reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Jaimis przykro mi z powody pracy
a my domu,lekcje odrobione,moje notatki zostaly,ale wczesniej musze isc kupic jutro mlodej cos na drugie sniadanie do szkoly

reklama
a my juz po kolacji, araz kapie mala i chyba poloze ja spac, czas sie pouczyc czegoz prawka bow tym tempie bede kierowca w 2015 roku:)

emilka u mnie golabki sie dzis skonczyly:)

my zaliczyłyśmy spacer po deszczu z taplaniem w kałużach:-D
Młoda zaczęła przysypiać o 18 więc też już wykąpana i po kolacji bajki ogląda , a mnie jeszcze czeka prasowanie i szykowanie na jutro do pracy:baffled:

emilka, grupa erotyczna:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

raczkowa, musisz zdbac o serce dawcy żeby się biedaczek za wcześnie nie wykończył:-p

jaimis kurcze współczuję naprawdę :-( jak ogłosili upadłość to do kiedy pracujecie?

mój maly też już śpi w najlepsze, a ja sobie szperam po necie:-p

aga dobrze ze tam twarzy nie było na zdjeciu bo wsytd hehe tak sobie zrobilam:-D
ufff.. okna przygotowane na jutro.. zostało mi ty sciagnac rano jedną firaneczke bo nie chcialam sie tak calkiem odslaniac:-D skoro o dzieciach to moje malenstwo chyba tez spi, bo nic nie rozrabia.. zmeczyła sie przy pomaganiu mamusi w przenoszeniu i porządkach:-)

dzięki dziewczęta za "konodlencje" w sprawie pracy teraz tylko pytanie co z dokumentacją czy jeszcze będą ją obrabiać czy tylko oddać :-) takie czasy mi się wydają że w żadnej pracy człowiek na 100% nie może być pewny a mi się marzy właśnie taka praca już do emerytury żeby nie musieć wysyłać cv szukać chodzić na rozmowy ahhh
A do kiedy pracujemy nie mam pojęcia szefy sobie wyjechały na wakacje no nikt nie powiedział że mam nie przychodzić do pracy to przyszłam, jutro też przyjdę w piątek wolne to może coś w poniedziałek powiedzą?
emilka87 grupy erotycznej???? już masz propozycje? :-D A z tymi firankami nie żarty moja kumpela w ciąży wieszała zasłonki to zemdlała ja się boję o Ciebie!!!!
Raczkowa dobrze robisz że składasz teraz może za ćwiczenia nie możesz się zabrać ale możesz na egzamin się pouczyć z tego co pamiętam jakieś testy przeglądałam to o ustroju Polski, onz-t, unii chyba to możesz zacząć sobie przeglądać. Ja to taka głupia byłam że chciałam dać po tatuśku mu i skończyło się na tym że na drugie ma po tatuśku normalnie idiotka człowiek zakochany powinien mieć prawa odebrane bo idiocieje :-D:-D:-D Nie dawaj Bartek choć by to było najpiękniejsze imię na świecie

dzien dobry

jaimis oby wam dali znac co i jak. kurde teraz w zadnej pracy sie nie da normalnie spokojnie pracowac.... a szkoda.

dziewczyny powiedzcie mi chodzi wam normlanie fb?? moj zachowuje sie jakby na emeryturze byl. wszystkie stronki otwieraja sie normalnie a ta wieki.

ja mam za soba fatalna noc, o 2 mnie chyba goraczka zlapala.... normlanie trzepalo mna ze szok, az mi sie ciezko oddychalo, dopieor po 3 bylam wstanie sie ruszyc po jakies tabletki i koc, i chyba po 4 zasnelam... matko ledwo zywa jestem, wypije kawke i zmiatam do lozka.

jaimis propozycji na szczescie nie ma hehe obiecuje ze bede na siebie uwazac przy zakladaniu firanek... i odmelduje sie ladnie ze wszytsko dobrze:) dziekuje kochana za troske:)

olka u mnie czesto tak chodzi ale caly internet bo mam bezprzewodowy i czasami płata mi rozne figle ale nie wiem czy to wina tez bb...
bidulko ciepłą herbatke z miodem i cytrynką i wygrzac sie!

a u mnie sie zaczeło... przeciag w calym domu bo nie ma dwoch okien na raz hehe ale bardzo miły Pan mi sie trafił.. mowi ze do 14 powinno byc skonczone :))

jaimis ehhh no widzisz tak to jest w tym kraju zlodziej na zlodzieju a zwykly szary clowiek na tym cierpi :baffled: nom na testy bede musiala sie pouczyc bo ogladalam jakies tam z poprzednich lat to jestem zielona :-D:-D:-D jeszcze pomysle z tym imieniem ale chyba masz racje nie ma co burakowi robic przyjemnosc bo to w koncu na cale zycie :tak:a moze zrobie mu na zlosc i dam krzys po moim tacie :-D:-D:-D

ola ja mysle ze Ty powinnas do lekarza isc i badania zrobic bo jak na moj nos to Ty za czesto chorujesz :-(

emilka to sie przykrywaj zebys malutkiej nie przeziebila :tak:

reklama
Raczkowa malutka okryta ciepłą bluzą, zalozylam tez ciepłe skarpety bo mi nóżki zmarzły:)

najlepszy jest mój pseudo ojciec.. przyszedł i powiedział ze zaraz im cos powie bo go wkur... te hałasy.. nigdy sie pacan nie umie zachwac, a dzisiaj bierze rente to bedzie wesoło:wściekła/y:

Do góry