reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
olcia wiekszosc takich badan to sciema nawet literek nie kaza czytac no ale jak masz mozliwosc to w rzie czego to sie przygotuj z tymi szklami:tak::tak:

martttika pozazdroscic chlopa ktory kase przynosi :tak:

raczkowa wlasnie kurd eu nas kaza czytac literki i te male tez.
a ze szkla i tak mi sie przydaja i kase z up na to wydam to moge kupic:tak:

martttika on normlanie sie odwazny robi:-D

hej:-)

martttika, dobrze chociaż kasę przywiózł:tak: a nie przyszedł z pustymi rękoma:tak:

ola, lepiej się zabezpieczyć,a skoro masz dodatkową kasę to czemu nieskorzystać z okazji:tak:

emilka , tak captivia ładnie wygląda ale nie podają wagi:confused:
teraz wszystkie wózki 3 w 1 mają ściągane gondole wiec to jest ich plus,że nie musisz się tarabanić z całym wózkiem:tak:
jeszcze mi się przypomniało,że na Czarnej koło pogotowia jest komis z rzeczami dziecięcymi, bodajże Tygrysek jak dobrze pamiętam, mają nawet stronę internetową:tak:

raczkowa, dziewczyno, daj sobie spokój z tym dupkiem, on nie jest wart ani Ciebie ani dziecka:angry: to kawał su***** , którem chyba taka jazda sprawia satysfakcję a tobie tylko ból
ogranicz kontakt do minimum, rozmawiaj - informuj tylko o sprawach dotyczących dziecka i to jeszcze w sposób służbowy, nie daj sie gnojkowi prowokować:no:
wiem,że łatwo mówic, wiem,że to boli, bo bolało każdą z nas nie zależnie od tego czy była porzucana czy sama odchodziła, bo dla każdej z nas jest to jakaś porażka w życiu, ale uwierz mi na słowo, czas łagodzi ból i z czasem człowiek obojętnieje lub poprostu buduje sobie taki ochronny mur przed tymi którzy nas skrzywdzili:tak:
a najważniejsze - nie długo przytulisz jedyną istotkę, która pokocha Cię bezinteresownie i najszczerzej:-):tak:

jaimis, i jak deszczyk dotarł do zagłebia bezdeszczowego:confused: bo u nas lało jak cholera, nawet niedawno skończyła sie burza:dry:

u nas dziś był dzien huku i warczenia, od 8 do 10 udarówką zrywali posadzkę na balkonie piętro wyżej, póżniej przez 1,5 h u mnie a jeszcze pózniej od 14,30 sąsiad na przemian walił młotem i udarówka...wrrrrrrrr:crazy::baffled::dry:

Raczkowa ja też leżaczek w naprawdę ładnym stanie kupiłam w komisie gdzieś za 1/3 ceny i już drugie dziecko po moim z niego korzysta. A o tym cholernym wózku już zapomnij zawsze jak coś chcesz kupić nie ma a potem tego pełne i tańsze:-D ja małemu chciałam chodzik kupić i nie było żadnych fajnych a ostatnio jak chodzimy na pchli targ pełno i w ładnym stanie :-D
martttika a jak do dzidzi się zachowywał?
Aga no i u mnie w mieście ledwo co padało a na naszych resztkach budowy lało i grzmiało mówię mieszkam w mieście mini opadowym :happy2: ale za to balkony będą przepiękne:tak:

reklama
hej

jaimis, tylko pytanie kiedy te balkony bedą skończone:confused:, wczoraj skuli posadzke i nie robili nic więcej bo lało , dziś leje :baffled::no:
a do tego szef firmy miał się umówić kiedy przyjdą i cisza, ani dupek nie przyszedł ani nie zadzwonił:dry:....dziś mu walnę elaborat przez telefon:-D
z jednej strony fajnie,że u was mało pada a z drugiej musi byc okropnie sucho, biedne roslinki, chociaż u nas w tym roku też jest dość sucho:tak:

Do góry