reklama
emilka z tego co zobaczyłam ten wózek to drogo i raczej nie warto. One naprawdę są ciężkie :-( Ale to moje zdanie...
inamorate a nie masz teraz problemu z wypadającymi włosami? Ja właśnie gdzieś w tym czasie cierpiałam bardzo mocno z tego powodu i bałam się cokolwiek z nimi robić
U mnie też pada, ale przelotnie. Ja właśnie niedawno wróciłam ze szczepienia, mój mały to niezła klucha sie robi
Po południu przyjeżdża szanowny pan tatuś i musimy się w końcu dogadać co do płatności na małego itp. spraw. Nie chce mi się...:-(
inamorate a nie masz teraz problemu z wypadającymi włosami? Ja właśnie gdzieś w tym czasie cierpiałam bardzo mocno z tego powodu i bałam się cokolwiek z nimi robić

U mnie też pada, ale przelotnie. Ja właśnie niedawno wróciłam ze szczepienia, mój mały to niezła klucha sie robi

ollka22
MAMUSIA OLIWKI
inamorate a nie popalisz wlosow??
ja na rudo robilam i normalnie odnowa im potrzebna....
martttika ciekawe czy tatus dojedzie, obyscie sie spokojnie dogadali.
powiesze firane i wracam do was
ja na rudo robilam i normalnie odnowa im potrzebna....
martttika ciekawe czy tatus dojedzie, obyscie sie spokojnie dogadali.
powiesze firane i wracam do was
inamorate
marcóweczka 2012 :)
emilka WIKI dymex tanio Piekary Śląskie • Tablica.pl albo taki zobacz wszystko masz i wszystko ładnie z pokrowcami a jak będziesz wychodzić ze szpitala musisz mieć fotelik żeby dzidziola przywieść no i kiedyś już to wałkowaliśmy ja zachwalałam leżaczek u mnie się super sprawdzał a dopóki nie miałam to właśnie dzidziola w foteliku kładłam, pooglądaj sobie, nie macie komisów tam tego wszytskiego pełno to pooglądać sobie możesz, albo sklep dziecięcy tam też pełno wózków pojedz sobie obglądnij a jak już kupisz nie myśl i nie analizuj 

inamorate mi się podobasz w czarnych a jak masz nieraz minę to aż strach się bać ;-)
martttika to ile mu tam na wadze wyszło???

inamorate mi się podobasz w czarnych a jak masz nieraz minę to aż strach się bać ;-)
martttika to ile mu tam na wadze wyszło???
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
inamorate a czego uzywasz na wysuszone wlosy?? szukam czegos dobrego bo wiaodmo jak sie przechodzi z ciemnych na jasne to koszmar jest.
jaimis wlasnie rozmawialam z kolezanka, ona niedawo urodzila i tez mega zachwala lezaczek.
martttika to ladna waga malego

jaimis wlasnie rozmawialam z kolezanka, ona niedawo urodzila i tez mega zachwala lezaczek.
martttika to ladna waga malego

martttika naprawdę ślicznie przybrał
mamusia dobrze się troszczy i dobrze zacznie chodzić to mu się przyda i trochę przystopuje. A mój klocuch ostatnio stanął wzostowo i wagowo bo ostatnio z ciuszków nie wyrasta, ale wszędzie biega, wpełzuje, wspina już babcia czasami słabnie co ten mały dewastator wyczynia
olla wiesz jak głównie sama z małym siedziałam to ani nic ugotować ani posprzątać z dzieckiem na ręku a w leżaczku wszędzie go targałam on widział cieszył się to mu się oko zamknęło i się drzemnął leżaczek to była udana inwestycja u mnie może jak pełna rodzina pełno chętnych do opieki to ten leżaczek az tak nie jest przydatny u mnie był :-(
u mnie lunęło i zagrzmiało :-) to olla mi podesłała

olla wiesz jak głównie sama z małym siedziałam to ani nic ugotować ani posprzątać z dzieckiem na ręku a w leżaczku wszędzie go targałam on widział cieszył się to mu się oko zamknęło i się drzemnął leżaczek to była udana inwestycja u mnie może jak pełna rodzina pełno chętnych do opieki to ten leżaczek az tak nie jest przydatny u mnie był :-(
u mnie lunęło i zagrzmiało :-) to olla mi podesłała

ollka22
MAMUSIA OLIWKI
jaimis u mnie slonce....
zostaly mi 2 okna do mycia... nie chce mi sie, chyba jutro zrobie
zostaly mi 2 okna do mycia... nie chce mi sie, chyba jutro zrobie
reklama