reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

cholerka tyle się napisałam wylogowało mnie i zniknęła cała wypowiedz :-(
Emilka walcz o te mieszkanie jak by co zrób rodzinne spotkanie ciekawe jak będą śpiewać twarzą w twarz ale zacznij od rozmowy z dziadkiem, a jak masz mamę za granicą może warto się wynieść i potem nas pościągać :-D:-D:-D
Raczkowa ty to się słońce pakuj ale do szpitala, ze wszystkim poczekaj z eksem do porodu i zobacz czy się zmieni a jeśli tak czy na korzyść już dużo nie masz do czekania :-D:-D
fikusek1988 chcesz nam cos powiedzieć udany wyjazd weekednowy???? drugie dziecko? :tak:
hahaha ja ci dam drugie dziecko:0 pewnie kiedys drugie bede miec ale tak mysle ze kolo 30:) jak juz Alan sam soba bedzie umial sie zajac:)

reklama
cześć

Ollka, to "upolowałyście" konkretną nagrodę:-); usuwałyście mleczaka:confused:
tak to jest,że dzieci rosną a...... my się starzejemy:-D:cool2:

raczkowa[/I], już sobie mogę wyobrazić jak po między jednym skurczem a drugim gonisz doktorka żeby go skopać:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ups, przy dzieciach trudno jest o idealny porządek, ja czasami mam wrażenie że jak jestem w domu to nic nie robię tylko cały dzień sprzątam,zbieram , układam:eek:
w rossmenie można bodajże od dziś wyrobić specjanlą kartę rabatową- rabat 10-30 % na akcesoria dla maluchów

jaimis, Twój Patryk bije dzieci a moja gwiazda od 2 dni przeżywa bunt 3 latka, jest tak nieznośna,że cos okropnego:no:

emilka, dokładnie porozmawiaj z dziadkiem w 4 oczy i wybadaj sytuację, a ciotki niech spadają na drzewo:-p
skoro testament jest podpisany przez oboje dziadków to chyba nie tak łatwo go można zmienić:confused2:
jak przeżyłaś krzywą:confused:

fikusek, w planach powiększenie rodziny czyżbyś trafiła na tego właściwego:-)
jaką dietę stosujesz:confused:

my po spacerze i zakupach robimy obiadek - kalfior i piersi z ptaszyszka, pranie się suszy
jeszcze tylko dziś w planach umycie 2 okien:tak: oby tylko nie zaczęło padać

Aga no narazie nie w planach bo do 30 brakuje mi jeszcze 6 lat:D a co do diety to juz nie stosuje bo i tak mizerne efekty byly:-D

aga nie mialysmy wyjscia, jedna jedynka wypadla, a druga sie wykrzywila w bok, wiec mloda nie umiala nawet jesc bo to jej przeszkadzalo a nie ruszlam sie na tyle mocno zeby go samemu wyciagnac... wiec trzeba bylo isc do dentysty.

fikuske ja tez mam mizerny efekt przy dietach... teraz niby jem gotowane, lekkie akilogramy na poczatku ucieklya teraz stoja w miejscu....

kurde jaka ty mlodziutka jestes.... ja do 30tki chcialam miec 2 dzieci odchowanych.... no i nierealne juz to jest....
teraz to juz wogole to jedno mi wystarczy

fikusek,6 lat zleci jak z bicza strzelił:-D:-D a do malucha jest potrzebny odpowiedni tatuś więc masz troche czasu na znalezienie odpowiedniego kandydata:-)

ola, to się bidulka męczyła z takim ząbkiem:-(
organizm sam sobie reguluje kiedy i ile kg pojdzie w dół, w końcu tłuszcz się buntuje i nieodpuszcza tak łatwo:crazy:

ja w zeszłym roku bawiłam się w dukana, od końca lutego do września zleciałam 15kg z czego teraz mi 5 wróciło:dry:

hej dziewczyny
ja juz po badaniach.. glukoza nawet nie najgorsza da sie wypic ale to co sie dzialo po 30min koszmar... duszno, poty, nie dobrze, słabo i jakby mi ktos drzwi nie otworzył to bym tam zeszła... ale dalam rade.. oby wyniki były dobre bo nie chce przez to przechodzic jeszcze raz:crazy:

co do porodu to jak narazie podchodze do tego spokojnie bo jeszcze daleko.. jak bedzie trzeba to urodze bez znieczulenia ale wole byc doinformowana:)

Raczkowa bylam przez chwile w rosmanie ale kurcze te papmki białe jedynki były nie w promocji;/ chyba ze nie zdazyli jeszcze przecenic bo bylam z samego rana.. albo nie wiem czy nie jest taniej jak sie ma tą karte rabatową "rossne" Gazetka Rossmann, Promocje - Rossnet.pl
kurcze fajnie ze masz tak pochytane w szputalu.. ja sie troche martwie bo moj lekarz pracuje w tychach;/

jaimis jak nie bede miala gdzie tu mieszkac to napewno tak bedzie ze wyląduje na wyspach ale nie wiem sama czy bym tego chciala.. tak czy sia bede pamietac :)

fikusek ja jeszcze pierwszego nie urodzilam a tez juz mam w planie drugie okolo 30tki:)
aga zostw moze te okna na po weekendzie bo deszczyk wisi w powietrzu
:tak:

emilka własnie się zabieram za mycie bo mi się te chmury nie podobają a przed chwilą mówili na TVN 24 że jutro wszędzie deszcz:confused2:
ja pamiętam,że jak wypiłam r-r glukozy( miałam dodany sok z połówki cytryny)to po paru minutach Młoda odstawiała takie akrobacje,że mi brzuch podskakiwał:-D takiego dostała kopa energii:-D:-D

dobra czas do pracy:rofl2:

aga u mnie tez wszystko skakało.. wogole zabralam ze soba cytryne zeby wcisnąc a pini mi powedziala ze są nowe przepisy i teraz juz nie wolno nic dodoawac;/ i musialam wypic czystą:-)
a ja ide na drzemke:-)

reklama
emilka wiesz pochytane mam narazie tylko "w gebie" zobaczymy jak to bedzie na prawde :cool2: ja wlasnie zdecydowalam sie na porod w rudzie sl bo tam jest ten moj gin obym tylko zdazyla dojechac :-D:-D

Do góry