reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
wrocilam, dziec jeszcze na dworze.

ja tam sie pisze na zlot czarownic, raczkowa to tam popedz syna troche:-D:-D

super pogoda sie robi:-D

aga ja tam moge peic ciasta byle sie udawaly a nie wszytskie mi wychodza

ola, ja ogólnie bardzo lubię piec, nie znoszę jedynie tortów:dry:
ale teraz za bardzo u mnie nie ma kto jeść ciasta, dawniej piekłam co tydzień zewględu na exa bo on uwielbiał ciasto

jutro ponoć ma byc 30 st a ja sobie siedzę w 23 st przy klimie

raczkowa my czekamy ale ten twoj suwaczek teraz dziala wiec wiesz no tak jakos sie niecierpliwimy:-D

aga u mnie ma kto jest, zreszta oliwia sie nawet upomina zebym piekla.

aga tak naleze to hutnika, z tym ze u mnie raczej nie ma jakis porazających wad to wątpie zeby sie kwalifikował do czego kolwiek.. poprostu jest do zrobienia bo ma juz tyle lat.. a ostatnio jak robili balkony to tylko malowali barierki..
dobrze zrobilas z tą skargą.. niech sobie ten cwaniak nie mysli ze mu wszystko wolno.. co za typ:dry:
Raczkowa spokojnie czekamy na ciebie ze zlotem... mam nadzieje ze ja bede jeszcze mogla sie ruszac:-) a Malutki pojawi sie jak bedzie jego pora ja mysle ze w finale euro 2012 ;-)

czesc babeczki

ja z takim pytaniem czy mozna cierpiec na depresje poporodowa przed porodem?:-D bo ja wlasnie chyba na taka cierpie :confused2: najchetniej to bym zasnela i juz nigdy sie nie obudzila

reklama
cześć

raczkowa, to co tak wcześnie robisz na nogach:-D; objawy zbliżającego się wielkiego finału:-)

emilka, u nas barierki musisz sobie sama malować:tak:

właśnie wcinam śniadanko, wczoraj mnie tak łeb bolał,że nawet 2 aspiryny nie pomogły:dry:

Do góry