reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

marlena w kazdym miescie czas oczekiwania jest inny, u mnie max 3 tyg a sa i miastaze po 4 miesiace sie czeka...

aga ja robowalam dukana, ale nie wyrabiam z iloscia jajek i nabialu, po prostu nie lubie i nie darady.
kolezanka fajnie na tym schudla ale za to teraz cala ciaze sie to na niej odbijala, pratycznie 8 miesiecy na zwolnieniu byla, co chwile szpital... makabra.

emilka ja z badan najgorzej wspominam glukoze, cudem to wogole wypilam...

my po 3 godzinnej imprezie urodiznowe,bylo rewelacyjnie... sala zabaw mega duza. dzieci sie wyszalaly. a my z mamami kawke pilysmy i podziwlaysmy 2 super umiesnionych ojcow... jejku ale ciacha na dmuchanych zamkach... super widok...

reklama
emilka ja po badaniu z glukoza drozdzowke z dzemem zjadlam :-D:-D a slodkie to musze miec pod poduszka bo nawet w nocy potrafie sie obudzic zeby male conieco zjesc :-D:-D a pupka rosnie :eek:

olka gdzie ta sala zabaw ? :-D jutro tam ide po takiego ojca :-D:-D

olka noooo to teraz nie wiadomo kto bardziej zadowolony, dzieci czy mamusie z widoków:-D trzeba sobie jakos umilac:tak:

Raczkowa jak to idziesz tam po takiego ojca?:szok: to tam mozna tak sobie isc po jakiegos?? to ja tez chce!!:-D

Ostatnia edycja:
olcia jutro tam ide :-D:-D:-D

emilka a kto mi zabroni? :-D maczugą w glowe i do jaskini :-D:-D

Ostatnia edycja:
Dzien dobry wszystkim,
wiatam sie z kawusia i ciesteczkiem francuskim :)) za oknem szaro, buro i ponuro no i pada bo Aga wczoraj okna umyła:-D

Wszystkim dzieciaczkom życze dużo zdrówka, prezentów no i żeby miały bogatych rodziców:-D

Raczkowa no to hardcorowo dzisiaj:-D a suwaczek stoi:tak:

Aga jak amm sie umowic? przeciez nie przewidze kiedy bede rodzic :-D juz wczesniej umowilam sie z nim tak ze jak cos bedzie sie dziac to do niego dzwonie i on tez przyjedzie do szpitala w sumie sam to zaproponowal wiec moze nie bedzie tak zle :szok::-D suwaczek stoi w miejscu a Wasze sie automatycznie przesuwaja ?

proste moja droga:-) 38 tydz to jest ciąża w pełni donoszona, umawiasz się z doktorkiem , kładzie Cię na porodówkę, daje kroplówkę z oksytocyną i dalej już się samo kręci:tak:
moja kuzynka mieszka w Opolu a chciała rodzic w K-cach bo tu jeździła do lekarza, tydzeń przed terminem połozył ja na oddział, moja koleżnka mieszka za Olkuszem a lekarza miała w S-cu , termin miała ma 4 grudnia , 24 listop poozył ją na porodówce, zrobili badania , dali kroplówkę i 25 -tego urodziła się Kaja:tak:

Raczkowa suwaczek powinien przesuwać sie sam:-D masz jakąś podróbke :-D
ja tez myslalam zeby jechac tam gdzie lekarka ale kurcze za daleko, urodzilabym gdzies w korku pod katowicami i co hehe poza tym tutaj zawsze ktos bedzie a tam nie kazdy przyjedzie...
Aga jak spadnie deszcz to bedzie na ciebie

inamorate, Aga u mnie tantum juz czeka
marlena025 ja nie pomoge bo wszystko przede mna:eek:

he, he juz spadł deszcz a zawsze się mówiło,że jak ktoś zabije pająka to będzie padać;-)
jakbyś urodziła w korku to by Cię opisali w gazetach:-D:-D:-D sensacja w Silesii:-D:-D

olcia jutro tam ide :-D:-D:-D

emilka a kto mi zabroni? :-D maczugą w glowe i do jaskini :-D:-D

nie bądź taka zaborcza zostaw coś dla innych:-D:-D:-D:-D:-D:-D

marlena w kazdym miescie czas oczekiwania jest inny, u mnie max 3 tyg a sa i miastaze po 4 miesiace sie czeka...

aga ja robowalam dukana, ale nie wyrabiam z iloscia jajek i nabialu, po prostu nie lubie i nie darady.
kolezanka fajnie na tym schudla ale za to teraz cala ciaze sie to na niej odbijala, pratycznie 8 miesiecy na zwolnieniu byla, co chwile szpital... makabra.

emilka ja z badan najgorzej wspominam glukoze, cudem to wogole wypilam...

my po 3 godzinnej imprezie urodiznowe,bylo rewelacyjnie... sala zabaw mega duza. dzieci sie wyszalaly. a my z mamami kawke pilysmy i podziwlaysmy 2 super umiesnionych ojcow... jejku ale ciacha na dmuchanych zamkach... super widok...

olla, no to miałyście widoki;-):-)
ja na dukanie robiłam badania i wyniki miałam ok, ale kazdy reaguje innaczej zalezy od organizmu, mnie nabiał nie przeszkadzał bo go uwielbiam, gorzej z mięchem bo to takie monotonne dla mnie było:tak:

wszystkiego najlepszego dla wszystkich dzieciaczków w dniu ich świeta:-):-):-)

niech żyje inteligencja :baffled: zostawiłam na noc pranie na balkonie i dziś nadaje się do ponownego suszenia:dry:
my już mamy przygotowany zestaw p/deszczowy - kalosze, kurtki i wybiwramy się na Dorę do Plazy:-):-)

reklama
emilka, na środuli już od jakis 20 minut nie pada, ale za to chmury poszły w Twoją stronę;-)
może mi jednak wybaczycie ten deszcz:-D:-D:-D:-D

Do góry