reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

martttika no wlasnie niby z tym gazem to tylko takie gadanie ciut tam lepiej ale zeby to jakos na prawde pomoglo to znajome mowily ze bujda :szok::-D

reklama
martttika staram sie teraz patrzec na siebie a raczej przede wszystkim na małą ale tak sie łezka w oku kręci ze najbliższe osoby mogą byc takie zaborcze za plecami.. zamierzam upierac sie przy swoim własnie dla mojej córki i przybrac taką taktyke jak ciotki...
co do mamy to wiem, ze napewno bedzie tak jak u ciebie bo ona ciagle mnie o tym zapewnia ze kocha nas nade wszystko i na wiesc o wnuczce sama cieszy sie jak dziecko.. tylko nie chcialabym zeby musala rezygnowac z czegos, z dotychczasowego życia z mojego powodu bo i tak juz poswiecila go dużo..

olka jak bedzie trzeba to sie urodzi bez ale kurcze gryzie mnie to ze mówią ze mogą podac a jak przychodzi co do czego to odmawiają.. skoro to jest bezbieczne i mozliwe do podania to dlaczego tak sobie utrudniac... natomiast wolalabym chyba bez znieczulenia rodzic niz leczyc zęby:-D
na szkole rodzenia moze bedą mówic jakie te pomoce są dostępne w naszym szpiatalu bo szczrerz powiem ze jestem zielona..

ja teaz rodzilam bez znieczulenia i kolejdne dziecko tez urodze bez znieczulenia!:) nie jest tak zle,mnie osobiscie bardziej bolal zab kilka dni po porodzie niz sam porod;)

cholerka tyle się napisałam wylogowało mnie i zniknęła cała wypowiedz :-(
Emilka walcz o te mieszkanie jak by co zrób rodzinne spotkanie ciekawe jak będą śpiewać twarzą w twarz ale zacznij od rozmowy z dziadkiem, a jak masz mamę za granicą może warto się wynieść i potem nas pościągać :-D:-D:-D
Raczkowa ty to się słońce pakuj ale do szpitala, ze wszystkim poczekaj z eksem do porodu i zobacz czy się zmieni a jeśli tak czy na korzyść już dużo nie masz do czekania :-D:-D
fikusek1988 chcesz nam cos powiedzieć udany wyjazd weekednowy???? drugie dziecko? :tak:

dzien dobry

ja tam nawet o znieczuleniu nie myslalam... w polowie porodu blagalam o cesarke... a nie chceli robic:wściekła/y:

inamorate ty swierzo po porodzie uspokoj nam tutaj dziewczyny:-D:-D

my juz po dentyscie, nie mamy drugiej dolnej jedynki:-D oczywisice nagroda byla... o dziwo nie zabawka, wychaczylysmy rewelacyjna tunike, przeceniana z 46 zl na 20:tak:

czesc dziewuszki

ja wlasnie wrocilam od gincia powiedzialam mu co i jak mowily babki na szkole rodzenia powiedzial ze to jakas bzdura bo nie tylko maja anestezjologa na oddziale ale i maja oddzial anestezjologow i powiedzial ze osobiscie dopilnuje zebym dostala znieczulenie o ile nie wymusze na nim cesarki :-D troche mnie uspokoil no ale zobaczymy jak to bedzie jak mnie oszukal to chocby czolgajac sie to go znajde i skopie mu pupke :tak::-D
z dzidziorkiem wszystko ok :) serduszko ladnie bije rosnie sobie ja zreszta tez :szok: kolejne kg do kolekcji :-D:-D
wlasnie widze ze w ROSSMANIE sa promocje na pampki jakby ktoras byla zainteresowana :tak:

raczkowa super ze wszystko ok:)

ja ostatnio bylam w rosmainie po pampersy:-D tyle ze te 2 szt co sa pakowane, dla lalki oliwki:)

musze ogarnac bo jeszcze dzis nic nie zorbilysmy... musialysmy po dentyscie pospacerowac po miescie

ja chyba tez sie przejade po te pampki ale to dla mojego "lalka" :-D

znowu ogarnac?:szok: matko ja to swoje dziecko chyba pierwsze co naucze sprzatac po sobie :-D albo nie robic balaganu :-D:-D:-D

reklama
raczkowa jak wychodizmy to balagan sam sie robi no i teraz wieje i sie solidnie kurzy... ale juz pozmywane, pranie sie pierze...a ja mam luz... po poludniu na urodzinki...

przeszlysmy dzis z oliwka zabawkowe i nas i kurde nudne juz te zabawki sa, chyba za duze mam dziecko.

Do góry