reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Dzień dobry dziewoje :-D:-D

No tak ja świeżo po więc już uspokajam, a mianowicie uwaga! panikary :-p Poród boli jak cholera ale da się przeżyć bez znieczulenia :-D:-D no co będę kłamać :-):-):rofl2: Ogólnie nie jest źle więcej strachu niż to wszystko warte o :-D Proponuję się zaopatrzyć w różne specyfiki na gojenie się ran a mianowicie Tamtum rosa i Maxi biotic kilka dni i jak nówki :-D:-D Ja już nie pamiętam że rodziłam :-):-)

Ej cioteczki my o głosy prosimy bo cholera jakaś mała nas wyprzedziła :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Sms o treści malgw.21 na nr 72069 :-D:-D

reklama
raczkowa, to umów się z doktorkiem na konkretny termin kiedy on bedzie miał dyżur i po problemie, wiele kobitek tak robi jak rodzą gdzieś dalej:tak:
a Twój suwaczek znów stoi w miejscu:rofl2:

inamorate ma rację co do tantu i masci, tantum najlepiej rozrobić sobie i przelać do spryskiwacza takiego jak do kwiatków i używać przy każdym pobycie w wc:tak:

marlena, witaj:-), trzeba złożyć pozew do sądu o alimenty

plan wykonany - okna umyte:-)

Aga jak amm sie umowic? przeciez nie przewidze kiedy bede rodzic :-D juz wczesniej umowilam sie z nim tak ze jak cos bedzie sie dziac to do niego dzwonie i on tez przyjedzie do szpitala w sumie sam to zaproponowal wiec moze nie bedzie tak zle :szok::-D suwaczek stoi w miejscu a Wasze sie automatycznie przesuwaja ?

Raczkowa suwaczek powinien przesuwać sie sam:-D masz jakąś podróbke :-D
ja tez myslalam zeby jechac tam gdzie lekarka ale kurcze za daleko, urodzilabym gdzies w korku pod katowicami i co hehe poza tym tutaj zawsze ktos bedzie a tam nie kazdy przyjedzie...
Aga jak spadnie deszcz to bedzie na ciebie

inamorate, Aga u mnie tantum juz czeka
marlena025 ja nie pomoge bo wszystko przede mna:eek:

emilka jak to podrube? mam ten suwaczek z BB :szok: kurcze ja to juz calkiem zielona jestem z takich rzeczy ani zdjecia nie umiem dodac ani suwaczka porzadnie zrobic :szok: i sie dziwic ze mnie nikt nie kocha :-D:-D

Raczkowa! ale jestes głuptas! my Cie koffamy i Dzidzia Cie kocha, rodzina, znajomi:tak:
a weszłas na odliczanie? ja zaruje z tą podróba, nie wiem czemu sie nie przesuwa:-D

heheh emilka dziekuje za te slowa :tak::-D teraz dopiero zobaczylam ze jest jakies odliczanie i zrobilam nowu suwaczek :-D:-D zobaczymy jutro czy sie udalo :-D

reklama
nooo moze bedzie działać:)
a ja myslalam ze nie spojrze dzisiaj na nic slodkiego po tej glukozie a juz sie objadłam rogalikami z czekoladą.. obżarciuch ze mnie:wściekła/y: chyba Dzidzia lubi i sie domaga:-D

Do góry