reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

no wlasnie gdzie wszystkie mamy?
bylam u lekarza mowilam mu ale powiedzial ze wszystko jest ok

emilka pomysl ile dobroci bedzie na roczku sama bym poszla mam takie smaki ze szok :-D:-D nie martw sie a ojcem sie nie przejmuj kochana :*

reklama
dzien dobry

emilka nieodbrzeze tak reagujesz na ciezkie rzeczy, ja tak miala po ciazy, makabra,a teraz uwazam co jem zeby nie bolalo

a my dzis mamy kierunek dabrowa gornicza... mloda juz czeka az pojdziemy bo ona o dziwo bardzo lubi jezdzic do dziadkow i do dziewczyn

Raczkowa a dostałas cos na te bole? musisz to jakos przetrwac, jeszcze tylko miesiac...
pewnie bedzie duzo dobroci na stole ale po dzisiejszej nocy mam rozdrazniony zołądek takze za duzo nie zjem:-D w dodatku zapewne nie obejdzie sie od pytan i tematu dziecko-dawca:baffled: i tłumacz sie jak nie masz wcale ochoty...

a moim ojcem to ucze sie nie przejmowac od 20lat ale czasami tak cos dosadzi ze sie nie da.. poczatki miesiaca zawsze są ciezkie bo bierze kase i ma za co grzac:baffled::-D
ale dziekuje za miłe słowa:*

Olka ja dzisiaj tez kierunek Dąbrowa Górniacza:-)

emilka nam to wycieczka czeka bo busem od nas to 40 minut, dobrze ze dziadek mlodej na s z centrum odbiera to wycieczka drugim busem nam odpada....

raczkowa jak lekarz mowi ze ok to ok:tak:

emilka pytania o dawce traktuj na luzie... szkoda stresu

a bierzesz cos jak cie bierze taki atak?? chyba cos ziolowego mozesz?

emilka nie dostalam nic bo i tak tych tabletek biore juz tyle ze szok 14 dziennie :baffled:

milej zabawy Wam dziewczyny zycze ja znowu bede sie nudzic w domu :-( emilka a tym tlumaczeniem sie nie martw powiedz MNIEJ WIESZ LEPIEJ SPISZ i koniec tematu :tak::tak:

olka ode mnie busem było by jakies 15min ale i tak mają po mnie przyjechac autkiem:-)
wiesz co nic nie biore bo nawet nie wiem co teraz moge a jakos nigdy mi nie pszyszlo do glowy zeby zapytac lekarza bo o takim rzeczach mysli sie dopiero jak jest atak i boli, ale zapytam 21go jak nie zapomne heh ale pomaga mi np kisiel taki dobrze gęsty:-) ja akurat nie lubie i musze go w siebie wmuszac ale jakies 20 min i jest mi lepiej.. musze wlasnie zaopatrzyc sie w zapasy:-D

a jak beda pytac o dawce to powiem to co on mi zawsze mowi jak dzwoni: Dziecko kosztuje, musi ciezko pracowac:-)

raczkowa- 14 tabletek dziennie:szok: szok, ja tylko witaimnki i żelazo.

ja kiedys bralam sylminarol czy jak to sie zwie, pomagalo.
my daleko mamy do dziadkow bo oni na strzemieszycach mieszkaja, ale mi dzis sie bardziej widzi isc na Pogorie bo tam imprezy dla dzieci sa.
dla dziewczynek cos o ksiezniczkach a wkoncu to 3 dziewczyny sa:-D:-D

mam nadzieje ze dawcy nigdzie nie spotkamy.... jakos mi sie to nie widzi....

strzemieszyce to faktycznie daleko... to ja jade jeden czy dwa przystanki od centrum..
te ksiezniczki to w ch pogoria? cos o tym slyszalam, ale ja to dopiero za 3 latka z moją małą.. ale twoje dziewczynki miały by napewno frajde:tak:

emilka tak w centrum handolowym, zoabcyzmy fajnie by bylo isc...

a oliwka fakt lubi ksiezniczki:tak::tak:a tamte mlodsze jedna niecale 3 a druga niecale 4 latka ma.

dobra znikam.... ide sie szykowac i pozneij na busa

reklama
my juz w domu
co tutaj taka cisza??

bylysmy z dziadkami i dziewczynamiw parku, fajnie bylo, oliwka zadowolona. pokaze wam fotki ale nie tutaj....

emilka jak imprezka??

Do góry