reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
ola, toś Ty taki straszak na exa, biedaczek:-p:-D
najlepsze jest to ,że festyn organizował ksiądz na placu koscielnym:tak:

raczkowa, leni miałam nas na mysli:-D ...papiery do policji:confused:
jaki masz kolorek:confused: ja muszę coś pomyśleć bo mi coraz więcej siwych kłaków się pokazuje i przestaje mi się to podobać
nie myslałam o skurczach ale o bólach takich jak przy @, to oznacza zbliżający się poród:tak:
3 lata temu oznaki miałam w jednym palcu, po pierwszej ciąży przerobiłam net na wszystkie możliwe strony byłam lepsza niż ginekolog:-D

aga mnie przy @ to kolana bola :-D:-D:-D:-D:-D wloski mam czarne ale i na czarno farbuje bo mam palno siwych :baffled: a papiery do policji skladam bo od nowego roku maja byc przyjecia to akurat tak po maciezynskim a noz widelec sie uda ;-)

to trzymam kciuki za policyjną karierę:-):-)
ja po urodzeniu Martyski nie wiem co to ból przy@, odpukać w nie malowane;-), a Ty masz ciekawe objawy @:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

oki, idę się opłukać i do łóżeczka

dobranoc:-)

Aga juz teraz nie zjem nic co moze miec pieczarke, nawet jak mi slinka bedzie ciekła do podłogi heh
noo nie powiem bo dawca raczej jest robotny.. tzn w pracy bo tak to raczj taka ciepła klucha no ale zobaczymy.. jak narazie to mowi ze zarabia na małą ale zadnej kasy jeszcze nie widzialam.. ostatnio jak dzwonił wspomniał nawet zeby wzieła jego auto bo bedzie nam łatwiej, a wie ze chce kupic..
co do imienia to jesli sie nie zdecyduje do połowy sierppnia to zrobie karteczki z imionami i włoże pod poduszke hihi a zdjecie brzusia oki moge jakies cyknąć i wrzucic ale juz nie dzisiaj bo brak mi weny heh

Olcia fajnie ze mozecie sobie usiąść i razem wypic piwko z "tesciwą" dobre obiektywne podejscie i twoje i jej... u mnie matka dawcy jest tak za nim ze wątpie ze kiedys by to bylo mozliwe na spokojnie...

raczkowa a ty masz jakąś szkółke policyjną czy jakis taki kierunek? no to trzymamy kciuki! ja tez nie raz myslalam zeby zaciągnac sie do policji albo wojska ale jako cywil ale to chyba nie takie proste..

witam poweekedowo mnie w weekendy nie mam bo psuję statystiki i nie mam netu w domu, nasiedzę się w pracy a weekend każdą chwilę spędzam z moim Misiakiem :-D i dla wszystkich mam w dwupaku pocieszająca wiadomość koleżance z pracy urodziło się dziecko w rodzinie poród trwał 2 godzinym szybko i bezproblemowo matka dziecka stwierdziła że wyobrażała sobie że będzie duuużo gorzej :tak:
może tak ta pogoda dołuje bo mi tak smutno się wczoraj zrobiło spotkałam wczoraj przyjaciółkę podwórkową z dzieciństwa i opowiadała i wszyscy sobie życie poukładali mężowie, dzieci praca tylko ja jakaś taka sama sierota prawie na wypowiedzeniu :-(
Raczkowa
to trzymamy się wersji że 3 lipca będziesz nam sieę dzidziolem chwalić olać 20;-) A jak brzuch???? Do policji super też kiedyś chciałam złożyć i żałuję że nie złożyłam a wiesz że są egzaminy sprawnościowe?
martttika idz koniecznie do up a może się uda i zostawisz ten grajdołek gdzie pracujesz
emilka no mi się już podoba Emilka olać rankingi :-D

dzien dobry

emilka ty kobieto otworz osobne konto na ta kase jak on tak pracuje i pracuje...

co do mamy dawcy... wiesz tez bym 5 lat temu nie powiedziala ze kiedys bede w stanie spokjnie wyjsc z nia gdzies i posiedziec... no ale z czasem sie wszystko zmienia....

macie taka sama beznadziejna pogode jak ja??

reklama
hej babeczki :-)

melduję się i ja:-)
sobotę i niedzielę pracowałam, więc nie miałam czasu, z resztą ledwo żyję:-(
olla pocieszę Cię z tą pogodą, że na 1OO% ja mam gorszą pogodę niż TY!:-p
Emilka, Raczkowa ja miałam dwa typy Filip i Bartosz i ostatecznie zdecydowałam się jak pierwszy raz zobaczyłam małego: był taki biedny chudziutku i drobniutki, że pomyślałam: jak nic Fifi!:-p Bartosz do tej kruszyny brzmiało za poważnie:tak:Z drugiej strony teraz jakbym wyjechała z małym za granicę, to dla obcokrajowców jego imię będzie znośniejsze;-) Szymon to był mój pierwszy typ, ale naokoło rodziły się same Szymony, więc zrezygnowałam. A dla dziewczynki Emilka moim zdaniem super!:tak:

Lecę na zamknięty :-)

Do góry