reklama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
dzien dobry
emilka super prezenty evi ucieszy kazda dziewcyznke, moja je bardzo lubii te dodatki do nich sa bardzo fajne
ja oddelegowalam mala zrobilam zakupy, i teraz trzeba cos porobic...
emilka super prezenty evi ucieszy kazda dziewcyznke, moja je bardzo lubii te dodatki do nich sa bardzo fajne
ja oddelegowalam mala zrobilam zakupy, i teraz trzeba cos porobic...
Aga1108
Po prostu mama
dzień dobry:-)
emilka, ciocia stanęła na wysokości zadania:-)
Młoda ma klinikę wetrynaryjną z serii evi i jest zachwycona , leczy zwierzątka
ollka, muszę zerknąć na te "perfumy" co Młoda się lubi "miziać" jak mówi, ciągle grzebie w moich kosmetykach
elena, mnie też się podoba Twój , gratuluje postępów synusia, zdolniacha:-)
my wczoraj byłyśmy u dentysty, wyszłyśmy z domu, uszłyśmy 100m i złapała nas paskudna burza, jak walnął piorun to aż ja podskoczyłam jak na spężynach nie mówiąc już o Martynie
i trzeba było ściągnąć dziadka żeby nas zawiózł bo lało jak nie wiem
idziemy się przewietrzyć, bo Młodej się dzisiaj koty legną w głwie i nie wie co ma ze sobą zrobić
emilka, ciocia stanęła na wysokości zadania:-)
Młoda ma klinikę wetrynaryjną z serii evi i jest zachwycona , leczy zwierzątka
ollka, muszę zerknąć na te "perfumy" co Młoda się lubi "miziać" jak mówi, ciągle grzebie w moich kosmetykach
elena, mnie też się podoba Twój , gratuluje postępów synusia, zdolniacha:-)
my wczoraj byłyśmy u dentysty, wyszłyśmy z domu, uszłyśmy 100m i złapała nas paskudna burza, jak walnął piorun to aż ja podskoczyłam jak na spężynach nie mówiąc już o Martynie
i trzeba było ściągnąć dziadka żeby nas zawiózł bo lało jak nie wiem
idziemy się przewietrzyć, bo Młodej się dzisiaj koty legną w głwie i nie wie co ma ze sobą zrobić
czesc mamusiki
emilka troche szybciej to odliczanie bo suwaczek nieaktualny
olka Ty ciagle cos robisz az mi glupio ze ja nic nie robie wez odpocznij poleniu****
aga milego spacerku i niech koty ida asio albo nie ... niech zostana w koncu za to kocha sie dzieci
emilka troche szybciej to odliczanie bo suwaczek nieaktualny
olka Ty ciagle cos robisz az mi glupio ze ja nic nie robie wez odpocznij poleniu****
aga milego spacerku i niech koty ida asio albo nie ... niech zostana w koncu za to kocha sie dzieci
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
Aga ja wzielam myszke miki, bo mamy hanne montane czy jak to sie pisze, a tak to moja tez uwielbia, zawsze w torebce ma perfum.
my tez mamy klinike z evi, na urodizny dostala evi z szafa, a niedawno od babci taka na rowerze z przyczepka z psem
jaimis za twoim to dzewczynki beda same biegac
raczkowa uwierz ze jak dziecko bedzie ci biegac juz to balagan bedzie sie robil sam, a ze mieszkanko jest duze to trzeba codziennie ogranac bo pozniej za duzo do zrobienia by bylo.
no i weekend u nas poza domem byl....
ja dzis dziewczynka kupilam kolczyki, jak to milo jak dziec juz zlotych nie nosi, co chwile mozemy zmieniac....
my tez mamy klinike z evi, na urodizny dostala evi z szafa, a niedawno od babci taka na rowerze z przyczepka z psem
jaimis za twoim to dzewczynki beda same biegac
raczkowa uwierz ze jak dziecko bedzie ci biegac juz to balagan bedzie sie robil sam, a ze mieszkanko jest duze to trzeba codziennie ogranac bo pozniej za duzo do zrobienia by bylo.
no i weekend u nas poza domem byl....
ja dzis dziewczynka kupilam kolczyki, jak to milo jak dziec juz zlotych nie nosi, co chwile mozemy zmieniac....
emilka87
Fanka BB :)
Dzien dobry dziewuszki,
mam nadzieje ze prezenty spodobają sie dzieciom tak jak nam :-)
jaimis Mamą Chrzestną jestem jak narazie u jednego smyka i to by mi wystarczyło heh a portfel przez takie swieto pusty.. ciocia Emilka zbankrutowała a tu dwójka dzieci jeszcze w drodze i konca nie widac
Raczkowa to zaktualizuj suwaczek!! no wlasnie chyba sie nic nie przesuwa... chcemy odliczac:-) to na kiedy masz termin?
mam nadzieje ze prezenty spodobają sie dzieciom tak jak nam :-)
jaimis Mamą Chrzestną jestem jak narazie u jednego smyka i to by mi wystarczyło heh a portfel przez takie swieto pusty.. ciocia Emilka zbankrutowała a tu dwójka dzieci jeszcze w drodze i konca nie widac
Raczkowa to zaktualizuj suwaczek!! no wlasnie chyba sie nic nie przesuwa... chcemy odliczac:-) to na kiedy masz termin?
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
emilka fakt takie siweta daja spustoszenie w kieszeni, ja na szczescie kupuje tylko dla oliwki i bratanicy, teraz mamy juz uklad ze na dzien dzicka drobiazgi, bow sumie dziewczyny nie dosc ze wszystko maja to na codzien cos dostaja....
wczoraj zimno dzis juz ladnie,oby sie do piiatku utrzymalo....
wczoraj zimno dzis juz ladnie,oby sie do piiatku utrzymalo....
hej kobietki
pospałam dziś do 9.30! Pierwszy raz od kiedy mam Filipka
Teraz będę próbować zrobić zupkę (jak mi mały oczywiście pozwoli)
Ja to narazie jestem w temacie zabawek jedynie dla smyka w wieku Filipka, ale z wiekiem to się będzie zmieniać.
Elena, ale zdolny Twój synuś Oby tak juz mu zostało. Wcześniej byłam w szoku jak koleżanka mi mówiła, że jej 9miesięczna córeczka jak wstaje to robi kupkę na nocnik Ale jak widać wszystko jest możliwe, jednak każde dziecko jest inne i nie ma co na siłe gonić do ideału, lecz i tak podziwiam!
pospałam dziś do 9.30! Pierwszy raz od kiedy mam Filipka
Teraz będę próbować zrobić zupkę (jak mi mały oczywiście pozwoli)
Ja to narazie jestem w temacie zabawek jedynie dla smyka w wieku Filipka, ale z wiekiem to się będzie zmieniać.
Elena, ale zdolny Twój synuś Oby tak juz mu zostało. Wcześniej byłam w szoku jak koleżanka mi mówiła, że jej 9miesięczna córeczka jak wstaje to robi kupkę na nocnik Ale jak widać wszystko jest możliwe, jednak każde dziecko jest inne i nie ma co na siłe gonić do ideału, lecz i tak podziwiam!
reklama