reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

w Białymstoku to pewnie śniegł spadł i białe niedzwiedzie znowu wrócił :-D:-D zimno nie wiem czy od braku słońca czy mi zimno ale cały weekend jadłam :-D może depresyję mam i ją zajadam hmmm

reklama
Dzien dobry.
wiatam sie z kawusią, nareszcie mmausie nas spowrotem odwiedziły bo juz tęskniłysmy :))
u mnie pogoda tez do d... a jutro mi okna wymieją, przewieją mnie:baffled:
martttika Filip to bardzo ładne imie.. dobry wybór:)
jaimis ty sie nie przejmuj opowiesciami kolezanki.. wiele takich małzenstw to tylko przykrywka, a jak by sie bardziej zagłebic to dopiero wychodzi jak naprawde to wygląda.. ja nie mowie bo napewno są jaies malzenstwa i rodziny gdzie uklada sie prawie idealnie ale chyba to rzadkosc.. problemy albo z kasą, albo z pracą, albo ze zdradami, albo z wychowywaniem dzieci są na porządku dziennym.. tylko wiele osob woli nie mowic i zyc w tym co jest...

emilka wokol mnie jest duzo takich malzenstw, i jak na to patrze to wole byc sama z mala niz w udawanym zwiazku....

ile okien masz do wymiany??oby sie szybko uwineli...

jutro beda wymieniac dwa.. nawet nie mam pojecia ile to moze trwac:baffled:
najgorsze jest to ze musze to przygotowac, posciagac wszystko i zrobic dostep a z tym brzuchem to juz nie takie proste:baffled:

emilka fakt przygotowanie do tego i ogarniecie po jest najgorsze, jak beda na 8 rano to max sadze do 15 sie wyrobia, u mnie 2 okna o 14 byly gotowe wiec luz:tak:

witam sie i ja:-)

emilka, rzeczywiście Cię przewiwje bo jutro ma być jeszcze gorzej i do tego ulewy:szok:
mnie też się bardzo podoba Emilia:-), moja koleżanka ma roczną córę Emilkę:tak:
tylko na pieczarki tak reagujesz:confused:

jaimis, no to jesteś jedyna w swoim rodzaju jak nie masz neta;-) tam gdzie jeżdzę na wkacje jest rodzina , która mieszka w czymś dokładnie czymś przypominającym kurnik, dom im się spalił parę lat temu i gmina na szybko im takie coś zastępcze wystawiła a oni ma ja to gdzieś i nie myślą o prawdziwym domu:baffled: ale......maja 3 anteny satelitarne na dachu:-D:-D:-D:-D
co to humorek tak szwankuje, głowa do góry, tulas dla Ciebie:-)
stara zasada- nic na siłę a samo przyjdzie:tak:

ola, u nas też szaro-buro i zimno:cool:

marttika i jak w pracy:confused: nowe zwolnienia na tapecie czy cisza:confused:

olcia to mnie pocieszylas, bałam sie ze jak dwa okna to caly dzien będą:-) moze jakos przezyje... dla mnie gorzej przed, bo trzeba zrobic a po wymianie to juz nie koniecznie:p moze poczekac az mama przyleci:-D
aga no to pieknie z tą pogoda.. moze chociaz w pierwszej polowie dnia nie bedzie tak zle:-(
a co do zołądka to zaobserwowałam bóle po pieczrkach, tak to raczej mam spokój..

emilka zagnaj kogoś do odsuwania a u mojej mamy wymieniali wszystkie okna wszystko ładnie pozakrywali tak że mówi w szoku była że tak szybko i czysto
Aga tak u nas w centrum zagłębie biedy i nie płacenia czynszów a płaskie telewizory i anteny na każdym balkonie wiszą :-) wiesz nie czuję potrzeby po pracy na necie siedzieć nawet nie mam konta internetowego się śmieję że ja już mam konto emeryckie tylko teraz czekam aż emeryturę dostanę ;-) Jak będę pracy szukać to załążę neta a tak to olać :-)

reklama
jaimis no juz wlasnie powiedzialam ojcu zeby sie tym zajął jak nie sam to z kims bo ja tego nie rusze.. mnie tylko zostaną firanki i zasłonki.. kurcze no mam nadzieje ze u mnie tez az tak bardzo sie nie nabrudzi...

Do góry