witam poweekendowo
Raczkowa dobrz pisze Ola jak on taki pracowity to dla dziecka będzie kupę kasy dawał ty lepiej myśl jak zdołasz te miliony zagospodarować
Olla i jak zdrówko? I Aga dobrze pisze ty masz te swoje problemy zdrowotne miała porządek ze sobą zrobić bo Ciebie wkońcu erką zawleką do szpitala
emilka87 ja jeszcze pragnę się podzielić pielucho przemyśleniami - wszystko zależy od dziecka jakie duże sie urodzi mój ważył 3 kg i używałam newborn i 1 przez 3 miesiące a był tak chudy że mu siki bokiem uciekały i z początków pamiętam że tylko go przebierałam to chyba ze 100 dziennie szło
a ja poleceam wypróbować też nieoryginalne jakieś pieluchy, mój na zmianę papmpersy i dada z biedronki choć ostatnio cenę podnieśli :-( Ale mój nie jest uczuleniowcem raz dostał czerwone pupsko po dada i od hugginsów dostał uczulenie na zapięciu to chyba na jakiś klej? Ja polecam na początku
podkłady są takie bella chyba to jak obsikał że było mokro to tylko jego przebierałam i podkład zmieniałam do tej pory uniknęłam nigdy nie miał obsikanego materaca A że ja oszczędna to jak podkład jak obsikał to tą część obsikaną obcinałam i spał na 2 część ale mój non sto sikał
a i jeszcze pod prześcieradło taki foliowy podkład używam.
Elena to masz super ze swoim mój co lekko miał mokro to wrzask, a teraz np nie zrobi kupki do mokrej pieluchy, przebiorę mu na nową i dopiero
książątko
iwona-33 to życzę trochę wypoczynku
ravenalka hahaha rozbroił mnie tekst o kąpaniu
a jeśli chodzi o zabawki wydawałam na nie fortunę na początku a moje dziecko jakiś czas się bawi a potem je olewa zaczęłam kupować w takim kiosku podróbki np zegar fisher kosztuje około 100 a w kiosku za 15 i wczoraj mega zakupy zrobiliśmy na rynku używany stolik mu kupiłam bo już się nie mieści do fotelika do karmienia i krzesełko i taki bujak plastikowy za wszystko zapłaciłyśmy 60 zł a największą frajdą dla małego było mycie wzięłam miskę i 2 gąbki i szorowaliśmy i cały był mokry zabawy miał po pachy, choć jak to mój musiało się coś zdarzyć raz takiego orła wywinął że aż zawału dostałam
Pewnie jak będzie starsze będzie bardziej roszczeniowe ale na razie można pooszczędzać