reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Aga staram sie jak moge nie dac sprowokowac ale czasem juz na prawde nerwy puszczaja :baffled: na szczescie tak jak mowisz niedlugo bede miec dzieciatko i bedzie mogl mnie cmoknac w nosek :-D:-D

jaimis a no tak to wlasnie zawsze jest jak cos chcemy to nie ma a jak juz jest to za pozno :-D:-D

ja lece zaraz do gina :tak:strasznie mnie juz bola pachwiny i dol brzucha zobaczymy co powie moj mlody przystojny pan doktor :-D:-D

reklama
Raczkowa może da skierowanie już do szpitala :-D:-D powiem szczerze ja już jakoś nie mogę się doczekać aby zobaczyć twoją dzidziuńcię udziela mi się :-D mówię jak bym była młodsza i miała fajnego ojca mojego dziecka chciałbym mieć 2 dziecko .... naprawdę czasami żałuję że 2 zarodek uciekł bym miała dwóch chłopaków wiem że by było cięzko ale nie był by taki jedynaczek ten mój misiaczek :-D
Aga po co stres kiedyś skończą do zimy jeszcze kawał lata :-D

dzien dobry
w kojeny deszczowy dzien. dosc mam tej pogody.

aga niewazne keidy skoncza wazne jaki bedzie efekt:)

raczkowa idz juz rodzic bo ja tez sie juz doczekac nie moge:-D:-D

ola, sądząc po podejściu firmy to efekt może być kiepski:dry:

jaIMIS, w tym problem,że ja od przyszłego tyg. pracuje już codziennie bo mamy urlopy i nie mam się z kim zamienić, moi rodzice wyjeżdzaja w przyszlą srodę na wakacje z młodą, mój brat pracuje, zostaje tylko 80-letnia babcia której mysli tylko o serialach i pasjansach:-D:tak:

raczkowa, kurde urodziłabyś już:-D:-D:-D

raczkowa zobaczysz nie bedzie tak zle, obys juz byla po... i bedziesz sie smiala z tego jak panikowalas:-D:-D

edit!!

zgubilam karte z bankomatu, zastrzeglam juz ale mysle pryz oakjzi o zmianie banku... powiedzicie mi gdzie sa wmaire niskie oplaty za prowadzenie niezaleznie od wplywu?

Ostatnia edycja:
ollka22 najlepszy jest mbank. Prowdzenie przez internet.Koszt prowadzenia konta 0zł przelewy do mBAnku 0zl a gdzie indziej 50 groszy :) Logujesz się i kurier przyjedza z umową do domu. Mówię Ci fajna sprawa mam tam konto już kilka lat :tak:

inamorate to ja tez mam wszystko za darmo bo mam direct w ing i teraz jest jeden jedyny minus konta internetowego.... nie mam jak rusyzc pieneidzy z konta, bo w okienku nie moge wyplacic

reklama
martttika a jak do dzidzi się zachowywał?

On weźmie go na chwilę na ręce, ponosi jak kota (bo skąd on niby może wiedziec jak się obchodzić z dzieckiem:sorry2:), porobi chwile do niego durne miny i wsio. Jak go przez moment zostawiam z nim sam na sam to nawet nie zagada, tylko patrzą na siebie (Filip ma już teraz do niego bardzo duży dystans, jak do obcego). Ile razy padały głupie teksty, że on weźmie Filipa i wychowa sam jak mi tak ciężko (bo same wiecie, ze to wcale nie tak lekko dźwigać na barkach podwójne rodzicielstwo, pracę, dom - czasami można zwariować), tak teraz już zamilkł w tym temacie. Konsekwentnie mu powtarzam, że on nie potrafi sie nim zająć, co raz podam jakis przykład i przynjamniej pod tym względem mam spokój. Będzie dorosły to sam zdecyduje o tym jakie chce mieć stosunki z "ojcem".

Raczkowa
na wszystko trzeba czasu! Niedługo ten pseudo tatuś pójdzie Ci w niepamięć i będziesz sama sobie się dziwiła co Ty w nim widziałaś?:-p A skoro pachwiny bolą tzn., że to już tuż tuż :-)

ollka ja mam w aliorze i dla mnie to rewelacyjny bank :-)

Do góry