reklama
inamorate
marcóweczka 2012 :)
Ola mogę Ci polecić
LEO MASKA Z JEDWABIEM NAWILŻAJĄCA, WYGŁADZAJĄCA (2365084346) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
EXPRESSION MASKA HYDRATING INTENSYWNIE NAWILŻAJĄCA (2403492422) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
LEO MASKA Z JEDWABIEM NAWILŻAJĄCA, WYGŁADZAJĄCA (2365084346) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
EXPRESSION MASKA HYDRATING INTENSYWNIE NAWILŻAJĄCA (2403492422) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
inamorate dzieki, na toz jedwabiem sie chyba skusze.
raczkowa szukaj czegos taniego kolezanka zwykly lezaczek kupila za 20 zl,a takiz fisher price za 45 i wszystko na tablicy.
raczkowa szukaj czegos taniego kolezanka zwykly lezaczek kupila za 20 zl,a takiz fisher price za 45 i wszystko na tablicy.
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
dziewczyny ktore maja prawko, nosi ktoras okulary??
Nosi. Mam prawko terminowe, chociaż tylko -1,5. Tylko u mnie to dłuższa historia, były w moich okolicach rożne przekręty z badaniami lekarskimi itd., więc generalnie nawet nie wiedziałam, ze mnie tak załatwilidziewczyny ktore maja prawko, nosi ktoras okulary??

ollka22
MAMUSIA OLIWKI
ravenelka wlasnie u nas badania sa w osrodkui jedyne co lekarz sprawdza to wzrok, jak wejde w okularach to mam 100% terminowe wiec dzis celowo nie poszlam na badania, jutro ide zamowic szkla kontaktowe. wlasnie znalazlam kartke jakie mam nosic i przy okazji wezne fakturke, urzad pracy zwroci kaske.
dobra ide dziecku przeczytac bajke i polozyc ja
dobra ide dziecku przeczytac bajke i polozyc ja
reklama