reklama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
dzien dobry
emilka nieodbrzeze tak reagujesz na ciezkie rzeczy, ja tak miala po ciazy, makabra,a teraz uwazam co jem zeby nie bolalo
a my dzis mamy kierunek dabrowa gornicza... mloda juz czeka az pojdziemy bo ona o dziwo bardzo lubi jezdzic do dziadkow i do dziewczyn
emilka nieodbrzeze tak reagujesz na ciezkie rzeczy, ja tak miala po ciazy, makabra,a teraz uwazam co jem zeby nie bolalo
a my dzis mamy kierunek dabrowa gornicza... mloda juz czeka az pojdziemy bo ona o dziwo bardzo lubi jezdzic do dziadkow i do dziewczyn
emilka87
Fanka BB :)
Raczkowa a dostałas cos na te bole? musisz to jakos przetrwac, jeszcze tylko miesiac...
pewnie bedzie duzo dobroci na stole ale po dzisiejszej nocy mam rozdrazniony zołądek takze za duzo nie zjem
w dodatku zapewne nie obejdzie sie od pytan i tematu dziecko-dawca
i tłumacz sie jak nie masz wcale ochoty...
a moim ojcem to ucze sie nie przejmowac od 20lat ale czasami tak cos dosadzi ze sie nie da.. poczatki miesiaca zawsze są ciezkie bo bierze kase i ma za co grzac

ale dziekuje za miłe słowa:*
Olka ja dzisiaj tez kierunek Dąbrowa Górniacza:-)
pewnie bedzie duzo dobroci na stole ale po dzisiejszej nocy mam rozdrazniony zołądek takze za duzo nie zjem

a moim ojcem to ucze sie nie przejmowac od 20lat ale czasami tak cos dosadzi ze sie nie da.. poczatki miesiaca zawsze są ciezkie bo bierze kase i ma za co grzac

ale dziekuje za miłe słowa:*
Olka ja dzisiaj tez kierunek Dąbrowa Górniacza:-)
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
emilka nam to wycieczka czeka bo busem od nas to 40 minut, dobrze ze dziadek mlodej na s z centrum odbiera to wycieczka drugim busem nam odpada....
raczkowa jak lekarz mowi ze ok to ok
emilka pytania o dawce traktuj na luzie... szkoda stresu
a bierzesz cos jak cie bierze taki atak?? chyba cos ziolowego mozesz?
raczkowa jak lekarz mowi ze ok to ok

emilka pytania o dawce traktuj na luzie... szkoda stresu
a bierzesz cos jak cie bierze taki atak?? chyba cos ziolowego mozesz?
emilka nie dostalam nic bo i tak tych tabletek biore juz tyle ze szok 14 dziennie
milej zabawy Wam dziewczyny zycze ja znowu bede sie nudzic w domu :-( emilka a tym tlumaczeniem sie nie martw powiedz MNIEJ WIESZ LEPIEJ SPISZ i koniec tematu

milej zabawy Wam dziewczyny zycze ja znowu bede sie nudzic w domu :-( emilka a tym tlumaczeniem sie nie martw powiedz MNIEJ WIESZ LEPIEJ SPISZ i koniec tematu

emilka87
Fanka BB :)
olka ode mnie busem było by jakies 15min ale i tak mają po mnie przyjechac autkiem:-)
wiesz co nic nie biore bo nawet nie wiem co teraz moge a jakos nigdy mi nie pszyszlo do glowy zeby zapytac lekarza bo o takim rzeczach mysli sie dopiero jak jest atak i boli, ale zapytam 21go jak nie zapomne heh ale pomaga mi np kisiel taki dobrze gęsty:-) ja akurat nie lubie i musze go w siebie wmuszac ale jakies 20 min i jest mi lepiej.. musze wlasnie zaopatrzyc sie w zapasy
a jak beda pytac o dawce to powiem to co on mi zawsze mowi jak dzwoni: Dziecko kosztuje, musi ciezko pracowac:-)
raczkowa- 14 tabletek dziennie
szok, ja tylko witaimnki i żelazo.
wiesz co nic nie biore bo nawet nie wiem co teraz moge a jakos nigdy mi nie pszyszlo do glowy zeby zapytac lekarza bo o takim rzeczach mysli sie dopiero jak jest atak i boli, ale zapytam 21go jak nie zapomne heh ale pomaga mi np kisiel taki dobrze gęsty:-) ja akurat nie lubie i musze go w siebie wmuszac ale jakies 20 min i jest mi lepiej.. musze wlasnie zaopatrzyc sie w zapasy

a jak beda pytac o dawce to powiem to co on mi zawsze mowi jak dzwoni: Dziecko kosztuje, musi ciezko pracowac:-)
raczkowa- 14 tabletek dziennie

ollka22
MAMUSIA OLIWKI
ja kiedys bralam sylminarol czy jak to sie zwie, pomagalo.
my daleko mamy do dziadkow bo oni na strzemieszycach mieszkaja, ale mi dzis sie bardziej widzi isc na Pogorie bo tam imprezy dla dzieci sa.
dla dziewczynek cos o ksiezniczkach a wkoncu to 3 dziewczyny sa

mam nadzieje ze dawcy nigdzie nie spotkamy.... jakos mi sie to nie widzi....
my daleko mamy do dziadkow bo oni na strzemieszycach mieszkaja, ale mi dzis sie bardziej widzi isc na Pogorie bo tam imprezy dla dzieci sa.
dla dziewczynek cos o ksiezniczkach a wkoncu to 3 dziewczyny sa

mam nadzieje ze dawcy nigdzie nie spotkamy.... jakos mi sie to nie widzi....
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
emilka tak w centrum handolowym, zoabcyzmy fajnie by bylo isc...
a oliwka fakt lubi ksiezniczki
a tamte mlodsze jedna niecale 3 a druga niecale 4 latka ma.
dobra znikam.... ide sie szykowac i pozneij na busa
a oliwka fakt lubi ksiezniczki

dobra znikam.... ide sie szykowac i pozneij na busa
reklama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
my juz w domu
co tutaj taka cisza??
bylysmy z dziadkami i dziewczynamiw parku, fajnie bylo, oliwka zadowolona. pokaze wam fotki ale nie tutaj....
emilka jak imprezka??
co tutaj taka cisza??
bylysmy z dziadkami i dziewczynamiw parku, fajnie bylo, oliwka zadowolona. pokaze wam fotki ale nie tutaj....
emilka jak imprezka??