reklama
Mozi
MAMUŚKA BB
Emilia ja chce jechac w srodku sezonu,wiec ceny nie sa niskie, w inne miejsc jak dzwonilam to mowi tez 60zl,50, 45 zl, za osobe, w jednym bylo pokoj do wybory za 100 lub 80,ale te 80 na 7 dni,wiec troche krotko jechac z drugiej strony Polski
wyzywienie osobno trzeba 40 zl doliczyc do noclegu np 60 zl, to wychodzi 100 zl, plus mloda 60 za nocleg i chyba 25 zl za obiad, to wychodzi juz nie ma moja kieszen lub 2-pokojowe ze sniadaniem za 120 zl, zazwyczaj jest to liczone pod dwie dorosle i dziecko, a jak sie jedzie jako dziecko i dorosli,wiec to srednio oplaca
do jest dofinansowanie do wczasow przez siebie zorganizowanych, alternatywa wczasow pod grusza, musze zapytac czy na fakturze jak jest posilki tez bede miala za nie dofinansowanie czy tylko za noclegi,
bo wtedy bede mogla rozwarzyc czy tansze noclegi same czy troche drozsze noclegi,ale do faktury bede mogla doliczyc posilki tam gdzie sa noclegi,bo przeciez obiad bede musiala gdzies kupic na miescie,a sniadanie/kolacje bym robila sama
ktos kuma o co mi chodzi??
wyzywienie osobno trzeba 40 zl doliczyc do noclegu np 60 zl, to wychodzi 100 zl, plus mloda 60 za nocleg i chyba 25 zl za obiad, to wychodzi juz nie ma moja kieszen lub 2-pokojowe ze sniadaniem za 120 zl, zazwyczaj jest to liczone pod dwie dorosle i dziecko, a jak sie jedzie jako dziecko i dorosli,wiec to srednio oplaca
do jest dofinansowanie do wczasow przez siebie zorganizowanych, alternatywa wczasow pod grusza, musze zapytac czy na fakturze jak jest posilki tez bede miala za nie dofinansowanie czy tylko za noclegi,
bo wtedy bede mogla rozwarzyc czy tansze noclegi same czy troche drozsze noclegi,ale do faktury bede mogla doliczyc posilki tam gdzie sa noclegi,bo przeciez obiad bede musiala gdzies kupic na miescie,a sniadanie/kolacje bym robila sama
ktos kuma o co mi chodzi??
Ostatnia edycja:
heheh zapraszam do parku mamuski 

gwarantuje niezapomniane chwile i atrakcje 

emilka no wiadomo ze sie mowi ze juz sie chce dzidziorka miec ale wiadomo ze tak tylko w przenoscni ja w zasadzie moglabym juz urodzic 37 tc to niby juz donoszony dzidzius ale lepiej niech jeszcze poczeka bo ozeczka nie mam
aga ja takich mialam tez ale stali jak bozia ich stwozyla
bylam bardzo wczesnie uswiadomiona bo to byly czasy wczesnej podstawowki pozniej juz ich nie bylo :-( raz na wagarach ale juz w liceum taki pan do nas podjechal na rowerze i mowi ze nam zaplaci po 20 zl jak bedzie mogl sie przy nas rozebrac
kolezanki uciekly a ja sie targowalam hahahh boze co za glupie dziewuszysko ze mnie bylo 

niestety nie doszlam z panem do porozumienia i tez ucieklam 

emilka no wiadomo ze sie mowi ze juz sie chce dzidziorka miec ale wiadomo ze tak tylko w przenoscni ja w zasadzie moglabym juz urodzic 37 tc to niby juz donoszony dzidzius ale lepiej niech jeszcze poczeka bo ozeczka nie mam

aga ja takich mialam tez ale stali jak bozia ich stwozyla

ollka22
MAMUSIA OLIWKI
raczkowa ja atrakcje parku pamietam jeszcze z czasow szkoly....
jak sie elka jezdzilo to sporo osob tam paradowalo...
raczkowa pan chcial za kiepsko zaplacic??
a teraz do parku to chetnie

jak sie elka jezdzilo to sporo osob tam paradowalo...
raczkowa pan chcial za kiepsko zaplacic??
a teraz do parku to chetnie

no kiepsko chcial zaplacic byl stary i oblesny i co tylko 20 zl ze bede na niego patrzec? 

oj ten park to naprawde sper sprawa na wagary bylo gdzie chodzic z dzieckiem jest gdzie chodzic tylko szkoda ze teraz tak malo fajnych imprez pamietam jak bylam mala to bylo duzo wiecej fajnych szczegolnie latem to co weekend jakies koncerty wystepy itd
mozi ja kumam o co ci chodzi i jesli w pracy beda akceptowac z jedzeniem na fakturze to jest to duzo lepsze rozwiazanie nawet za trche gorszy standard pokoju czy domku

mozi ja kumam o co ci chodzi i jesli w pracy beda akceptowac z jedzeniem na fakturze to jest to duzo lepsze rozwiazanie nawet za trche gorszy standard pokoju czy domku

Aga1108
Po prostu mama
aga no pewnie na byle co za 20 zl nie bede patrzec![]()
czyli jednak zerkęłaś skoro było byle co

no nie zerknelam bo nie doszlismy do porozumienia :-( pan sie nie zdazyl rozebrac bo ucieklam za kolezankami
a chyba sam byl w szoku bo im bardziej chodzi o to zeby przestraszyc
z tego czerpia przyjemnosc jak sie z krzykiem ucieka
kiedys stal raz taki jeden w krzakach u mnie na osiedlu z opuszczonymi spodniami krzyknelam ze moj pies ma wiekszego to sie zmieszal i szybko uciekl 

reklama