reklama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
wrocilam.... cieplo normlanie masakrycznie.... dzis znow mala biore po obiedzie, poki nie musi nie bedzie sie gotowac w przedszkolu.
a no i dzis wagary od wykladow....normlanie nie ywobrazam sobie trzymac ja w tej malej salce w takim ukropie....
raczkowa ja tam ciagle patrze na ten twoj suwaczek i czekam az sie zacznie cos dziac
a no i dzis wagary od wykladow....normlanie nie ywobrazam sobie trzymac ja w tej malej salce w takim ukropie....
raczkowa ja tam ciagle patrze na ten twoj suwaczek i czekam az sie zacznie cos dziac
Aga1108
Po prostu mama
i ja się melduję
od rana miałyśmy odwiedziny najpierw prababcia a teraz dziadki
Ola, no zaduch dzis przeokropny czasami dobrze jest się urwać
raczkowa, bidoczku ten ukrop:-(, widzimy widzimy i czekamy i nie możemy się doczekać
moje dziecię jutro wyjeżdza na całe wakacje
od rana miałyśmy odwiedziny najpierw prababcia a teraz dziadki
Ola, no zaduch dzis przeokropny czasami dobrze jest się urwać
raczkowa, bidoczku ten ukrop:-(, widzimy widzimy i czekamy i nie możemy się doczekać
moje dziecię jutro wyjeżdza na całe wakacje
Ostatnia edycja:
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
aga a tatus do corci nie przychodzi??
ja zaraz sie zmywam po mala, pozniej posiedzimyw domku i do parku pojdziemy, szkoda tej pogody
ja zaraz sie zmywam po mala, pozniej posiedzimyw domku i do parku pojdziemy, szkoda tej pogody
Aga1108
Po prostu mama
tatuś ostanio był 19 maja i zapewne przez najbliższe 2,5 mc nie będzie martysi widział, co prawda jeździ 4 km od miejsca gdzie będzie Martynka z dziadkami ale nie sądzę żeby się odważył do nich pojechać
a prababcia i dziadki to moja babcia i rodzice, tesciowa była u nas ostanio w lutym a poprzednio widziała wnuczkę w lipcu - takie zainteresowanie ze strony tatusia i jego rodziny
oby burza wam nie przeszkodziła:-)
a prababcia i dziadki to moja babcia i rodzice, tesciowa była u nas ostanio w lutym a poprzednio widziała wnuczkę w lipcu - takie zainteresowanie ze strony tatusia i jego rodziny
oby burza wam nie przeszkodziła:-)
anowi82
Fanka BB :)
Cz.
Ostatnia edycja:
bylam dzisiaj u tej mojej kolezanki jaki ten jej synus sliczniutki i malutki matko jedyna ciagle je sika i placze heh mowila ze mam sie przygotowac na nieprzespane noce no ale niby dlaczego przeciez moj synus bedzie od razu przesypial cale noce
a ten upal mnie wykancza ....
a ten upal mnie wykancza ....
emilka87
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny,
wczoraj wieczorem sie do was napisalam ale bb mi sie zawiwsil i wszystko poszłooo;/
Aga na te swedzące bąble po komarach u mnie nie ma rady.. nie raz sie zastanawialam czy nie mam jakiegos uczulenia na jad bo jest masakra..
ja tez jakos ostatnio duzo brzuszkow widze) tak razniej)
Raczkowa ja tez mam na oczku ten twoj suwaczek)
dzisiaj wieczór juz chyba nieco lzejszy niz wczoraj, albo ja tak lepiej dzisiaj go znosze..
wczoraj wieczorem sie do was napisalam ale bb mi sie zawiwsil i wszystko poszłooo;/
Aga na te swedzące bąble po komarach u mnie nie ma rady.. nie raz sie zastanawialam czy nie mam jakiegos uczulenia na jad bo jest masakra..
ja tez jakos ostatnio duzo brzuszkow widze) tak razniej)
Raczkowa ja tez mam na oczku ten twoj suwaczek)
dzisiaj wieczór juz chyba nieco lzejszy niz wczoraj, albo ja tak lepiej dzisiaj go znosze..
Aga1108
Po prostu mama
ola, miałaś jakiegoś niucha dziś popołudniu ex przysłał mi sms kiedy może przyjść do Martynki, napisałam mu że mloda jutro wyjeżdza na całe wakacje i jesli chce ją zobaczyć to dziś , liczyłam na to ,że mi napisze ,że ma kilenta i nie ma czasu
a tatuś się zjawił po 40 minutach
emilka, bo teraz faktycznie zrobiło sie fajnie, wiaterek się ruszył ale ja i tak mam w mieszkaniu 2 st wiecej niz na dworze
dziewczyno zadrapiesz się:-(
raczkowa, taki to mały człowieczek je i śpi 12 godz , jak mi położyli Martysię na brzuchu po urodzeniu to pierwsze co powiedziałam to : jaka ona malutka a miała 56cm
dzisiaj zaduch daje popalićm jestem cała mokra
dzieć spakowany, jutro jedzie, będzie mi się cniło bez niej:-(
a tatuś się zjawił po 40 minutach
emilka, bo teraz faktycznie zrobiło sie fajnie, wiaterek się ruszył ale ja i tak mam w mieszkaniu 2 st wiecej niz na dworze
dziewczyno zadrapiesz się:-(
raczkowa, taki to mały człowieczek je i śpi 12 godz , jak mi położyli Martysię na brzuchu po urodzeniu to pierwsze co powiedziałam to : jaka ona malutka a miała 56cm
dzisiaj zaduch daje popalićm jestem cała mokra
dzieć spakowany, jutro jedzie, będzie mi się cniło bez niej:-(
reklama