reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Miłego dnia mamuski:-)

mój się zaczął o 5,20:szok:....wołaniem mamo ja jestem głodna i nie chce mi się już spać:confused2:
zbieram się do pracy....

reklama
emilka87 nie chodzi mi u Ciebie o grubość portfela tylko o zaangażowanie bo można byle co kupić za 100 co dziecko wogóle nie zainteresuje a można za 20 coś co uwielbia tylko trzeba chcieć dobrze kupić prezent ;-) To twój dzidziol będzie gdzieś w okolicach mojego miał urodzinki mój 1 września a lato było wtedy gorące i byłam wielka a nawet na plażę jeżdziłam i w stroju 2 częściowym biegałam po plaży słyszałam komantarze: jak może tak biegać i jak będziesz w ciąży wyglądać jak ta laska (laska to niby ja:-D) to też możesz zajść w ciążę :-D
martttika super tak się wyspać :happy2: oby jak najwięcej twój brzdąc dał mamuśce pospać a taką pracą się nie przejmuj jak Ci nie leży rozglądaj się za inną tylko mi nie mów że łatwo mówić bo ja rozglądam się od stycznia :-D:-D:-D ale nie ustaję w rozglądaniu ;-)
Raczkowa nie wiem czy za półtora miesiąca nie będziesz myśleć o porodzie ale za półtora roku napewno już nie myśli się o bólach tak to natura wymyśliła bo babki by tylko po jednym dziecku miały :-D:-D:-D musisz być pozytywnie nastawiona to też pomaga i jak będziesz rodzić pamiętaj o ciociach z netu wszystkie duchem będą Ciebie wspierać :-)
Aga to możesz od rana sobie śpiewać "jak dobrze tak rano wstać" ja to mam ustawionę jako budzik :-D:-D:-D

dzien dobry

raczkowa ja nauczylam sie kawe pic dosc szybko, jakos tak po 5 rano co robic nie bylo a ksieznej sie spac nie chcialo:)

aga u oliwi z wiekiem gen zlosliowsci pokazuje sie coraz czesciej, walczymyz nim jak sie da... eh ze tez takie geny po ojcach dziedzicza....

glodna ta twoja corcia, choc moja od tak potrafi wstac o tej porze:-D

ja juz mam zakupy zrobione, dziec w przedszkolu, zupa sie gotuje...
czas na kawke:)

Raczkowa o bolu zapomnisz od razu jak ci dziecko poloza na brzuchu tak to natura skonstrulowala.

A ja ogladalam wczoraj zdjecia ojca malej, na jej profilu na fb i wiecie co ... wyglada na nich jak pijak albo cpun. Porownac zdjacia gdy sie ze mna rozstal a teraz to masakra, a ona nie lepsza :)
Humor sobie poprawilam przynajmniej tym, a mala do niego podobna jest.Ale jak sie robi na 6 psow na zachcianki nowej partnerki i na 4 dzieci to tak jest, z czego 3 i w tym moja od niego kasy nie dostaje.

Aga zwolnic zwolnią, bo wczoraj menadżerka oświadczyła o tym dziewczynom na zmianie :-) tak samo powiedziała, ze zwalniają taką Milenę, tylko nikt nie ma prawa o tym jej mówić. Swoją drogą bardzo profesjonalne z jej strony... A szef lubi ru***ć co popadnie, więc dla niego takie pracownice to pewnie skarb:tak:

jaimis za pracą i tak cały czas się rozglądam :-) Ja jestem z tych osób co jak coś jest wbrew zasadom i regułom (zwłaszcza etycznym) to na to nie przystaje, więc trudno mi będzie znaleźć coś normalnego w dzisiejszych czasach, ale godząc sie na wyzysk do lepszego nie doprowadzimy.

Ja tez już z kawką :-)

a ja wlasnie po sniadanku :-)

dziekuje dziewczyny za slowa otuchy choc i tak jestem przerazona :szok: no ale co ma byc to bedzie odwrotu nie ma :-D:-D

a tak po za tym z dawca znowu sie nie odzywamy po nuiedzielnym wypadzie nad wode :-D rewelacja jeden dzien bylo ok :-D:-D coraz lepiej :-D no ale trudno nie to nie :tak:juz niedlugo bede miec dzidziusia i wogole nie bede o nim myslec :tak:

raczkowa nie przejmuj sie tak porodem, wkoncu i tak musisz to przejsc.

matitka to ten twoj sporo zobowiazan ma.... eh ci faceci nic kompletnie nic nie mysla

ja wkocnu dowiedzialm sie czegos w up, niby rekrutacja na projekt mama pracujaca jest od czerwca, szkolenie w lipcu i staz od sierpinia... normalnie idealnie chca dziecia wakacje zalatwic.... ale co zorbic jak oferty pracy sa coraz gorsze....

ola z tego co wiem jak ja urodzilam to stwierdzila ze ona musi koniecznie byc w ciazy. w koncu kto by ich utrzymywal jakby on odszedl

reklama
matitka ja widze ze ten twoj ma mentalosc taka jak moj ex... makabra.. szkoda tylko dzieci....

bo my same swoje wychowiemy, ale niektore matki tez potrafia byc beznadziejne, szczegolnie jak na takich fatalnych facetow trafia

Do góry