reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

w Białymstoku to pewnie śniegł spadł i białe niedzwiedzie znowu wrócił :-D:-D zimno nie wiem czy od braku słońca czy mi zimno ale cały weekend jadłam :-D może depresyję mam i ją zajadam hmmm

hahaha:-D po wysadzeniu nosa z domu stwierdziłam, że nie jest aż tak źle:-D

tyle się dzieje, że aż szkoda gadać... :-(

jaimis ty sie nie przejmuj opowiesciami kolezanki.. wiele takich małzenstw to tylko przykrywka, a jak by sie bardziej zagłebic to dopiero wychodzi jak naprawde to wygląda.. ja nie mowie bo napewno są jaies malzenstwa i rodziny gdzie uklada sie prawie idealnie ale chyba to rzadkosc.. problemy albo z kasą, albo z pracą, albo ze zdradami, albo z wychowywaniem dzieci są na porządku dziennym.. tylko wiele osob woli nie mowic i zyc w tym co jest...
ja to kiedyś słyszałam, że te co najwięcej się chwalą jakie to mają cudowne życie i rodziny to właśnie robią to na pozór... Z resztą teraz w pracy często obserwuję tych nowobogackich znajomych szefa. Co z tego, że te kobiety-żony mają kasę na wszystko, nie muszą pracować, żeby zapewnić dzieciom godne życie, jak ich mężowie czwartek, piątek, sobota na imprezach, z młodszymi laseczkami, a one nic do powiedzenia nie mają:-( Czy to fajne takie życie? Wolę swoje...

reklama
no i właśnie moja firma dziś ogłosiła upadłość:baffled::-:)baffled:

emilka87 kobieta w ciąży nie może wieszać ani zdejmować firanek taka pozycja jest nie wskazana

jaimis kurcze przykro mi z powodu pracy... obrotna babeczka jestes, znajdziesz cos lepszego..
a co do pozycji przy ściąganiu i wieszaniu firanek to jestem tego swiadoma ze nie wolno, ale... niestety nie ma kto za mnie tego zrobic.. przeciez nie powiem gosciowi ktory przyjdzie wymianic okna ze sam to zrobił:-D zdejme jakos szybko gorzej bedzie z założeniem.. pomalutku z odpoczynakmi i jakos damy rade..

aga nie dodam zdjecia inqbatorka bo nie umiem tam dodac zdjecia.. wyskakkuje adres url i leże:nerd:

emilka wklej fotke na fotosik.pl na przyklad, i tam ci adres na forum wyskoczy do wklejenia.

jaimis przykro mi, czyli czas na poszukiwanie nowej pracy...eh teraz nigdzie nie mozna sie pewnie czuc

j[B]aimis[/B], strasznie mi przykro:-( to jest durny kraj:no:

emilka, wchodzisz w dodaj zdjęcie, pokazuje Ci się zarządzanie załącznikami , z prawej strony na zielonym tle masz dodaj pliki , klikasz w to i masz wybierz pliki z komputera i poprostu wybierasz zdjęcie ze swojego komp. i wgrywasz:tak: i wtedy nie trzeba url

kurcze od wczoraj coś mi się pierdyka a bb i co 5 minut mnie wylogowuje:wściekła/y: co post to muszę się logować na nowo, wrrrrrr:no::wściekła/y:

olka zrobilam tak jak mowilas i sie wkopałam.. jak cos to jest wrzucone ale nie wiem jak dlugo bo musze to usunąc.. przeciez na tym fotosiku widzą to wszyscy:szok: poza tym dalam przez przypadek chyba do jakiejs grupy erotycznej:szok: ratunku!

olcia jak usunąć zdjecie z fotosika?

Ostatnia edycja:
no to pieknie, mój brzusio wsrod zdjec erotycznych:-D bomba:-D mam nadzieje ze moze samo sie po jakims czasie usuwa:-D
a ja dzisiaj Gołąbki bez zawijania:-) mniam:)

Aga no widzisz takie mam objawy ze kolana bola :-D:-D:-D

emilka nie mam zadnej szkolki normalnie zlozylam papiery do policji pozniej testy psychologiczne i sprawnosciowe rozmowy itd i tak wiem ze nic z tego nie bedzie ale przynajmniej mam czyste sumienie ze cos robie :-p bo raczej nie dojde do perfekcyjnen formy miesiac po urodzeniu dziecka :baffled:

jaimis wooow ja tez chce taki porod :-D brzuch ok juz mniej boli za to nerka sie odzywa ehhh:baffled: a ze sa testy to doskonale o tym wiem bede musiala jakos sie zebrac w sobie i cwiczyc :-D:-D

martttika no wlasnie tych szymonow pelno a bartosz odpada choc mi sie podoba :-D a moze dam na imie bartosz tak jak dawca :szok::-D padl by na zawal :-D:-D:-D jeszcze by chlopina pomyslal ze to z sentymentu do niego :-D:-D:-D

reklama
Do góry