reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

no wlasnie dobra sprawa z takim placem zabaw :tak: a tatausia fajnego jakiegos nie bylo jak ostatnio na placu zabaw ? :-D:-D:-D

Aga tak robie ale jakos ciezko :confused2: ale tylko 2 tyg i bede miala go w D :-D:-D

zasnelam i nawet nie wiem kiedy ta bramke czesi strzelili :-D:-D:-D z drugiej strony ..... ehhh szkoda gadac jak zawsze jestesmy w czarnej D

reklama
raczkowa,przespałaś gola sąsiadów:-D:-D
powiedziałabym blada d****:-D

ola, u nas też trzeba rzeczy typu kapcie, szczoteczka, poduszka jesli dziecko sypia a pozostałą wyprawkę przedszkole zakupuje:tak:

zmeczył mnie ten mecz:-D idę spać...dobranoc:-)

no i dupka z mistrzostwami;/ ehh
raczkowa jakbys nawet przespała cały mecz to nic by cie nie omineło:-)
anowi nie wybralam jeszcze wyprawki, co chwile zmieniam zdanie.. po dzisiejszej rozmowie z kuzynem i bratówką jestem za tym zeby jednak od nich pozyczyc:-D ale mnie sie co chwile zmienia..

ja tez jestem zmeczona tymi emocjami w dziisiejszej strefie kibica i tym gorącem na dworze;/ dobrej nocki wszystkim:)

dzień dobry

i znowu pobudka o 6 ....uroki macierzyństwa:dry:
i znowu upał:-)
rosołek już pyrka.....

emilka, skoro masz taką propozycję,może warto skorzystać, a jak nie będzie Ci pasować to zawsze możesz kupić:tak:

Ostatnia edycja:
witam
emilka pozycz na poczatek, zobaczysz co i jak i wtedy pomyslisz.....

aga u nas juz na szczescie plastycznej wyprawki nei trzeba kupowac bowiadomo ze dzieci chca miec to samo. my tez piorniki mamy bo dzzieci juz potrzebuja. a no i stroj na gimnastyke:-D

dobra zmyklam sie opalac na ogrodek i pogrilowac

milego dnia:-D

emilka pozycz jak mozesz tylko nowy materac kup do lozeczka bo nie wolno po kims uzywac bo jest odksztalcony a najwyzej jak ci sie nie spodoba to tak jak Aga pisze kupisz nowe wszystko wtedy :tak::tak::tak:

czesc dziewczyny,
jak na chwile obecna jestem za tym zeby pozyczyc:) choc juz slyszalam ze od wozka raz koło odpadło heh najwyzej kupie nowy w trakcie jak sie roizpadnie:)

ogarne sie i zmykam na dzialeczke bo szkoda w domku siedziec...
milej niedzieli:))

hej, troche mnie nie bylo,ale egzaminy, jeszcze jeden za tydz troche i jeden we wrzesniu i koniec,ten teraz to koszmar naszego wydzialy,zdawalnosc b,mala,teraz mi malo brakowalo

a tak mloda wstala godzine temu, po sniadaniu,oglada tv i po filmie odrabianie lekcji,a po poludniu chyba skoczymy nad wode, tylko u nas nie ma za bardzo gdzie

a tak po Bozym Ciele mloda siedziala z dziadkiem w pt w domu,bo szkola miala wolne i wzbogacilismy sie o dwoch domownikow- rybki w kuli, znalazlam wlasnie dla nich akwarium

a tak mam fajna oferte wakacji w miescie na sierpien, tydz zalezy od aktracji 22-63 zl,ale naprawde kazdego dnia gdzies wyjazd,mojej juz stadnina koni sie spodobala
a kolezanka synka na dyzor do przedszkola zapisala na sierpieni 370 zl i wyprawka, chyba 4 bloki, dwa rodzaje kredek,chyba plastelina,papier toaletowy, mydlo w plynie, reczniki i nie wiem czy cos jeszcze na jeden miesiac do przedszkola, jeszcze nie swojego co by dziecko od wrzesnia skorzystalo z tych rzecz:szok:

hej kobietki:-)

miałam sobotę i niedzielę pracować, ale ogólnie wczoraj było tak mało ludzi, że dzisiaj podobno mam na 16nastą, ale raczej nie opłaca mi się iść w ogóle:baffled: Ogólnie po tygodniu wolnego zauważyłam, że zostałam zakwalifikowana jak pracownik dorywczy, bo do końca miesiąca pracuję może jeszcze z 20 godzin:angry: Moim zdaniem to jakaś paranoja, bo nawet na bilety i paliwo nie zarobię:crazy: Jutro mój wielki dzień (zobaczymy czy się skończy pozytywnie;-) ), bo zdaję egzamin:szok: Pojeździłam wczoraj 2 godziny i na początku to był kosmos po tak długiej przerwie, ale pod koniec już czułam się pewniej i instruktorka powiedziała, ze teraz to tylko szczęścia potrzeba, więc oby dopisało!;-)Zatem lecę obczajać światła i płyny pod maską:sorry2:

reklama
dziewuszki to bawcie sie dobrze na tych swoich wypadach :tak:ja dzis raczej w domku bo strasznie goraco :sorry2:

martttika a jak z poszukiwaniem nowej pracy? rzeczywiscie bez sensu taka praca nic nie zarobisz a tylko z dzidziorkiem nie jestes :baffled:

Do góry