reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

ehh olcia ja juz nie mam do tego wszystkiego sily :baffled:zaczynam miec tego serdecznie dosc :baffled: dlaczego akurat ja nie mam ksiecia z bajki szczesliwej rodziny i usmiechu kazdego dnia?

reklama
Raczkowa zemdlałam :-D:-D:-D hahahhahahahaha co za baran ale my to chyba mamy dziecko z jednym facetem bez kitu :-D:-D:-D:-D

Kobitko zaciskamy ząbki ja wiem że gdzieś tam w środku boli, ale kwestia czasu... Moja mała ma niespełna 4 miesiące a ja mam tak wylane że nic mnie nie rusza i może dzięki temu zaczeliśmy się dogadywać co do dziecka...

Ale kurde za to "wal się" to nie powiadomiłabym o porodzie bez kitu co za prostak! Jesteś matką jego dziecka i należy Ci się szacunek nawet jakbyś była najgorsza!

Ostatnia edycja:
aga ojj spuchła i to jeszcze jak... dzieki za namiary.. musze chyba faktycznie je najpierw poogladac na zywca..
mozi teraz tak wlasnie popiepszyli ze trzeba pokazac drugi papierek;/
raczkowa co za palant udławi sie tymi słowami w sadzie:wściekła/y: albo nic juz bym nie pisala i wszystko zalatwiala przez sad. dupek!

a co do łóżeczka, wózka i innych elementow wyprawki to mysle ze tez nie mozna przesadzac i popadac w skrajnosci.. jaby tak zebrac wszystkie wypowiedzi to mozna by wywnioskowac ze wszystko jest zbedne i najlepiej nic nie kupywac tylko zostawic kase na pieluchy bo tego sie nie uzywa, to sie nie przydaje, a z tego zaraz dziecko wyrosnie:-D no niestety taka kolej rzeczy i kazdy sie z tym liczy ale wyprawke trzeba sporzadzic i to co najwazniejsze miec:tak:

olcia odebralas mi resztki nadziei :-D a wrozka kiedys wywrozyla mi ksiecia z bajki :-D i wszystko co mowila o przeszlosci i przyszlosci to sie sprawdzilo tylko nie ten ksiaze :baffled: a moze to chodzilo o mojego syncia ze to on bedzie moim ksieciem z bajki :-D:-D:-D

inamorate u mnie niestety nie bede miala co liczyc na dobre kontakty co do dziecka :baffled: to taki typ czlowieka ze zrobi wszystko zeby nie bylo dobrze :baffled: jeszcze do wczoraj bylam pewna ze nie powiadomie go o porodzie a dzis znowu hormony sa inne i choc wiem ze napisze ze mam sobie radzic sama przy porodzie to chcialabym zeby byl :baffled: kur.... normalnie sama mam ochote sobie przpier.... w leb :-D:-D:-D raz tak raz smiak grrrr niech sie juz te hormony skoncza :dry:najlepiej to wywale wszystkie tel i nie bede miala go jak powiadomic w razie gdybym miala chwile slabosci w szpitalu :-D:-D

martttika ale jak mam zerwac z nim kontakt? kontak z nim tak na prawde przede mna :baffled: sprawy w sadzie widzenia z dzieckiem itd :baffled: ehhh

emilka dobrze by bylo jakby sad byl zainteresowany tymi smsami :tak: co do wyprawki to ja ciagle cos kupuje i ciagle czegos jeszce mi brakuje a kasy nie ma skad brac :baffled:

Raczkowa uwierz mi (a rodziłam przecież niedawno:-D) nie będziesz zwracała uwagi na to czy ktoś z Tobą jest. Ja rodziłam sama, pod salą czekała mama i to mi wystarczyło... Po co Ci ktoś kto cały czas ma w dupie Ciebie i małego ?! Myśl tymi kategoriami bo inaczej się zadręczysz... Nie ma się co okłamywać Kochana... SZczęśliwa rodzina ok, ale nie z tym Panem... Na wszystko przyjdzie czas... Jeszcze będziesz szczęśliwa po prostu to jeszcze nie nasz czas. Głowa do góry Kochana :-D

raczkowa moze ksieciowi sie rumak popsul???

nie wywalaj tel b o kto nas powiadomi ze rodzisz??:rofl2::rofl2:

ja w sadzie mialam wydrukowane smsy i meile i wszystko bylo niby wziete pod uwage//

emilka sama musisz sie przekonac czego potrzebujesz, po czasie mozna mowic co sie wie

ja jak mozi nie mialam dostepnych tyle super wozkow co teraz jest. ojciec exa pod czestochowe po x landera jechal.

raczkowa dla ciebie
http://demotywatory.pl/3829886/Dla-mnie-i-tak-zawsze-bedziesz

Ostatnia edycja:
hahahha olcia to jest najbardziej prawdopodobne ze rumak zdechl po prostu :-D:-D:-D:-D a jak wydrukowalas smsy? przepisalas? czy jakims programem ?

o i gola strzellismy :-D:-D:-D

inamorate ja to wszystko wiem i wiem ze masz racje i ja zawsze bylam twarda i nic po prostu nic nie bylo w stanie mnie ruszyc czasem az sama sie zastanawialam czy ja mam serce czy kamien ale teraz przez te hormony to sie stalam taka c i o t a ze szok :szok::szok: wszystko mnie dotyka i rani NIECH SIE TO JUZ SKONCZY :-D:-D:-D

reklama
raczkowa teraz jest czas żeby myśleć o sobie i po co Ci ktoś taki w zyciu jest potrzebny? I jeszcze twierdzi, ze go dziecko interesuje?! Skoro interesuje to gdzie jest teraz? Olej gada, a kontakt w sądzie to nie kontakt w porównaniu z pisaniem do siebie smsów czy dzwonieniem. raczkowa, bo aż mnie serce boli jak on Ciebie traktuje...

Do góry