reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

olka mnie pani w sklepie powiedziala ze drozeją prze z tą pogode, bo owoce nie chca dojrzewac i jest ich mniej;/
ja dopiero mysle co tu na sniadanko przyrzadzic a ty juz ciasto w piekarniku:D to co tam pieczemy? cos z owocami?

martttika chodzi ci o wykupienie dodatkowych jazd? az tak tłoczno? u nas to jest sporo tych osk, moze sprobuj pogaac z tym co wczesniej jezdzilas, moze cie wcisnie po znajomosci :)) to kiedy egzamin?

reklama
to u nas z jazdami nie ma zle, duzo osrodkow to zarabiaja na tym ladnie.
ja narazie w polowie teori ejstem, i przed badanaimi ale szkla juz zamowione.

emilka dzis z brzoskwnia i truskawka, ale brzoskwnia z puszki, bo normalnej mi szkoda.
proste i pyszne ciasto

cześć

ja jestem ale mam dzis trochę papierków do zrobienia:tak:

olla ale bedzie tłok na tej kawie i cieście:-D

edit

dziewczyny

może jak juz raczkowa wreszcie urodzi , zrobimy jakis zlot czarownic ?

Ostatnia edycja:
znalazłam jutro na 8 rano po 45 zł za godzinę :-p egzamin mam w poniedziałek, a może bym nie brała jazd dodatkowych gdyby nie fakt, ze ostatni zdawałam 1,5roku temu:tak: no i u nas w mieście word wymienił samochody i teraz mamy yarisy, a wczesniej jeździła micrą

reklama
Do góry