reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

my już z powrotem, Młoda zachwycona,zdjęcia z Dorą ma zrobione, dostała nagrodę - naszyjnik i klipsy, własnie w nich śpi bo padła a nadmiaru emocji:-D:-D
fajna impereza tylko jeden feler te nadgorliwe mamusie, babcie :baffled:naszczęście nie wszytkie:tak:

ola, szkoda ,że pogoda tak Wam nie dopisała:-(, u nas wiej jak cholera:szok:

raczkowa, jaimis ma rację najlepiej trzymac się wyniku usg prenatalnego one są najbardziej wiarygodne:tak:
no ja też się urodziłam po terminie......jeden dzień:-D:-D:-D:-D, u mnie w rodzinie śmieją się,że to dlatego,że w S-cu nie było miejsca i moja mama musiała rodzić w Będzinie:-D

emilka, ola, ale Was wzięło na pieczenie;-) u nas też ciasto z galaretką i owocami ale kupne:cool2: bo popołudniu mamy dziadków i mojego brata a nie było kiedy co upiec

co do porodu...dokładnie ciężko go przespać, chociaz ja jak rodziłam to miałam wrażenie,że kiedy skurcze były co 2 minuty to drzemałam po między jednym a drugim ....chociaż to przeczy logice:szok::tak:
a moja prabacia zawsze mówiła,że to dziewczynki rodzą się po terminie bo " się pięknią na świat":-D:-D

reklama
Aga to super ze chociaz Wam sie udal wypad na dzien dziecka :tak: wiec jak mam sie trzymac prenatalnego usg to 3 lipiec :szok: hehehhe super teoria babci :-D:-D

babeczki smakowały dzieciom i prezenty tez sie podobały:) parkingiem bawili sie wszyscy:-D
a ja jakos znowu mam huśtawke nastroju.. miło spedzony dzien a mnie sie ryczec chce :baffled:

podczytuję Was cały dzień, ale dopiero teraz moje dziecię pozwoliło mi usiąść i coś skrobnąć:-p

Najpierw zacznę od tego, że wczoraj w pracy zostały zwolnione dwie dziewczyny... O dziwo to nie byłam ja (a myślałam, że lecę w pierwszej kolejności:-p), jednak co z tego jak ku lepszemu się nie zapowiada :-(
Dzisiaj przypomniałam sobie, że moje koleżanka robi staż w up i podpytam ją jakie miałabym szanse też na jakiś staż lub coś w tym stylu. Może się uda :-)
No a dzień dziecka do kitu, bo pogoda skazała nas na całodzienny pobyt w domu :-( Kiedy w końcu przyjdzie lato?!:szok:

ja mam to samo caly dzien ok a na wieczor plakac sie chce :baffled: to chyba przez ta pelnie ksiezyca :-D:-D emilka nie ma plakania musimy byc twarde jak hardcorowy koksu :-D:-D

witam wieczorkiem
aga fakt u nas byl tylko jeden dmuchany zamek, a na tym mloda sie wczoraj w sali zabaw wyszalala, wiec raz poskakala i sie znudzila....
wkoncu wczoraj miala 3 h w mega wypasionej sali zabaw:-D:-D

emilka super ze prezenty sie podobaly:)

kobeity wiecej optymizmu... choc przy tej pogodzie ciezko o niego

Martttika a te dziewczyny co zwolnili to z której paczki? tej twojej czy tej co do szefa na impezki chodzą? Moze juz wiecej zwolnien nie bedzie tylko tak straszą, ktos przeciez pracowac musi...
a co do pogody to dzisiaj dentystka mi mówiła ze w nastepny weekend 30 st.:-)
Raczkowa chyba jednak dzisiaj wybiore wersje TVP2 "Zakochani" i paczke chusteczek:-) troche sie ulży:-D hardcorowy koksu od jutra:-D

W zasadzie to nie te co jeździły na imprezy. W pon przychodzą dwie nowe także zwolnić i zatrudnić kogoś innego to nie problem;) W sumie mnie moga zwalniać, przynajmniej z Filipkiem posiedzę jeszcze w domku :-)

reklama
Do góry