reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Dzien dobry,
nareszcie słoneczko :))) ja dzisiaj mam w planie dzialeczke bo ciocia robi imieniny:-) mysle ze tez tam zrobimy sobie strefe kibica:-)
Raczkowa mysle ze to jest wlasnie strach przed rozwiązaniem, i zapewne jestes juz zmeczona dodoatkowymi kilogramami.. ta pogoda taka ostatnio byla ze człowiek zdołowany ciągle.. wyjdz gdzies na powietrze pooddychac, nie siedz sama w domku i nie mysl za dzuo, napewno wszystko sie ułoży :* niebawem bedziesz miała najwieksze szczescie w ramionach i wszystko minie :))

fakt osttanio pogoda dobrze nie nastrajala ale wkoncu mamys lonko....
my na dzialke dopiero jutro, nie chce mi sie dzis.... jutro to juz pewnie basenik sie da wyciagnac i odpoczac....

Aga to raczej sesja :dry:wstalam pojechalam do szkoly i nawet na egzamin nie poszlam bo nie dalam rady :dry:ehh masakra

olcia hormony? to jakies mutanty musza byc przeciez tak nie da sie zyc :baffled: calymi nocami nie spie ale niby nie jestem zmeczona a i tak nic mi sie nie chce :baffled: mam dosc

emilka no wlasnie w planach tez mialam dzialeczke i grila i prazonki :-) i sie cieszylam jak dziecko a teraz nawet mi sie jechac nie chce :baffled:

no i niby fajnie ze slonko ale jak dla mnie to juz za goraco :-D za duza zmiana w tak krotkim czasie

raczkowa, to nie sesja , to twoja głowa, myslisz, oj myslisz za dużo:-D;-)

my jutro też siedzimy u siebie bo w środę młoda wyjeżdza z dziadkami na wakacje i chcą się jeszcze ogarnąć przed wyjazdem

raczkowa bo jak ci zasadze kopniakan to napewno w katowicach poczujesz:D juz mi sio do ludzi, zeby nie myslec! zawsze mozesz posiedziec w cieniu, mocząc nogi w miednicy, nie wolno ci sie zamartwiac i odizolowywac, pamietaj ze jestes z maluszkiem jednością i on czuje jaki Mamusia ma nastrój i mu smutno:p do góry główki :))

reklama
Do góry