reklama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
emilka ja na tym kompie tez mam bezzprzewodowy,a na drugim w sumie nie sprawdzalam, nie chce mi sie go wlaczac....
emilka nie denerwuj sie.
raczkowa mi tez sie cos wydaje ze od stycznia jest ze mna kiepsko,w zyciu nie lapalam wirusa za wirusem itp...
a wyniki to ja mam poorbione,w przychodni leza. eh chyba w przyszlym tyg pomysle o wizycie u lekarza.
emilka nie denerwuj sie.
raczkowa mi tez sie cos wydaje ze od stycznia jest ze mna kiepsko,w zyciu nie lapalam wirusa za wirusem itp...
a wyniki to ja mam poorbione,w przychodni leza. eh chyba w przyszlym tyg pomysle o wizycie u lekarza.
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
wiem wiem, jakos tak od stycznia gorzej niz dizecko wszystko lapie
dobrze ze mala mam w przedszkolu, ponoc maja miec jakis zamek dmuchany ale jak dla mnie za zimno....
kurde wybieralam sie dzis do fryzjera... ale raczej odpada, moze przynajmniej farby pojde poogladac....
dobrze ze mala mam w przedszkolu, ponoc maja miec jakis zamek dmuchany ale jak dla mnie za zimno....
kurde wybieralam sie dzis do fryzjera... ale raczej odpada, moze przynajmniej farby pojde poogladac....
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
raczkowa ja swoje musze przerzedzic i lekko skrocic bo koncowki popalone a bede na nie dawac rozjasniacz... wiec w sumie i tak sie polamia, a tak zaoszczedze i kupie tylko 2 rozjasnaicze i 2 farby. moje ciemne mi sie juz zmudzily
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
ja z blond to tylko pasemka mialam, calych bym nie chciala, wlosy mi za syzbko rosna i fatalnie tak biegac ciagle z odrostami.
teraz sie waham miedzy rudym a jasnym brazem, albo cos pomiedzy....
teraz sie waham miedzy rudym a jasnym brazem, albo cos pomiedzy....
Aga1108
Po prostu mama
dzień dobry
a co tu tak cicho
emilka, zdążyli z oknami przed deszczem
...jeszcze by brakowało żeby cię zalało
ola, uuuu cos to Ci szwankuje to zdrówko, weź się za siebie dziewczyno bo to nie ma żartów
u mnie tak bb wariuje od niedzieli czyli to nie wina netu ale strony
raczkowa, to musiała ciekawie wyglądać

no ale raczki przecież są czerwone;-)
jaimis, szefuncie maja "zdrowe" podejście wszytko w d*** i jadą na wakacje
klub wzajemnej adoracji - to my
na nas mozesz liczyć;-)
a wypłącą wam chociaż pensje
w DG leje teraz jak z cebra
a co tu tak cicho

emilka, zdążyli z oknami przed deszczem

ola, uuuu cos to Ci szwankuje to zdrówko, weź się za siebie dziewczyno bo to nie ma żartów

u mnie tak bb wariuje od niedzieli czyli to nie wina netu ale strony

raczkowa, to musiała ciekawie wyglądać

jaimis, szefuncie maja "zdrowe" podejście wszytko w d*** i jadą na wakacje

a wypłącą wam chociaż pensje

w DG leje teraz jak z cebra

reklama
Mozi
MAMUŚKA BB
hej,a ja szukam fajnego,taniego noclegu nad morzem na wakacje i kiepsko to widze 
a ja mam farbe czeka do nalozenia moze w czw,jak bedzie chwile czasu
a tak nic ciekawego, musze mloda do lekcji zagonic,bo ja szukam noclegu,a ona sie bawi

a ja mam farbe czeka do nalozenia moze w czw,jak bedzie chwile czasu
a tak nic ciekawego, musze mloda do lekcji zagonic,bo ja szukam noclegu,a ona sie bawi
Ostatnia edycja: