reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

no wlasnie dobra sprawa z takim placem zabaw :tak: a tatausia fajnego jakiegos nie bylo jak ostatnio na placu zabaw ? :-D:-D:-D

Aga tak robie ale jakos ciezko :confused2: ale tylko 2 tyg i bede miala go w D :-D:-D

zasnelam i nawet nie wiem kiedy ta bramke czesi strzelili :-D:-D:-D z drugiej strony ..... ehhh szkoda gadac jak zawsze jestesmy w czarnej D

reklama
raczkowa,przespałaś gola sąsiadów:-D:-D
powiedziałabym blada d****:-D

ola, u nas też trzeba rzeczy typu kapcie, szczoteczka, poduszka jesli dziecko sypia a pozostałą wyprawkę przedszkole zakupuje:tak:

zmeczył mnie ten mecz:-D idę spać...dobranoc:-)

no i dupka z mistrzostwami;/ ehh
raczkowa jakbys nawet przespała cały mecz to nic by cie nie omineło:-)
anowi nie wybralam jeszcze wyprawki, co chwile zmieniam zdanie.. po dzisiejszej rozmowie z kuzynem i bratówką jestem za tym zeby jednak od nich pozyczyc:-D ale mnie sie co chwile zmienia..

ja tez jestem zmeczona tymi emocjami w dziisiejszej strefie kibica i tym gorącem na dworze;/ dobrej nocki wszystkim:)

dzień dobry

i znowu pobudka o 6 ....uroki macierzyństwa:dry:
i znowu upał:-)
rosołek już pyrka.....

emilka, skoro masz taką propozycję,może warto skorzystać, a jak nie będzie Ci pasować to zawsze możesz kupić:tak:

Ostatnia edycja:
witam
emilka pozycz na poczatek, zobaczysz co i jak i wtedy pomyslisz.....

aga u nas juz na szczescie plastycznej wyprawki nei trzeba kupowac bowiadomo ze dzieci chca miec to samo. my tez piorniki mamy bo dzzieci juz potrzebuja. a no i stroj na gimnastyke:-D

dobra zmyklam sie opalac na ogrodek i pogrilowac

milego dnia:-D

emilka pozycz jak mozesz tylko nowy materac kup do lozeczka bo nie wolno po kims uzywac bo jest odksztalcony a najwyzej jak ci sie nie spodoba to tak jak Aga pisze kupisz nowe wszystko wtedy :tak::tak::tak:

czesc dziewczyny,
jak na chwile obecna jestem za tym zeby pozyczyc:) choc juz slyszalam ze od wozka raz koło odpadło heh najwyzej kupie nowy w trakcie jak sie roizpadnie:)

ogarne sie i zmykam na dzialeczke bo szkoda w domku siedziec...
milej niedzieli:))

hej, troche mnie nie bylo,ale egzaminy, jeszcze jeden za tydz troche i jeden we wrzesniu i koniec,ten teraz to koszmar naszego wydzialy,zdawalnosc b,mala,teraz mi malo brakowalo

a tak mloda wstala godzine temu, po sniadaniu,oglada tv i po filmie odrabianie lekcji,a po poludniu chyba skoczymy nad wode, tylko u nas nie ma za bardzo gdzie

a tak po Bozym Ciele mloda siedziala z dziadkiem w pt w domu,bo szkola miala wolne i wzbogacilismy sie o dwoch domownikow- rybki w kuli, znalazlam wlasnie dla nich akwarium

a tak mam fajna oferte wakacji w miescie na sierpien, tydz zalezy od aktracji 22-63 zl,ale naprawde kazdego dnia gdzies wyjazd,mojej juz stadnina koni sie spodobala
a kolezanka synka na dyzor do przedszkola zapisala na sierpieni 370 zl i wyprawka, chyba 4 bloki, dwa rodzaje kredek,chyba plastelina,papier toaletowy, mydlo w plynie, reczniki i nie wiem czy cos jeszcze na jeden miesiac do przedszkola, jeszcze nie swojego co by dziecko od wrzesnia skorzystalo z tych rzecz:szok:

hej kobietki:-)

miałam sobotę i niedzielę pracować, ale ogólnie wczoraj było tak mało ludzi, że dzisiaj podobno mam na 16nastą, ale raczej nie opłaca mi się iść w ogóle:baffled: Ogólnie po tygodniu wolnego zauważyłam, że zostałam zakwalifikowana jak pracownik dorywczy, bo do końca miesiąca pracuję może jeszcze z 20 godzin:angry: Moim zdaniem to jakaś paranoja, bo nawet na bilety i paliwo nie zarobię:crazy: Jutro mój wielki dzień (zobaczymy czy się skończy pozytywnie;-) ), bo zdaję egzamin:szok: Pojeździłam wczoraj 2 godziny i na początku to był kosmos po tak długiej przerwie, ale pod koniec już czułam się pewniej i instruktorka powiedziała, ze teraz to tylko szczęścia potrzeba, więc oby dopisało!;-)Zatem lecę obczajać światła i płyny pod maską:sorry2:

reklama
dziewuszki to bawcie sie dobrze na tych swoich wypadach :tak:ja dzis raczej w domku bo strasznie goraco :sorry2:

martttika a jak z poszukiwaniem nowej pracy? rzeczywiscie bez sensu taka praca nic nie zarobisz a tylko z dzidziorkiem nie jestes :baffled:

Do góry