reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

okna zrobione:-) skonczyli okolo 13:30 i zostawili kupe kurzu heh jedno okno juz ogarnełam drugie zostawie na jutro.. podłogi umyte dwa razy i nadal białe:baffled:
aga nawet nie było tak zle, do domu nie napadało:)
mozi a czemu tak? ceny wysokie? czy ciezko juz z noclegiem?
ja to chyba te wakacje w blokowiskach na przemian z działką :tak:

reklama
Emilka sa ale,ceny np 120 zl czy wiecej za mnie i dziecko troche drogo chyba za dobe?jak sie doliczy jeszcze jedzenie,dojazd i jakies lody, jakis drobiazg dla malej czy jakias wycieczka, to troche te wakacje wyjda,a ja mam tylko dofinansowanie do faktury 50 % za noclegi z socjalnego
znalazlam cos to za 100 zl www.NeptunRowy.pl musze tylko zapytac o cos w pracy

emilka, nie ma to jak ścierać kurz po gipsie, ciągle franca wychodzi:no:
spoko ekipa,że się tak prędko uwinęli:-)

raczkowa, zawsze możesz wyskoczyć do parku:-D

mozi, mój znajomy znalazł fajne mieszkanko w Kołobrzegu za 25 zeta za dobę ale teraz przełom czerwca i lipca:tak:

nnnnnuuuuudzzzzęęęę sięęę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aga dokladnie :tak: nie wiem co ja bym zrobila bez tego parku :tak: jak tylko bedzie pogoda to koc i bede lezec w cieniu z maluchem :-D

Mozi ja to doswiadczenia nie mam z tym naszym polskim morzem... byłam tylko raz na zielonej szkole:-) ale znajomi byli w Mielnie i sobie bardzo chwalili, podobno nie da sie nudzic.. i tez znajomy z pracy jezdzi co roku do Łeby i tez jest zadowolony... 100 zł bez wyżywienia? to tez raczej nie mało... te ceny to pewnie tez wygórowane przez to koko koko euro spoko:-D a to dofinansowanie to wczasy pod gruszą? musicie faktury przedstawiac za pobyt? czy to jakies dodatkowe dofinansowanie?
Ja to jestem na L4, ale niech spróbują mi robic problemy z kasiorką pod grusze to zrobie hałas :-D
Aga uwineli sie szybko chyba przez to ze moj starszy powiedzial im ze ma juz dosc wiercenia i zeby wypierd....:-D a pozniej walczył z wiertarkami u sąsiadów hehe a tak poza tym to nie powiem dobrzy fachowcy i mili panowie:tak:
a na nude mam dla ciebie małe sprzątanko po gipsie u cioci yyyy Beatki:-D

Raczkowa tego akurat ci zazdroszcze, tez bym chciala juz miec swoją kruszynke na wakacje ale oczywiscie tak w terminie.. bo ja tak czasami mowie ze chcialabym wczesniej ale wiadomo ze Dzidzisia trzeba donosic.. i tak mi sie przypomina teraz o dziewczynie ktora dzisiaj pisala na bb ze wczoraj urodziła w 25tc a termin tak jak ja na wrzesien, Dzidzius nie całe 900g Cały czas mi to chodzi po głowie i modle sie za tego Dzidziulka:-(

emilka, juz odpalam mój odrzutowiec i jestem za 5 minut:-D twój tatus jest konkretny:-D

raczkowa, jak chodziółam do liceum to zawsze rano w parku pod wierzbą czaił się taki w niebieskich majtkach , rózowym biustonoszu - watowanym z koronkami i prochowcu:-D:-D:-D:-D

reklama
mozi moze uda sie cos fajnego znalezc, my narazie nie planujemy, jakz aczne prace to pewnie weekendy nam zostana na jakies wypady... ale dobre i to.

ja znow z goraczka, ledwo z wykladow wrocilam.

emilka to sie super szybko uwilneli, a pozadki wez na spokojnie.

raczkowa to mysie chetnie na wypady do parku przylaczymy:)

Do góry