reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

jaimis wlasnie takim spokojnym odp swietnie mozna wyprowadzic faceta z rownowagi, oni kiedy wiedza ze my jestesmy coraz sliniejsze traca grunt pod nogami...
moj to szlau dostawal:-D:-D

leje u nas i leje...

reklama
a ja mieszkam w zagłębiu nieopadowym :-) u nas ostatnie lata to bardzo mało pada, jak w telewizji mówią że mogą być opady to nie ma dziś niby ma padać to może coś tam się przywlecze od was z południa ;-)

dzieki Wam dziewuszki wiem ze musze sie wziasc w garsc ale czasem juz na prawde nie mam sily :baffled: wczoraj jak nigdy dalam sie w koncu sprowokowac bo wypisywal jakies brednie i obrazal moja mame i tate to mu w koncu napisalam zeby zdechl jak jego stary :baffled: sama jestem zla na siebie ze daje sie robic jak dziecko ale juz obiecalam sobie ze nigdy wiecej zmieniam nr tel i koniec

a no leje i leje masakra z ta pogoda nic sie nie chce a tyle nauki :baffled:

i ten ciulas chyba wie kiedy ma mnie wkurzyc :-D zawsze jak musze sie uczyc to mnie wyprowadziz rownowagi i nie moge sie juz skupic na niczym a juz na pewno nie na nauce :-D boze zabierz go do siebie !!!!!!!!!!!

Dzien dobry dziewczynki,
u nas juz leje ładnie;/
jamis no wlasnie kuczre nie pomyslalam ze przeciez mozna wypinac gondole jesli bedzie miala "uszy" do noszenia:-D
chwilowo jestem na etapie tako captia i z tego co czytam jest naprawde bardzo ciezki...
Raczkowa dziewczyny dobrze piszą. Musisz nie emocjonalnie podochodzic do plamnika..
A ja tam kolezanka? Byłas zobaczyc maluszka? jak sie czują?
inamorate to kiedy Hania zaczyna swoją kariere gwiazdorską? wiecie juz cos?

emilka kurcze no wlasnie nie bylam mialam jechac do szpitala ale jednego dnia zjechala sie rodzina a juz na nastepny to zdazyli ja wypisac mam wpasc do niej do domu ale chyba dam jej narazie troche odetchnac nowa sytuacja a jeszcze ja bede sie tam pchac :baffled: moze w sobote ja odwiedze :tak:

Raczkowa nie zniżaj się do jego poziomu czepianie się twoich rodziców to jest dziecinada żenujące!!!! :angry::wściekła/y:
właśnie lepiej napisz co tam u koleżanki i dzidzi :-)
emilka87 a zaglądałaś na tablica.pl tam można sobie coś wypatrzeć ze swojego miasta to jak by było nie daleko Ciebie możesz iść zobaczyć sprawdzić stan i wtedy bez przesyłek od zwykłego ktosia sobie kupujesz obejrzane sprawdzone

reklama
a jakie masz swoje? jak ciemne to mysle ze to nie jest najlepszy pomysł, włosy beda bardzo zniszczone i ciagle chyba odrosty widac..

Do góry