reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

cholera, znowu mi zezarło posta:wściekła/y::wściekła/y:

emilka, balkon robią mi ze spółdzielni, jakaś firma zewnetrzna, ale niech ich szalg trafi:angry: mam zatwierdzony do remontu sufit bo coś sie na nim zrobiło,nie wiadomo co , tylko głowami kiwają i mówią,że nie wiedzą co to jest :szok:
z tego czegoś leje sie mleczna woda, która zniszczyła kafle na posadzce więc maja zrobic od razu posadzkę:tak: wczoraj prszyszli skuli posadzkę a sufitu nie ruszyli bo ich szef twierdzi,że on nic nie wie o suficie:dry::no:
dziś od rana dochodziłam się z tym dupkiem z firmy i ze spółdzielnią, powiedziałam im,że nie podpiszę odbioru jeżeli nie zrobią tak jak ja mam na piśmie od prezesa spółdzielni:angry::angry::wściekła/y:

reklama
aga pilnuj ich pilnuj bo tacy fachowcy ze spoldzielni to katastrofa.
ja po wykaldach, dziecie juz spi. zmeczona normlanie ejstem, slonko by sie moglo pokazac

kurcze u siebie musze sama cos pomyslec bo moj balkon straszy :D
aga podpiszesz to pozniej ci beda wpierac ze moze zrobli, a przeciez problem zaczął sie chyba od sufitu to w pierwszej kolejnosci powinni go zrobic;/ leniwce.

do tych co im posty zzera :-):tak:: od kiedy kilka razy mialam sytuacje, ze sie napisalam a na koniec post zniknal, to teraz za kazdym razem jak napisze posta to zaraz go zaznaczam i wciskam opcje kopiuj. no a potem puszczam go w obieg. jesli by sie okazalo, ze zniknal to po prostu znow otwoeram okienko tekstowe i wciskam wklej :tak:. w ten sposob nie starcilam juz zadnego posta. moze robie sobie dodatkowa robote za kaxdym razem, ale nic tak bardzo nie irytuje jak sie czlowiek rozlegle wyzewnetrzni a calosc pojdzie w kosmos :no:. a teraz to kopiowanie to juz u mnie rutyna :tak:

Dzien dobry dziewuchy,
gdzie wy sie wszystkie podziewacie? zawsze z rana to tutaj bylo jak na targu a tu taka cisza :-) zakochane czy jak?:-)
nie chce zapeszac ale chyba nam sie pogoda robi :))

krropleka ja od jakiegos czasu tez tak robie ze jak pisze duzo to zaczym wcisne wyslij to kopiuje bo juz nie raz sie na tym przejechałam..:-D

dzien dobry

raczkowa eh ja liczylam ze ty wkoncu zorbisz nam niespodzianke i pojdziesz rodzic....

ja na targu bylam i zastanawiam sie dlaczego co ide owoc sa drozsze... masakra....
obiecalam dziecku ciasto i juz jets w peikarniku. musze torche ogarnac....

ja laski nawaliłam i to ostro, bo za późno zaczęłam sie rozglądać za godzinami przed egzaminem i dupa na ostatnia chwilę coś znaleźć:-( normalnie zła jestem na siebie...

reklama
olcia spokojnie jakby nie bylo mam jescze troche czasu :-D a niespodzianka dluzej wyczekiwana jest ponoc lepsza :-D:-D

martttika moze nie bedzie tak zle i zdasz bez dodatkowych godzin :tak::tak: choc ja sama w dzien egzaminu wykupilam jeszcze 3 i chyba sie oplacalo ;-)

Do góry