reklama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
jaimis tobie to zajadanie nie zaszkodzi, u nas tez zimno... i deszcz...
gdzie to piekne slonko ucieklo??
martttika Filip to fajne imie
a jak w pracy?
gdzie to piekne slonko ucieklo??
martttika Filip to fajne imie
a jak w pracy?
emilka87
Fanka BB :)
Dzien dobry.
wiatam sie z kawusią, nareszcie mmausie nas spowrotem odwiedziły bo juz tęskniłysmy
)
u mnie pogoda tez do d... a jutro mi okna wymieją, przewieją mnie
martttika Filip to bardzo ładne imie.. dobry wybór
jaimis ty sie nie przejmuj opowiesciami kolezanki.. wiele takich małzenstw to tylko przykrywka, a jak by sie bardziej zagłebic to dopiero wychodzi jak naprawde to wygląda.. ja nie mowie bo napewno są jaies malzenstwa i rodziny gdzie uklada sie prawie idealnie ale chyba to rzadkosc.. problemy albo z kasą, albo z pracą, albo ze zdradami, albo z wychowywaniem dzieci są na porządku dziennym.. tylko wiele osob woli nie mowic i zyc w tym co jest...
wiatam sie z kawusią, nareszcie mmausie nas spowrotem odwiedziły bo juz tęskniłysmy
u mnie pogoda tez do d... a jutro mi okna wymieją, przewieją mnie

martttika Filip to bardzo ładne imie.. dobry wybór
jaimis ty sie nie przejmuj opowiesciami kolezanki.. wiele takich małzenstw to tylko przykrywka, a jak by sie bardziej zagłebic to dopiero wychodzi jak naprawde to wygląda.. ja nie mowie bo napewno są jaies malzenstwa i rodziny gdzie uklada sie prawie idealnie ale chyba to rzadkosc.. problemy albo z kasą, albo z pracą, albo ze zdradami, albo z wychowywaniem dzieci są na porządku dziennym.. tylko wiele osob woli nie mowic i zyc w tym co jest...
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
emilka wokol mnie jest duzo takich malzenstw, i jak na to patrze to wole byc sama z mala niz w udawanym zwiazku....
ile okien masz do wymiany??oby sie szybko uwineli...
ile okien masz do wymiany??oby sie szybko uwineli...
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
emilka fakt przygotowanie do tego i ogarniecie po jest najgorsze, jak beda na 8 rano to max sadze do 15 sie wyrobia, u mnie 2 okna o 14 byly gotowe wiec luz

Aga1108
Po prostu mama
witam sie i ja:-)
emilka, rzeczywiście Cię przewiwje bo jutro ma być jeszcze gorzej i do tego ulewy
mnie też się bardzo podoba Emilia:-), moja koleżanka ma roczną córę Emilkę
tylko na pieczarki tak reagujesz
jaimis, no to jesteś jedyna w swoim rodzaju jak nie masz neta;-) tam gdzie jeżdzę na wkacje jest rodzina , która mieszka w czymś dokładnie czymś przypominającym kurnik, dom im się spalił parę lat temu i gmina na szybko im takie coś zastępcze wystawiła a oni ma ja to gdzieś i nie myślą o prawdziwym domu
ale......maja 3 anteny satelitarne na dachu

co to humorek tak szwankuje, głowa do góry, tulas dla Ciebie:-)
stara zasada- nic na siłę a samo przyjdzie
ola, u nas też szaro-buro i zimno
marttika i jak w pracy
nowe zwolnienia na tapecie czy cisza
emilka, rzeczywiście Cię przewiwje bo jutro ma być jeszcze gorzej i do tego ulewy

mnie też się bardzo podoba Emilia:-), moja koleżanka ma roczną córę Emilkę

tylko na pieczarki tak reagujesz

jaimis, no to jesteś jedyna w swoim rodzaju jak nie masz neta;-) tam gdzie jeżdzę na wkacje jest rodzina , która mieszka w czymś dokładnie czymś przypominającym kurnik, dom im się spalił parę lat temu i gmina na szybko im takie coś zastępcze wystawiła a oni ma ja to gdzieś i nie myślą o prawdziwym domu

co to humorek tak szwankuje, głowa do góry, tulas dla Ciebie:-)
stara zasada- nic na siłę a samo przyjdzie

ola, u nas też szaro-buro i zimno

marttika i jak w pracy

emilka87
Fanka BB :)
olcia to mnie pocieszylas, bałam sie ze jak dwa okna to caly dzien będą:-) moze jakos przezyje... dla mnie gorzej przed, bo trzeba zrobic a po wymianie to juz nie koniecznie
moze poczekac az mama przyleci
aga no to pieknie z tą pogoda.. moze chociaz w pierwszej polowie dnia nie bedzie tak zle:-(
a co do zołądka to zaobserwowałam bóle po pieczrkach, tak to raczej mam spokój..

aga no to pieknie z tą pogoda.. moze chociaz w pierwszej polowie dnia nie bedzie tak zle:-(
a co do zołądka to zaobserwowałam bóle po pieczrkach, tak to raczej mam spokój..
emilka zagnaj kogoś do odsuwania a u mojej mamy wymieniali wszystkie okna wszystko ładnie pozakrywali tak że mówi w szoku była że tak szybko i czysto
Aga tak u nas w centrum zagłębie biedy i nie płacenia czynszów a płaskie telewizory i anteny na każdym balkonie wiszą :-) wiesz nie czuję potrzeby po pracy na necie siedzieć nawet nie mam konta internetowego się śmieję że ja już mam konto emeryckie tylko teraz czekam aż emeryturę dostanę ;-) Jak będę pracy szukać to załążę neta a tak to olać :-)
Aga tak u nas w centrum zagłębie biedy i nie płacenia czynszów a płaskie telewizory i anteny na każdym balkonie wiszą :-) wiesz nie czuję potrzeby po pracy na necie siedzieć nawet nie mam konta internetowego się śmieję że ja już mam konto emeryckie tylko teraz czekam aż emeryturę dostanę ;-) Jak będę pracy szukać to załążę neta a tak to olać :-)
reklama