reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
wrocilam.... cieplo normlanie masakrycznie.... dzis znow mala biore po obiedzie, poki nie musi nie bedzie sie gotowac w przedszkolu.

a no i dzis wagary od wykladow....normlanie nie ywobrazam sobie trzymac ja w tej malej salce w takim ukropie....

raczkowa ja tam ciagle patrze na ten twoj suwaczek i czekam az sie zacznie cos dziac

i ja się melduję

od rana miałyśmy odwiedziny najpierw prababcia a teraz dziadki

Ola, no zaduch dzis przeokropny:baffled: czasami dobrze jest się urwać:-D

raczkowa, bidoczku ten ukrop:-(, widzimy widzimy i czekamy i nie możemy się doczekać:-D:-D

moje dziecię jutro wyjeżdza na całe wakacje

Ostatnia edycja:
tatuś ostanio był 19 maja i zapewne przez najbliższe 2,5 mc nie będzie martysi widział, co prawda jeździ 4 km od miejsca gdzie będzie Martynka z dziadkami ale nie sądzę żeby się odważył do nich pojechać
a prababcia i dziadki to moja babcia i rodzice, tesciowa była u nas ostanio w lutym a poprzednio widziała wnuczkę w lipcu - takie zainteresowanie ze strony tatusia i jego rodziny:baffled::dry:

oby burza wam nie przeszkodziła:-)

bylam dzisiaj u tej mojej kolezanki jaki ten jej synus sliczniutki i malutki matko jedyna :tak::-D ciagle je sika i placze :szok: heh mowila ze mam sie przygotowac na nieprzespane noce :szok: no ale niby dlaczego przeciez moj synus bedzie od razu przesypial cale noce :-D:-D

a ten upal mnie wykancza ....

Czesc dziewczyny,
wczoraj wieczorem sie do was napisalam ale bb mi sie zawiwsil i wszystko poszłooo;/
Aga na te swedzące bąble po komarach u mnie nie ma rady.. nie raz sie zastanawialam czy nie mam jakiegos uczulenia na jad bo jest masakra..
ja tez jakos ostatnio duzo brzuszkow widze:)) tak razniej:))
Raczkowa ja tez mam na oczku ten twoj suwaczek:))
dzisiaj wieczór juz chyba nieco lzejszy niz wczoraj, albo ja tak lepiej dzisiaj go znosze..

ola, miałaś jakiegoś niucha:tak: dziś popołudniu ex przysłał mi sms kiedy może przyjść do Martynki, napisałam mu że mloda jutro wyjeżdza na całe wakacje i jesli chce ją zobaczyć to dziś , liczyłam na to ,że mi napisze ,że ma kilenta i nie ma czasu:tak:
a tatuś się zjawił po 40 minutach:szok:

emilka, bo teraz faktycznie zrobiło sie fajnie, wiaterek się ruszył ale ja i tak mam w mieszkaniu 2 st wiecej niz na dworze:no:
dziewczyno zadrapiesz się:szok::-(

raczkowa, taki to mały człowieczek je i śpi 12 godz:-D , jak mi położyli Martysię na brzuchu po urodzeniu to pierwsze co powiedziałam to : jaka ona malutka a miała 56cm:-D

dzisiaj zaduch daje popalićm jestem cała mokra:baffled:
dzieć spakowany, jutro jedzie, będzie mi się cniło bez niej:-(

reklama
Do góry