reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

miz chlopiecych podoba sie Gracjan, no ale wiem ze dla chlopca pewnei bylo by mi trudniej niz dla dziewcyznki wybrac.
w ciazyz oli, nie wiedzialam co bedzie a imie bylo wybrane tylko dla dziewczynki:-D

marlena nie ma za co

reklama
Raczkowa z tych co napisałas wybrałabym Dawidka, bardzo ładne imię.. albo jeszcze podoba mi sie Bartuś, Adaś i Szymek...
jakbym miała chłopca to raczej dałabym takie tradycyjne imię..

a ja teraz troche porozmawiałam z moją mamusią na skype i powiem wam ze az mi lepiej, troche mnie podbudowała... co ma byc to bedzie.. wypłakałam sie wyżaliłam i teraz moge byc jak hardcorowy koksu:-D

emilka i tak trzymaj, pomysl sobie ze bedziesz miala przy sobie dzidzie a nie kazdemu jest to dane...
juz na zawsze bedziesz miala ta najwazniejsza osobe w zyciu... niewazne jak sie reszta ulozy....

bartus hmm tak ma dawca na imie wiec kategorycznie odpada :-D:-D choc tez mi sie podoba :tak:adas tak mial na imie moj wieloletni narzeczony wiec tez raczej nie :-D:-D szymek tak chca moi rodzice ale ja jakos nie jestem przekonana :-D:-D ehhh ciezko mam kolege dawida jest porzadny i wogole i mowilam mu ze chce dac dziecku na imie dawid ucieszyl sie a pozniej znalazl zdjecie na necie z grubym rudym chlopcem podpisace DAWID TO NIE IMIE DAWID TO RUDY GRUBY ZYD :-D:-D:-D:-D:-D i teraz tak mi sie kojazy z tym chlopcem okropnymz tego zdjecia :-D:-D

emilka fajnie ze juz jestes twarda jak koksu tak trzymaj :tak::tak:

raczkowa jak urodzisz to wybierzesz imie:tak::tak:

my golabki robimy, beda na jutro.... jeszcze spacer z psem nam zostal i luzik:-):-)

a ja jakas spiaca jestem... chyba pogoda kiepsko na mnie dziala.

olka przyslij jednego gołąbeczka.. za mna chodza te z pomysłu na bez zawijania.. jutro ide na roczek to nie bede miala czasu ale w poniedzialek moze sie za nie wezme bo malutka sie domaga heh

raczkowa jeszcze troche czasu mamy moze nas cos oswieci heh

a tak wogole to gdzie sie podziały wszystkie Mamusie?:eek:

emilka ja normalne robilam, chociaz oliwka lubi i takie i takie, jutro tylko sosik dorobie i bedzie luzik.

wlasnie gdzie mamuski??
moje dziecie juz spi a ja musze pazurki pomalowac wkoncu

hej,my pol godziny temu wrocilismy z festynu,z 2 godzin zrobilo sie 4 :)
a tak to wieczny brak czasu,bo "ulubiona pora żaka" juz sie zaczela,
jutro musze przysiasc,bo dzis jakos dzien wlecial niewiadomo kiedy

mamusiki uciekly :-D

a ja w koncu nie bylam u fryzjera :szok: ale za to porobilam porzadek w papierach z mama pogadalam na temat sadu i calej sprawy troche ogarnelam w pokoju bo juz zarastalo :-D:-D:-D no i dzien zlecial :tak: i ciagle mnie brzuch boli :-( juz od poniedzialku :-( heh

z tym imieniem.... niby tylko imie a to gorsza decyzja niz wybor meza :-D:-D:-D

reklama
Dzien dobry drogie Panie,
widze ze tutaj pustek ciąg dalszy.. nie poznaje:-)
Raczkowa jak boli to moze do lekarza:confused:

a ja wczoraj mialam taki pozytywny dzien, najpierw rozmowa z mamą, pozniej rozmowa z dawca, a pozniej na koniec dnia mój ojciec mi humor popsuł swoimi pijackimi gadkami.... w dodatku rozbolał mnie zołądek bo wczesniej sie skusiłam na kawałek pizzy no i pół nocy nie przespanej:baffled: dzisiaj jestem nie przytomna i bez siły do zycia a tu jeszcze trzeba je miec zeby isc na roczek:baffled: a wcale mi sie nie chce...

Do góry