reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Raczkowa zbieraj co sie da, lepiej miec niz nie miec.. Jeszcze bedziesz szczesliwa ale tak jak dziewczyny piszą, z kims kto na ciebie bedzie zasługiwał.. z idiotami nie ma co sie szarpac, nie daj sie sprowokowac i wkurzyc bo napewno o to mu chodzi.. spokojnie, mysl teraz o tobie i dzidziolku bo teraz tylko to jest wazne.. my jestesmy caly czas z wami :*

reklama
dzieki dziewczyny :* napisalam do niego co mu zrobilam ze mnie jest taki nie mily dla mnie to napisal ze duzo i ze zasluguje na to :baffled: a gdzie jakis konkretny zarzut? nie ma argumentow ehh to jest wlasnie taki typ czlowieka masakra :baffled: walic go ani nie napisze ani nie odpisze juz na nic niech sie buja :tak:

no a my mamy remis :-D:-D:-D

martttika czyli w sadzie to ze do mnie pisal nie bedzie uznane jako pokazanie ze sie interesuje?

Raczkowa kurcze nie no jak pokazanie ze sie interesował? kim? czym? chyba tym czy przypadkiem nie masz za dobrego humoru i nie trzeba ci go zepsuc;/ albo czy twoja i dziecka adrenalinka jest ciągle na poziomie przez niego.. bydlak:wściekła/y:
nie pisz do niego.. a juz napewno nie pytaj co zrobilas zle bo on teraz zrobi wszystko zeby wyszlo ze to ty jestes ta zła.. zwyczajnie chce tobą manipulowac, nie daj sie!

dzien dobry

raczkowa emilka ma racje, on chce toba manipulowac. olej go. wiem ze to trudne ale tak bedzie najlepiej dla ciebie... nie powinnas sie stresowac.

ja smsmy zrzucalam na kompa i drukowalam, ale dam ci jedna dobra rade. nigdy nie skladaj tego razemz pozewm. takie niespodzianki typu meile, smsy warto miec przy sobie w sadzie tak zbey ex nie wiedzial ze sie tego uzyje.
jak juz do niego piszesz to odp bez emocji formalnie. typu nie nie rodze i koniec.

ja po rozstaniu w uprzejmych chlodnych meilach tak potrafilam sprowokowac exa ze uwierz ze sedzina az glowa kiwala jak czytala co on wypisywal.

poza tym paskudnej pogody ciag dalszy.....

raczkowa wiem, ze łatwo mówic komus z boku, ale olej go. Jak w ten sposób ma pokazywać swoje zainteresowanie to tylko ciągle będzie po Tobie jechał, a w końcu wmówi Ci, że to wszystko Twoja wina. Po co Ci te nerwy teraz? Mój tak samo próbował mnie prowokować, a dopiero jak sie nie odzywałam to robił jazdy, że hoho! Obecnie mam do tego taki sam stosunek jak inamorate.

Aga "bycia zrównoważoną egoistką zamiast cierpiącej altruistki" dobry tekst :tak:

emilka a żeby Ci jeszcze namieszać z wózkami :-D:-D ja np miałam głęboki z odpinaną gondolą nigdzie nie wnosiosiłam kółek tylko samą gondolę z dzidzią. Ale to święta prawda gro rzeczy które kupuje jest zbędna a pieluch u mnie szły tony :-D:-D:-D:-D a już najgorsze oglądać te programy gdzie zachęcają do tysiąca rzeczy i mieszają w głowie:-D
Raczkowa powtarzaj sobie że ten durak mnie skrzywdził i już mi wogóle nie zależy na nim to zamknięty rozdział, a na jego durne smsy odpowiadaj rzeczowo, zero emocji bo się tylko będziesz nakręcać. A księcia z bajki niedługo może spotkasz, ale już na dniach (?) będziesz miała uśmiech każdego dnia i to najszerszy i najszczerszy!!!!!!! A pamiętaj synuś będzie księciem z bajki twojej synowej :-D:-D:-D
wiesz zaraz dziewczyny mnie zjedzą ale uważam że ten sms się nie przyda w sądzie on by się przydał na sprawie rozwodowej te smsy traktuj jako terapia wyleczenia z miłości napisał Ci że go nie obchodzisz i ty musisz sobie wbić że on Ciebie też nie obchodzi!!!! A wszystko Ciebie rani bo będzie przełom w twoim życiu i powinno być wsparcie ojca dziecka a tego brak:-( Nie pisz do niego!!!! Naklej sobie na tel napis że nie jest wart kontaktu cokolwiek co pozwoli Ci wygrać z chęcią kontaktu z nim!!!! Ja Ciebie dobrze rozumię tak samo zachowywałam się jest ból i cierpienie a z czasem obojętność tylko trzeba przetrwać ten czas!!!!

fakt im my jestesmy spokojniejsze tym oni bardziej sa wyprowadzeniz rownowagi...

jaimis tutaj masz racje akurat ten sms nie pomoze ale jak oleje durnia to on bedzie zdecydowanie bardziej agresywny.

Ostatnia edycja:
moim zdaniem jak by tylko rzeczowo odpisywała i wyłącznie na temat dziecka straciłby poczucie jakiejś władzy czy co ma tam w głowie bo teraz czuje się panem sytuacji zakochana laska przeżywa to co on pisze a tu nagle koniec, pierwszym etapem uzdrowienia z miłości jest uświadomienie sobie że to koniec nas już nie ma nie ma po co się szarpać rozstrząsać poprostu koniec :-(

reklama
szkoda tylko że takich mądrości uczymy się w cierpieniu :-D:-D:-D:-D a ja nam wszytkim życzę nie księców tylko zwykłej, prozaicznej, codziennej miłości szczęśliwej :-p

inamorate a jak odezwali się z konkursu???? Wogóle na tym zdjęciu co jesteś z Haneczką obie tak wyglądać że już by mogło iść na okładkę:tak:

Do góry