reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
olcia nie zjemy duzo tylko połowe blaszki hehe
aga ja jak najbardziej pisze sie na ten zlot jesli jeszcze bede mogla sie ruszac
martttika tyle teraz kosztuje godzina jazd?? masakra.. no ale lepiej wykupic, ja dokupywalam przed kazdym egzaminem(3) bo to duzo daje..

miałam dziś co nie co papierków do zrobienia, jeszcze mam ale mi się już nie chce:dry: w ogóle dziś widzę w stereo i kolorze przez to cisnienie:confused2:

emilka, spróbuj zgłosić balkon do spółdzielni, a nuż się uda:tak:, nalezysz do hutnika:confused:
ja dziś zrobiłam rozróbę w spółdzielni bo jak się okazało to zapomnieli dać zlecenie na sufit:wściekła/y: i ciężko mnie przepraszali ,że to naprawią i firma przyjdzie jeszcze raz, bo teraz to oni mają gdzie indziej zlecenia:confused2:
złożyłam skargę na szefa tej firmy bo jak mu dziś mój tata pokazał pismo ze spółdzielni to dpowiedział dosłownie cyt" ch....mnie to obchodzi co pan masz tam napisane, możesz pan sobie to w d..... wsadzić" ...cham p******:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:

ola, oj to blacha na to ciasto musi być olbrzymia:-D tyle chetnych,że chyba będziesz musiała upiec jeszcze jedno:-D

edit

jeszcze jakieś mamuśki chętne na zlot?

Ostatnia edycja:
raczkowa, wcześniej była wzmianka o zlocie czarownic okolic jak się już łaskawie rozpakujesz:-D:tak:n jak byśmy śmiały o Tobie zapomnieć, my Cie uwielbiamy:-D:-D
my z emilką jesteśmy juz chętne:tak:

reklama
Do góry