reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

martttika a no własnie, miałabyś wiecej czasu dla Fifiego a wiec tez dobrze:-)
Raczkowa a ty juz wybrałaś imię dla swojego smyka? bo ja mam z tym siódme poty... nie masz jakiegos namiaru na swieże rankingi?:-)

reklama
dzien dobry
znow ciemno i paskudnie za oknem...

martttika jak nie ta praca to inna, jak masz co z malym zrobic to mozesz spokojnie poszukac. i ewentualnie posiedziec z malym.

emilka nie mam ani rakingu ani imienia :baffled: nie moge sie na nic zdecydowac :baffled: ale ponc to jest tak ze jak poloza ci dzidziora to dopiero wiesz jak ma miec na imie :-D

co za pogoda :baffled:

Dzien dobry drogie Panie,
no nie ładnie za oknem, trzeba przetrwac te ponure dni:D
ja jestem tak niezdecydowana ze cos czuje ze bede jeszcze biegac po urzedach i zmieniac.. tyle pieknych imion.. a juz bym chciala miec wybrane:baffled:
dobrze ze Ci sie suwaczek przesuwa hihihi

emilka masz jeszcze czas... wybierzesz cos fajnego
a jakie propozycje masz na chwile obecna??

raczkowa tobie ciut mniej czasu zostalo:tak:

my obiad gotujemy... pozniej w ramach tego ze i tak sie nie da wyjsc golabki zorbimy

olcia mozna od dzis odliczac zostal miesiac :szok::-D

emilka tez bym juz chciala miec wybrane ale na nic nie moge sie zdecydowac to chyba przez te hormony :-D

Ostatnia edycja:
oj Olcia.. ok juz rozwijam całą moją liste, choc chyba juz cos pisałam kiedys.. no a wiec na pierwszych miejscach uchowały sie: Emilia, Liwia...
a zaraz za nimi: Zuzanna, Aurelia, Lidia, Pola, Viviana.. ostatnio jakos wpada mi często w ucho Jagna :-)
a przed ciążą cały czas mowiłam ze bedzie Amelia, ale tyle ich teraz:-(
napewno musi sie konczyc literką "a":-D

dla chłopca nie było by problemu bo byłby Wojciech

Raczkowa a ty jakie masz typy?

reklama
no wlasinie najgorsze jest to ze ja juz nawet typow nie mam :baffled: mial byc Bruno Borys Dawid Darek a teraz nic mi sie juz nie podoba :baffled: ale slyszalam ze prze pol roku od narodzin mozna na pismie skladac wniosek o zmiane imienia w USC :-D chyba tam bede stalym gosciem :-D:-D

Do góry