Aga1108
Po prostu mama
my już z powrotem, Młoda zachwycona,zdjęcia z Dorą ma zrobione, dostała nagrodę - naszyjnik i klipsy, własnie w nich śpi bo padła a nadmiaru emocji

fajna impereza tylko jeden feler te nadgorliwe mamusie, babcie
naszczęście nie wszytkie
ola, szkoda ,że pogoda tak Wam nie dopisała:-(, u nas wiej jak cholera
raczkowa, jaimis ma rację najlepiej trzymac się wyniku usg prenatalnego one są najbardziej wiarygodne
no ja też się urodziłam po terminie......jeden dzień

, u mnie w rodzinie śmieją się,że to dlatego,że w S-cu nie było miejsca i moja mama musiała rodzić w Będzinie
emilka, ola, ale Was wzięło na pieczenie;-) u nas też ciasto z galaretką i owocami ale kupne
bo popołudniu mamy dziadków i mojego brata a nie było kiedy co upiec
co do porodu...dokładnie ciężko go przespać, chociaz ja jak rodziłam to miałam wrażenie,że kiedy skurcze były co 2 minuty to drzemałam po między jednym a drugim ....chociaż to przeczy logice

a moja prabacia zawsze mówiła,że to dziewczynki rodzą się po terminie bo " się pięknią na świat"

fajna impereza tylko jeden feler te nadgorliwe mamusie, babcie

ola, szkoda ,że pogoda tak Wam nie dopisała:-(, u nas wiej jak cholera

raczkowa, jaimis ma rację najlepiej trzymac się wyniku usg prenatalnego one są najbardziej wiarygodne

no ja też się urodziłam po terminie......jeden dzień

emilka, ola, ale Was wzięło na pieczenie;-) u nas też ciasto z galaretką i owocami ale kupne

co do porodu...dokładnie ciężko go przespać, chociaz ja jak rodziłam to miałam wrażenie,że kiedy skurcze były co 2 minuty to drzemałam po między jednym a drugim ....chociaż to przeczy logice

a moja prabacia zawsze mówiła,że to dziewczynki rodzą się po terminie bo " się pięknią na świat"