reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Dzien dobry,
nareszcie słoneczko :))) ja dzisiaj mam w planie dzialeczke bo ciocia robi imieniny:-) mysle ze tez tam zrobimy sobie strefe kibica:-)
Raczkowa mysle ze to jest wlasnie strach przed rozwiązaniem, i zapewne jestes juz zmeczona dodoatkowymi kilogramami.. ta pogoda taka ostatnio byla ze człowiek zdołowany ciągle.. wyjdz gdzies na powietrze pooddychac, nie siedz sama w domku i nie mysl za dzuo, napewno wszystko sie ułoży :* niebawem bedziesz miała najwieksze szczescie w ramionach i wszystko minie :))

fakt osttanio pogoda dobrze nie nastrajala ale wkoncu mamys lonko....
my na dzialke dopiero jutro, nie chce mi sie dzis.... jutro to juz pewnie basenik sie da wyciagnac i odpoczac....

Aga to raczej sesja :dry:wstalam pojechalam do szkoly i nawet na egzamin nie poszlam bo nie dalam rady :dry:ehh masakra

olcia hormony? to jakies mutanty musza byc przeciez tak nie da sie zyc :baffled: calymi nocami nie spie ale niby nie jestem zmeczona a i tak nic mi sie nie chce :baffled: mam dosc

emilka no wlasnie w planach tez mialam dzialeczke i grila i prazonki :-) i sie cieszylam jak dziecko a teraz nawet mi sie jechac nie chce :baffled:

no i niby fajnie ze slonko ale jak dla mnie to juz za goraco :-D za duza zmiana w tak krotkim czasie

raczkowa, to nie sesja , to twoja głowa, myslisz, oj myslisz za dużo:-D;-)

my jutro też siedzimy u siebie bo w środę młoda wyjeżdza z dziadkami na wakacje i chcą się jeszcze ogarnąć przed wyjazdem

raczkowa bo jak ci zasadze kopniakan to napewno w katowicach poczujesz:D juz mi sio do ludzi, zeby nie myslec! zawsze mozesz posiedziec w cieniu, mocząc nogi w miednicy, nie wolno ci sie zamartwiac i odizolowywac, pamietaj ze jestes z maluszkiem jednością i on czuje jaki Mamusia ma nastrój i mu smutno:p do góry główki :))

reklama
Do góry