reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Wszytkie najlepszego maluchy:)

oj porosu nie da sie przespac:) mnie o 12 w nocy zlapaly skurcze ale jeszcze dops lekkie ale poszlam na porodowke i juz polozna mie na niej zostawila:) moglabym jeszcze pewnie wtedy spac ale ja juz sie ekscytowalam ze w koncu rodze:D

reklama
ooo i ja tak jak ola bardziej boje sie dentysty:) wole rodzic jak isc na np leczenie kanalowe:-D hehe

ja zglosilam sie sama do szpitala 2 dni po terminie,nie chceli mnie p[rzyjac skoro nic sie nei dzieje ale powiedzial ze ni wyjde :-D ze musza mnei przyjac jak jestem po terminie:-D i przyjeli:-D nastepnego dnia mialam probe z oxy i nic,na nastpnuy dzien juz kroplowke z oxy i nic:-D ale o 12 w nocy zaczelam rodzic i o 7,15 Alan wrzeszcal juz w nieboglosy na moim brzuchu:D

fikusek mi jakoes wiecozrem... w nocy czop poszedl a o 5 rano juz bylam w szpitalu, tyle ze ja ze skierowaniem bo na nastepny dzien mialam juz przymusowo isc.
mloda urodizla sie o 18.20

Raczkowa hmmm jeszcze nigdy nie słyszałam żeby ktoś przespał poród :-D:-D ja bym bardziej stawiałą na ten termin który pokazywał na początku usg bo na samym początku w konkretnych tygodniach konkretne narządy się kształtują, ja tam już w ciąży miałam krwawienie tak że z tym różnie bywa, u mnie przez 2 zarodek a czasami jak zarodek się zagnieżdza jest krwawienie a to już może być 2 tc. To jakie ty masz terminy po już przez ten twój suwaczek się gubię :-D:-D:-D:-D:tak::tak:
emilka wiesz też inaczej będzie jak już zostaniesz mamą ja bym na twoim miejscu sobie tak psychicznie wspomagała jak coś to mam wyjście awaryjne wyjazd ;-) ja tak sobie właśnie mówię jak by co to zagranica tyle że ja mam trochę dalszą rodzinę i wiesz dopóki wszystko palcem na wodzie to ok a jak co do czego to już różnie bywa :-D

no u mnie na sali była laska która 2 tygodnie po terminie urodziła a ja 2 tygodnie przed naprawdę ta dziewczynka była 2 razy większa od mojej kruszynki :-D

olcia ojj zeby sie tak dalo przespac :-D:-D

emilka moja mama tez po terminie urodzila mojego brata ponoc chlopcy tak maja za musza dolezec :-D aczkolwiek ze strony dawcy byly porody wczesniakow hmm

jaimis termin z USG mam na 3 lipca a z miesiaczki na 20 lipca

ojj i mi taki wyjazd za granice sie marzy :-(z tym ze ja nie mam nigdzie rodziny heh

Ostatnia edycja:
fikusek natchnienals mnie normalnie i za tydzien wracam do opcji rude jest wredne:)

mnie tez nie cheili przyjac do szpitala bo babka co byla na ip stwierdzila ze urodze za 2 dni, ale ja mialam skierowanie bo juz caly osttani miesiac mialam lezec... choc to bylo niewykonalne

ja juz po wizycie u dentysty... wiecej strachu niz to warte ale leczyłam ze znieczuleniam bo boi dupa jestem... nic nie czułam:tak:
jaimis no tak sie psychicznie pocieszam choc nie jest powiedziane ze tam bedzie kolorowo..
ja bym chciała tak urodzic 2tyg wczesniej:tak:

Raczkowa ja jestem dziewczynka a tez po terminie sie urodziłam.. ale slyszlam ze tak niby obstawiali kiedys ze jak po terminie to chlopiec dlatego tez wszyscy mysleli ze bede miala siusiaczka a tu taaaka niespodzianka:-D

emilka ja tam nie żałuję że urodziłam wcześniej tamta laska co urodziła po terminie miesiąć dłużej niż ja była w ciąży to męcz się i ja byłąm duża ale ona była olbrzymką :-D
Raczkowa teraz ty jesteś kobietą z siusiakiem :-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry