reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

inamorate przeciez ciagle zmieniasz jak nie blond to czarne az Ci zazdroszcze ze Ci to tak wychodzi i Ci ladnie i w takich i takich :tak::tak:

reklama
emilka z tego co zobaczyłam ten wózek to drogo i raczej nie warto. One naprawdę są ciężkie :-( Ale to moje zdanie...
inamorate a nie masz teraz problemu z wypadającymi włosami? Ja właśnie gdzieś w tym czasie cierpiałam bardzo mocno z tego powodu i bałam się cokolwiek z nimi robić :crazy:

U mnie też pada, ale przelotnie. Ja właśnie niedawno wróciłam ze szczepienia, mój mały to niezła klucha sie robi:-p Po południu przyjeżdża szanowny pan tatuś i musimy się w końcu dogadać co do płatności na małego itp. spraw. Nie chce mi się...:-(

inamorate a nie popalisz wlosow??
ja na rudo robilam i normalnie odnowa im potrzebna....

martttika ciekawe czy tatus dojedzie, obyscie sie spokojnie dogadali.
powiesze firane i wracam do was

martttika no właśnie mam i stwierdziłam, że półłysa blondyna to norma i tak nie widać :-D:-D:-D

Naturalne mam ciemny blond, ale od dłuższego czasu mam czarne. Co do popalenia itp to wydaje miesięcznie ponad 200zl na pierdoły do włosów więc nie powinno być z nimi tak źle :-D

emilka WIKI dymex tanio Piekary Śląskie • Tablica.pl albo taki zobacz wszystko masz i wszystko ładnie z pokrowcami a jak będziesz wychodzić ze szpitala musisz mieć fotelik żeby dzidziola przywieść no i kiedyś już to wałkowaliśmy ja zachwalałam leżaczek u mnie się super sprawdzał a dopóki nie miałam to właśnie dzidziola w foteliku kładłam, pooglądaj sobie, nie macie komisów tam tego wszytskiego pełno to pooglądać sobie możesz, albo sklep dziecięcy tam też pełno wózków pojedz sobie obglądnij a jak już kupisz nie myśl i nie analizuj :-D:-D
inamorate mi się podobasz w czarnych a jak masz nieraz minę to aż strach się bać ;-)
martttika to ile mu tam na wadze wyszło???

inamorate a czego uzywasz na wysuszone wlosy?? szukam czegos dobrego bo wiaodmo jak sie przechodzi z ciemnych na jasne to koszmar jest.

jaimis wlasnie rozmawialam z kolezanka, ona niedawo urodzila i tez mega zachwala lezaczek.

martttika to ladna waga malego:tak::tak:

martttika naprawdę ślicznie przybrał :tak: mamusia dobrze się troszczy i dobrze zacznie chodzić to mu się przyda i trochę przystopuje. A mój klocuch ostatnio stanął wzostowo i wagowo bo ostatnio z ciuszków nie wyrasta, ale wszędzie biega, wpełzuje, wspina już babcia czasami słabnie co ten mały dewastator wyczynia:-D
olla wiesz jak głównie sama z małym siedziałam to ani nic ugotować ani posprzątać z dzieckiem na ręku a w leżaczku wszędzie go targałam on widział cieszył się to mu się oko zamknęło i się drzemnął leżaczek to była udana inwestycja u mnie może jak pełna rodzina pełno chętnych do opieki to ten leżaczek az tak nie jest przydatny u mnie był :-(

u mnie lunęło i zagrzmiało :-) to olla mi podesłała :-D

reklama
Do góry