reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

pusto tu dziś :(

u mnie w pracy patologii ciąg dalszy:-( Powiem Wam, że to wszystko to jakiś koszmar, a ja czuje się jakbym pracowała w burdelu:no: Któregoś razu po pracy szef zabrał dziewczyny do siebie do domu:szok::szok::szok: Nie było tam tylko mnie i dwóch innych co mają rozum w głowie. Wyobrażacie to sobie? Ogólnie widać, że teraz mają z nim lepsze układy, a menadżerka dzisiaj powiedziała dziewczynom na zmianie, że kogoś zwolni, ale jeszcze nie powie kogo. Super dowiemy się w czwartek:sorry:Nie wiem czemu, ale czuję, że to będę ja, bo nie mam w zwyczaju w dziwne sposoby zdobywać sympatii u przełożonych...

reklama
ehhh szkoda gadac co sie dzieje w tym kraju :no: czlowiek chce normalnie pracowac to jeszcze dziwke musi z siebie robic co za patologia :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale nie przejmuj sie martttika znajdziesz szybko nowa i duzo lepsza prace :tak::tak:

Raczkowa no teraz mozemy byc na bierząco:)
martttika a no widzisz w kazdej pracy znajdą sie takie dupowlazy.. stawiają kariere nad opinie i zasady:eek: trzymam kciuki zeby menadzerka miała oczy.. a moze miała na mysli jakąś inną pracownice ktora nie chciała "wejsc głębiej" albo wrecz przeciwnie "wzlazła szefowi za głeboko":-D

MARTTTIKA chore to co sie u ciebie dzieje.... totalna patologia....

ja po wykladach, oliwka byla w tym czasie byla w parku z dziadkiem, pobawila sie bo multum kolezaek bylo.

raczkowa kazde dziecko lubi troche balaganic,taki ich urok:)

Raczkowa wlasnie fajnie ze tylko jeszcz miesiac, bedziesz miala to juz za sobą i Synusia przy sobie przez całe lato.. a ja musze czekac na rozpoczecie roku szkolenego:baffled:

raczkowa spokojnie, moja balaganiara po ojcu....
dzis sie wyszalala i szybko padla..

ja to sie przy oliwi nawet kawe nauczylam pic jak mala byla.... wczesniej to nigdy nie pilam

emilka wiem wiem ze fajnie bedzie ze juz tylko miesiac i bede Go miec ale perspektywa porodu.... :szok::szok::szok:

olka ja tez kawy wogole nie pije myslisz ze syn da mi tak popalic ze bede musiala sie nauczyc pic ? :szok::-D:-D

martttika ja tez lubie porzadek i raczej nie robie balaganu no ale przy dziecku to na pewno bedzie trudne heh :eek:

reklama
raczkowa jeszcze 4 dni i zaczniemy wielkie odliczanie:-D, a poród....za 1,5 m-c bedzie tylko wspomnieniem:tak:

jaimis, pani doktor to jedna z ulubionych zabaw, ma zestaw małego doktora i leczy miśki na ospę:-D:-D, albo mnie każe leczyć bo jej synek ma gorączkę ( na urodziny dostała lalkę której po naciśnięciu ręki wychodzą wypieki na policzkach:szok:)
synuś dobry co się będzie z młódkami oglądał, woli doświadczone kobiety:-D:-D

martttika, może szfuncio doceni to ,że nie pchacie mu się w gacie i zwolni jedną z tych pseduo-pracownic, a może to tylko zagranie psychologiczne i nikogo nie zwolni:confused:

ollka, za nim się obejrzymy to Ty prawko skończysz:-)

Młoda, mi dała dziś popalić:crazy: miała jeden z takich dni (na szczęście rzadko to się zdarza, bo chyba bym osiwiała) kiedy wychodzi z niej gen złośliwości odziedziczony po tatusiu:wściekła/y:

Do góry