ze się udało!
A jaimis to pewnie juz nie pracuje, bo jakoś nie widać jej na bb? Moze założy neta w domu teraz...
emilka87
Fanka BB :)
marttika GRATULACJE )
Aga to nie bb spowalnia tylko chyba ten nasz t-mobile;/ przynajmniej moj, czasami mam ochote go wyrzucic przez okno )
ja jak bylam mała to tez budowałam sobie takie namioty z krzeseł i koca
Raczkowa mnie tez nogi puchna ale od ukąszenia komara;/ nie moge przestac sie drapac..
nie moge juz z tym upałem, a co dopieto ty biedaku(
Aga to nie bb spowalnia tylko chyba ten nasz t-mobile;/ przynajmniej moj, czasami mam ochote go wyrzucic przez okno )
ja jak bylam mała to tez budowałam sobie takie namioty z krzeseł i koca
Raczkowa mnie tez nogi puchna ale od ukąszenia komara;/ nie moge przestac sie drapac..
nie moge juz z tym upałem, a co dopieto ty biedaku(
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
wrocilam niedawnoz dzieckiem z parku, zebral sie sabat czarownic i do domu wracac nie chcialy.... ledwo ja wykapalam....
ciekawe czy jutro wstanie, wyapdalo by bo ja musze do up jechac....
dziewczyny nie zazdroszcze wam w te upaly chodzic z brzuszkami, u nas wlasnie jedna mama dzis rano poszla do przedszkola, od oliwki od kolezankiz grupy bo juz po terminie.
ciekawe czy jutro wstanie, wyapdalo by bo ja musze do up jechac....
dziewczyny nie zazdroszcze wam w te upaly chodzic z brzuszkami, u nas wlasnie jedna mama dzis rano poszla do przedszkola, od oliwki od kolezankiz grupy bo juz po terminie.
emilka87
Fanka BB :)
tzn do szpitala poszła?:-) ale fajnie bedzie miala juz nieco lzej w te ciezkie dni.. ja tez juz bym mogla bo czuje sie jak po terminie
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
emilka w pt w parku mowila ze jak przez weekend nie urodzi to w pon ma byc na oddziale,a dzis z kolezanka oliwki byl tata i mowi ze poszla ale narazie nic nie przyspieszaja. jak urodzi to sie napewno dowiem bo w przedszkolu szybko wiesci sie rozchodza
uciekam spac bo normalnie nic mi sie nie chce
uciekam spac bo normalnie nic mi sie nie chce
Aga1108
Po prostu mama
emilka i wyrosłaś na budowniczego
na swędzące bąble przyłóż sobie plasterek cebuli , trochę złagodzi swędzenie ewentualnie weź wapno (odczula) - to w ciąży mozesz użyć
cholera wie czy to wina netu czy strony, ale generalnie odkąd era przeszła w t-mobile to jest coraz gorzej
raczkowa, młody szykuje sobie droge do wyjścia
marttitka, jaimis chyba juz jest na przymusowym urlopie
ja tez była z Młodą wieczorem na spacerze i dziś jakiś wysyp brzuchatek , chyba z 8 widziałam w zaawansowanej ciąży
na swędzące bąble przyłóż sobie plasterek cebuli , trochę złagodzi swędzenie ewentualnie weź wapno (odczula) - to w ciąży mozesz użyć
cholera wie czy to wina netu czy strony, ale generalnie odkąd era przeszła w t-mobile to jest coraz gorzej
raczkowa, młody szykuje sobie droge do wyjścia
marttitka, jaimis chyba juz jest na przymusowym urlopie
ja tez była z Młodą wieczorem na spacerze i dziś jakiś wysyp brzuchatek , chyba z 8 widziałam w zaawansowanej ciąży
reklama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
dzien dobry
aga u nas w parku tez troche ciezarowek.
no ale jakos tak jak sie siedzi w wiekszej grupie to polowy sie nie widzi,
nam ciezko bylo dzieci sciagnac do domu,
ide szykowac dziecie do wyjscia bo pies je obudzil....
aga u nas w parku tez troche ciezarowek.
no ale jakos tak jak sie siedzi w wiekszej grupie to polowy sie nie widzi,
nam ciezko bylo dzieci sciagnac do domu,
ide szykowac dziecie do wyjscia bo pies je obudzil....