reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

ja nie doradzę bo mam od kilkunatu lat w PKO i za konto płace 5 zł a za przelewy internetem 0,50

ola, to przechlapane z takim interesem:baffled::szok:

robię zupę truskawkową, ciekawe czy młoda zje:confused:

reklama
W PKO MAJA MOI RODZICE. mi moje odpowiadalo doczasuz guibienia karty bio w sumie nic za nie nie palce.... tylko problemw tym zeteraz na konto rodzicow przelalalm kase zebyz niej korzystac. a tak bym z kasy po prostu wziela

hej, nie udzielałam sie od wczorajszego popludnia i juz mialam problem zeby nadrobic <olaboga>:D
jaimis ten dymex tez ma chyba zbliżoną wage, poza tym te kolory to chyba bardziej dla chłopca, ale dziekuje:)

martttika waga tego wózka to chyba dla mnie jedyny minus, bo wygląd i to ze tam jeszcze cos sprzedawca dorzuca do mnie mowi.. z drugiej strony u mnie w bloku jest winda a ewentualnie zawsze mozna wypiac gondole.. narazie sie rozglądam i zbieram opinie:)
fajnie ze wizyta tatuska przebiegła spokojnie:) niech sie wykazuje..

Aga no wlasnie dziewczyny mi piszą ze jest bardzo ciezka ta captivia;/ jak wpisalam w google ten komis to mi wyskoczył jakis post ze tygrysek chyba zamkniety, ale moze rozejrze sie za jakims innym..
Aga miałas jakiegos znajomego fachowca do balkonu? czy ze spółdzielni Ci robili? tez musze sie wziac za swoj;/

Raczkowa trzymamy kciuki i czekamy na wiesci od lekarza:D noo moglabys juz sie rozwiązac :-)

jaimis moze jeszcze bedzie pora i odpowiedmi kandydat na drugiego dzidziolka skoro tyle checi w Tobie:) ja tez dziisaj sie smialam do kolezanki ze jeszcze pierwszego nie urodzilam a juz mysle ze drugiego chce miec syna :D

olka ja mam tak jak Aga w PKO BP ror, oszczednosciowe i kredytowke ale ani mnie to parzy ani ziębi bo zwyczajnie sie nie znam, ale nie narzekam. zwykle konto mam chyba jeszcze studenckie to oplata chyba 2,50:p

A JA we wtorek bylam z dziewczyna kuzyna u lekarza i okazało sie beda mieli Syna, takze wczoraj przewozilysmy wszystko co różowe od niej do mnie:D a tych ciuszków jest ho ho i jeszcze troche:p do szafki sie nie zmiesciły takze czekam na kuzyna az w koncu przyjdzie mi zrobic szafe wnękową:D ale taaaak sie ciesze bo z ciuszków to juz chyba nic nie bede musiala dokupywac:tak: skonczyłam to wczoraj segregowac juz po polnocy a jaka przy tym podjarana byłam:-D
a dzisiaj od rana biegam, bylam z dziadkiem u lekarza, na tagu po truskawki, czeresnie i.... fasolke szparagową <mniam>, zrobilam opłaty i mimo ze na dowrze tak brzydko to mnie gdzies dzisiaj w seduszku tak mocno swieci słoneczko, ze az sie boje zeby ktos mi tego nie popsuł :-)

jestem :-D jeszcze 2in1 :-D ale gin powiedzial ze to juz naprawde niedlugo :szok::-D:-D 38tc :-D i powiedział to co Wy jak juz tak mnie bola pachwiny ze chodzic nie moge to rownie dobrze jutro moge przec :-D:-D:-D:-D aaaaaa :-D:-D

olcia co do banku ja mam w ing i tez za nic nie place w sumie jestem zadowolona :tak:

spadam zaraz do szkoly ehhh urwanie glowy z tym wszystkim :baffled: wszystko sie zbieglo w jednym czasie masakra :baffled:

raczkowa, to czkamy na wielki fffiiiinnnnnałłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłll:-D:-D:-D:-D:-D

emilka, ze spółdzielni, ale to jakiś powykonawca:tak: i niech ich szlag trafi:dry::wściekła/y: mam zatwierdzony do remontu sufit i posadzkę jako dodatek bo "coś" ( bo nikt nie wie co to jest:szok:) co się leje z sufitu zniszczyło mi kafelki na posadzce , wczoraj zerwali posadzkę do samego zbrojenia i stwierdzili,że oni o suficie nic nie wiedzą:no: dzis od rana dochodzę się ze spółdzielnią i szefem tej firmy:wściekła/y: powiedziałam im,ze nie podpiszę odbioru jak nie zrobią tak jak mam zatwierdzone przez prezesa spółdzielni:angry: bo co mi z tego,że zrobią posadzkę a z sufitu dalej będzie się lało:confused::wściekła/y::no:

Ostatnia edycja:
raczkowa, to czkamy na wielki fffiiiinnnnnałłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłll:-D:-D:-D:-D:-D

emilka, ze spółdzielni, ale to jakiś powykonawca:tak: i niech ich szlag trafi:dry::wściekła/y: mam zatwierdzony do remontu sufit i posadzkę jako dodatek bo "coś" ( bo nikt nie wie co to jest:szok:) co się leje z sufitu zniszczyło mi kafelki na posadzce , wczoraj zerwali posadzkę do samego zbrojenia i stwierdzili,że oni o suficie nic nie wiedzą:no: dzis od rana dochodzę się ze spółdzielnią i szefem tej firmy:wściekła/y: powiedziałam im,ze nie podpiszę odbioru jak nie zrobią tak jak mam zatwierdzone przez prezesa spółdzielni:angry: bo co mi z tego,że zrobią posadzkę a z sufitu dalej będzie się lało:confused::wściekła/y::no:

jeju, jak mi się spać chce chyba pogoda się zmienia, trochę się przejaśniło:tak:

Ostatnia edycja:
sorry, fragment posta sie zdublował i nie da się tego usunąć:no: wogóle dziwne rzeczy się ostatnio dzieją z bb

reklama
Do góry