reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

aga do kolezanki ide w poniedzailek o ile dotrwam :-D
olcia Tobie sie nic nie chce? jak Ty juz od 8 to masz okna pomyte posprzatane ciasto upieczone i wogole wszystko na blysk :-D

emilka ja na tego grilla nawet bym szla ale sie boje ze zajde i tylko wyc bede :confused:

reklama
raczkowa bo ja w tyg i tak musze rano wstac, dziecko sie samo do przedszkola nie zaprowadzi, wiec zanim po nia ide musze cos porobic zeby pozniej z nia gdzies wyjsc przyznajmniej.

Olka22 narobiłaś mi smaka na ciasto i .. też robię. właśnie się piecze. :-D
napisz mi jaka jest "wyprawka" do przedszkola. tak się zastanawiam ile kasy będę musiała wyłożyć.

Raczkowa
jak byłam w ciąży, to czasami hydroksyzynę brałam. bynajmniej dobrze spałam. Moim zdaniem musisz sobie zadać pytanie czy faktycznie nastrój masz kiepski czy ojciec dziecka tak na Ciebie wpływa. Nie dawaj mu się poniewierać, nosisz pod sercem jego SYNA. Za to on powinien Cię po rękach nosić a nie takie zachowania jak czytam.

Emilka zdecydowałaś sie na jakiś zakup wyprawkowy dla Córci?

Aga szkoda że jutro do pracy. zapowiada się piękna pogoda. ale od 15 jest jeszcze sporo czasu.

Ja mam już posprzątane, pranie się pierze, ciasto w piekarniku, obiad gotowy. tylko podłogi pomyć i wsioo!!

Jak sobie przypomnę jak nienawidziłam niedziel w ciąży, a teraz mi już nie przeszkadza że ludzie chodzą całymi rodzinami na spacery.

AAAAA spaliła mi się suszarka, trza kupić nową. Może któraś z Was niedawno kupowała i mi coś poleci??

miłego popołudnia

Ostatnia edycja:
witamy sie wieczorem, cudem zdazylysmy na mecz. pol dnia spedzilysmy na rewelacyjnym placu zabaw, eh super bylo, park linowy, silownia i normalny plac dla dzieci plus boiska, cudo:-D:-D

anowi wyprawka zalezy od przedszkola... napewno na dzien dobry oplata stala i zywienie, plus ubezpieczenie i oplaty za dodatkowe zajecia, u nas zawsze wszystko na dzien dobry chca.
co do wyprawki ja bym kupila kapcie i glownie getry choc u nas dziewczynki glownie w spodniczkach.
u nas pierwsze 2 lata dochodzila wyprawka plastyczna, koszt kolo 40 zl, bloki, kredki itp, teraz dajemy pieniazki i jest lepiej. do tego husteczki higieniczne, pasta i szczoteczka. no i pizamka jak corcia bedzie lezakowac.

na dzien dobry to chyba wszytsko.... a zebranie macie przed rokiem szkolnym?? u nas nie bylo ale lista potrzebnych rzeczy wisiala na przedszkolu..

anovi chyba masz racje ze to nie tylko hormony ale przede wszystkim dawca :baffled: ciagle sobie powtazam ze to koniec i ze juz sie nie dam i nie bedzie mnie tak traktowal a za chwile robbi mi sie go zal :dry: tylko dlaczego? za miekkie serce mam chyba....:baffled:

anowi, ja na szczęście w niedzielę nie pracuję, dziś pracowałam:tak:
u nas w przedszkolu jest wywieszona lista co dzieć ma mieć a oprócz tego daję się kasę na "wyprawkę"

ola, to super taki plac zabaw, przynajmniej dzieci mogą się wyszaleć:-)

raczkowa, jednym słowem kibic z młodego:-D a jak Ci sie zrobi żal dawcy to przypomnij sobie co Ci ostatnio napisał, od razu minie Ci żal, wiem wredna jestem:-p;-) ale dla takich nie ma słowa zmiłuj

ja też jednym okiem zerkam na mecz

reklama
aga plac zabaw super, ale szkoda ze z takim dojazdem... no ale czasem mozna wyskoczyc.

u nas juz na szczescie cha tylko kase i nie trzeba biegac i kupowac niz poza kapciami... ogolnie nie lubie wrzesnai bo to duzo duzo wydatkow

Do góry