reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

cholera, znowu mi zezarło posta:wściekła/y::wściekła/y:

emilka, balkon robią mi ze spółdzielni, jakaś firma zewnetrzna, ale niech ich szalg trafi:angry: mam zatwierdzony do remontu sufit bo coś sie na nim zrobiło,nie wiadomo co , tylko głowami kiwają i mówią,że nie wiedzą co to jest :szok:
z tego czegoś leje sie mleczna woda, która zniszczyła kafle na posadzce więc maja zrobic od razu posadzkę:tak: wczoraj prszyszli skuli posadzkę a sufitu nie ruszyli bo ich szef twierdzi,że on nic nie wie o suficie:dry::no:
dziś od rana dochodziłam się z tym dupkiem z firmy i ze spółdzielnią, powiedziałam im,że nie podpiszę odbioru jeżeli nie zrobią tak jak ja mam na piśmie od prezesa spółdzielni:angry::angry::wściekła/y:

reklama
aga pilnuj ich pilnuj bo tacy fachowcy ze spoldzielni to katastrofa.
ja po wykaldach, dziecie juz spi. zmeczona normlanie ejstem, slonko by sie moglo pokazac

kurcze u siebie musze sama cos pomyslec bo moj balkon straszy :D
aga podpiszesz to pozniej ci beda wpierac ze moze zrobli, a przeciez problem zaczął sie chyba od sufitu to w pierwszej kolejnosci powinni go zrobic;/ leniwce.

do tych co im posty zzera :-):tak:: od kiedy kilka razy mialam sytuacje, ze sie napisalam a na koniec post zniknal, to teraz za kazdym razem jak napisze posta to zaraz go zaznaczam i wciskam opcje kopiuj. no a potem puszczam go w obieg. jesli by sie okazalo, ze zniknal to po prostu znow otwoeram okienko tekstowe i wciskam wklej :tak:. w ten sposob nie starcilam juz zadnego posta. moze robie sobie dodatkowa robote za kaxdym razem, ale nic tak bardzo nie irytuje jak sie czlowiek rozlegle wyzewnetrzni a calosc pojdzie w kosmos :no:. a teraz to kopiowanie to juz u mnie rutyna :tak:

Dzien dobry dziewuchy,
gdzie wy sie wszystkie podziewacie? zawsze z rana to tutaj bylo jak na targu a tu taka cisza :-) zakochane czy jak?:-)
nie chce zapeszac ale chyba nam sie pogoda robi :))

krropleka ja od jakiegos czasu tez tak robie ze jak pisze duzo to zaczym wcisne wyslij to kopiuje bo juz nie raz sie na tym przejechałam..:-D

dzien dobry

raczkowa eh ja liczylam ze ty wkoncu zorbisz nam niespodzianke i pojdziesz rodzic....

ja na targu bylam i zastanawiam sie dlaczego co ide owoc sa drozsze... masakra....
obiecalam dziecku ciasto i juz jets w peikarniku. musze torche ogarnac....

ja laski nawaliłam i to ostro, bo za późno zaczęłam sie rozglądać za godzinami przed egzaminem i dupa na ostatnia chwilę coś znaleźć:-( normalnie zła jestem na siebie...

reklama
olcia spokojnie jakby nie bylo mam jescze troche czasu :-D a niespodzianka dluzej wyczekiwana jest ponoc lepsza :-D:-D

martttika moze nie bedzie tak zle i zdasz bez dodatkowych godzin :tak::tak: choc ja sama w dzien egzaminu wykupilam jeszcze 3 i chyba sie oplacalo ;-)

Do góry