reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Pyśka zdecydowanie lepiej niż wczoraj, teraz trochę ją męczy bo jej spływa do gardła a nie chce noska wysiąkać ani nie da sobie napsikać soli morskiej żeby jej to rozulźniło ale juz dostała clemastin zaraz ją wymyję i nasmaruję i powinno być lepiej:tak:

reklama
hej dziewczątka ;)
wczoraj po pracy wyszłam na piwko na godzinkę, a dziś się czuje jakby mnie czołg rozjechał i doszłam do wniosku, że póki co to nie dla mnie takie eskapady :tak::-(
dzisiaj natomiast miałam odwiedziny tatulka i choć zarzekałam się milion razy, że już urwę z nim kontakt ostatecznie to przecież nasze wspólne dziecko to wyklucza :-( Znowu ma problemy z palcem, bo jakieś zakażenie mu się zrobiło (dodam, że miał to samo we Francji gdzie z resztą go operowali), także wyrządzone zło wraca... Nie jest mi go szkoda, ale jak teraz zechcą lekarze nacinać i oczyszczać mu ten paluch to zobaczy jak to przyjemnie ciągać sie po szpitalach i nie mieć pomocy.
Jutro znowu do pracy. Buu jak sie nie chce:confused: Ale później mam dwa dni wolnego:-)

ja tez mialam dzisiaj spotkanie z exem znowu cos mu sie odwiedzialo :confused: i znowu chce byc super tata i wogole oh i eh i ze idiota jest i ze boi sie ze nas straci .... bosszzzze a niemoglby on tak raz cos postanowic i tego sie trzymac? tylko co tydzien robi mlyn bo 2 dni jest ok a pozniej 2 tygodnie mnie wyzywa albo wogole sie nie odzywa?:confused: bylismy na grillu nad woda bylo calkiem ok ale to juz nie to co bylo kiedys :eek: serce juz nie bije szybciej ... czy to poczatek konca?

Raczkowa mam podobnie... serce staje sie obojętne:confused: chyba za dużo złego wyrządzili Ci panowie, żeby zasługiwali dalej na miłość...

dziekuje dziewczyny za podpowiedzi na temat prezentów... jak narazie kupiłam Krzesełko Uczydełko na roczek:-)
FISHER PRICE KRZESEŁKO UCZYDEŁKO POL-ANG T5326 (2356946082) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ciąg dalszy zakupów za chwile albo juz jutro... tyle jest fajnych rzeczy ze nie umiem sie zdecydowac:)

Raczkowa wow! a moze początek jego lepszego JA? pozwól mu sie wykazac ale jak narazie zachowaj dystans.. moze chociaz po czesci uda mu sie odbudowac to co zburzył.. Dzidzius dzidziusiem a to co wami to miedzy wami... sama zdecydujesz czy chcesz zeby był oprocz ojcem takze Twoim partnerem.. nic tez na siłe.

martttika u Ciebie widac tez jakies zmiany w tatulku zachoodzą.. cos co raz czesciej sie chyba pokazuje.

hej

może ktoś chętny na kawkę:-) ja już swoją popijam, dzieć po niby - śniadaniu a na 14 idziemy do dentysty
Młoda do pani doktor leci na skrzydłach, zresztą nie tylko ona wszyskie dzieci wchodzą tam z uśmiechem na buzi i tak też wychodzą:-)

emilka, fajny prezent, napewno się spodoba i dodatkowo czegoś nauczy:-)

martttika, raczkowa oby waszym ex nalało się oleju do głowy i stali się "prawdziwymi" ojcami:tak:

witam sie z kawka....

martttika, raczkowa... moze oni sie naprawde ockna?? roznie bywa....

moj dziec w przedszkolu a ja jakas niewyspana....

to ja tez witam się z kawką i miłego dnia Wam życzę :-)
emilka wcale tak często nie przyjeżdża, powiedziałabym wręcz, że coraz rzadziej...

witam poweekendowo

Raczkowa dobrz pisze Ola jak on taki pracowity to dla dziecka będzie kupę kasy dawał ty lepiej myśl jak zdołasz te miliony zagospodarować :-D
Olla i jak zdrówko? I Aga dobrze pisze ty masz te swoje problemy zdrowotne miała porządek ze sobą zrobić bo Ciebie wkońcu erką zawleką do szpitala:wściekła/y:
emilka87 ja jeszcze pragnę się podzielić pielucho przemyśleniami - wszystko zależy od dziecka jakie duże sie urodzi mój ważył 3 kg i używałam newborn i 1 przez 3 miesiące a był tak chudy że mu siki bokiem uciekały i z początków pamiętam że tylko go przebierałam to chyba ze 100 dziennie szło :-D:-D:-D:-D a ja poleceam wypróbować też nieoryginalne jakieś pieluchy, mój na zmianę papmpersy i dada z biedronki choć ostatnio cenę podnieśli :-( Ale mój nie jest uczuleniowcem raz dostał czerwone pupsko po dada i od hugginsów dostał uczulenie na zapięciu to chyba na jakiś klej? Ja polecam na początku podkłady są takie bella chyba to jak obsikał że było mokro to tylko jego przebierałam i podkład zmieniałam do tej pory uniknęłam nigdy nie miał obsikanego materaca A że ja oszczędna to jak podkład jak obsikał to tą część obsikaną obcinałam i spał na 2 część ale mój non sto sikał :-D:-D a i jeszcze pod prześcieradło taki foliowy podkład używam.
Elena to masz super ze swoim mój co lekko miał mokro to wrzask, a teraz np nie zrobi kupki do mokrej pieluchy, przebiorę mu na nową i dopiero :-D książątko
iwona-33 to życzę trochę wypoczynku :tak:
ravenalka hahaha rozbroił mnie tekst o kąpaniu

a jeśli chodzi o zabawki wydawałam na nie fortunę na początku a moje dziecko jakiś czas się bawi a potem je olewa zaczęłam kupować w takim kiosku podróbki np zegar fisher kosztuje około 100 a w kiosku za 15 i wczoraj mega zakupy zrobiliśmy na rynku używany stolik mu kupiłam bo już się nie mieści do fotelika do karmienia i krzesełko i taki bujak plastikowy za wszystko zapłaciłyśmy 60 zł a największą frajdą dla małego było mycie wzięłam miskę i 2 gąbki i szorowaliśmy i cały był mokry zabawy miał po pachy, choć jak to mój musiało się coś zdarzyć raz takiego orła wywinął że aż zawału dostałam :szok: Pewnie jak będzie starsze będzie bardziej roszczeniowe ale na razie można pooszczędzać :tak:

reklama
a i jeszcze polecam w realu są takie chomiki co jeżdzą za 15 jakieś zozole zuzole jakoś tak tak kiedyś miał podróbkę i łaził za tym polecam zwłaszcza dla zaczynających chodzić

Do góry