reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
emilka ja na tym kompie tez mam bezzprzewodowy,a na drugim w sumie nie sprawdzalam, nie chce mi sie go wlaczac....

emilka nie denerwuj sie.

raczkowa mi tez sie cos wydaje ze od stycznia jest ze mna kiepsko,w zyciu nie lapalam wirusa za wirusem itp...
a wyniki to ja mam poorbione,w przychodni leza. eh chyba w przyszlym tyg pomysle o wizycie u lekarza.

wiem wiem, jakos tak od stycznia gorzej niz dizecko wszystko lapie

dobrze ze mala mam w przedszkolu, ponoc maja miec jakis zamek dmuchany ale jak dla mnie za zimno....

kurde wybieralam sie dzis do fryzjera... ale raczej odpada, moze przynajmniej farby pojde poogladac....

raczkowa ja swoje musze przerzedzic i lekko skrocic bo koncowki popalone a bede na nie dawac rozjasniacz... wiec w sumie i tak sie polamia, a tak zaoszczedze i kupie tylko 2 rozjasnaicze i 2 farby. moje ciemne mi sie juz zmudzily

ja zawsze marzylam o blond czuprynie ale jakos nigdy nie miałąm odwagi :-D raz tylko w czasach mlodzienczego buntu utlenilam koncowki i zafarbowalam na czerwono :-D:-D mialam plonaca fryzure :-D

ja z blond to tylko pasemka mialam, calych bym nie chciala, wlosy mi za syzbko rosna i fatalnie tak biegac ciagle z odrostami.

teraz sie waham miedzy rudym a jasnym brazem, albo cos pomiedzy....

dzień dobry
a co tu tak cicho:confused:

emilka, zdążyli z oknami przed deszczem:confused:...jeszcze by brakowało żeby cię zalało:no:

ola, uuuu cos to Ci szwankuje to zdrówko, weź się za siebie dziewczyno bo to nie ma żartów:tak:
u mnie tak bb wariuje od niedzieli czyli to nie wina netu ale strony:dry:

raczkowa, to musiała ciekawie wyglądać:-D:-D:-D no ale raczki przecież są czerwone;-):-D

jaimis, szefuncie maja "zdrowe" podejście wszytko w d*** i jadą na wakacje:szok::no: klub wzajemnej adoracji - to my :-D na nas mozesz liczyć;-)
a wypłącą wam chociaż pensje:confused:

w DG leje teraz jak z cebra:no:

reklama
hej,a ja szukam fajnego,taniego noclegu nad morzem na wakacje i kiepsko to widze :baffled:
a ja mam farbe czeka do nalozenia moze w czw,jak bedzie chwile czasu
a tak nic ciekawego, musze mloda do lekcji zagonic,bo ja szukam noclegu,a ona sie bawi

Ostatnia edycja:
Do góry