reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

aga moj woreczek to daje mi popalic na codzien, jak mnie natchnie to zrobie z nim pozadek....

a psinka juz tydzien jest bez mamy w zeszla sobote mame potracil wariat pedzacy samochodem, u nas w klinikach nie chceli jej operowac, ludzie pojechali do wawy, tam operacja sie udala ale wczoraj bylo zatrzymanie akcji serca no i niestety mama szczeniaka nie przezyla.
normalnie dobilaby takich kierwocow, nawet sie nie zatrzymal....

reklama
hej dziewczyny
WSZYSTKIEGO DOBREGO Z OKAZJI NASZEGO SWIETA :-D:-D:-D

emilka fajna sprawa z tym 4D szkoda ze pewnie tak jak mowisz ze bedzie kolejka wiec nawet nie amm co jechac :-(

czyli najprawdopodobniej to wina woreczka a nie wirusów, woreczek potrafi dawać tak dziwne objawy, bóle itp że szok, moja znajoma jak się schylała to ciągle miała uczucie jakby jej się odbijało kaszą:oo2: ( do póki nie usunęła worcz.) a wcale jej nie jadła:huh::szok:
ja od paru miesięcy reaguję na śledzie - marynowane, w oleju, łososia , uwielbiam ryby a później zdycham takie mam skurcze:dry::no: nawet czasem jak zjem malutki kawałeczek:wściekła/y: a cazsami mogę zjeść konkretnie łososia i nic:confused2:

kierowca...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no:

aga jak bol wyglada to ja wiem, wyladowalam juz na pogotowiu z kolkami bo nic w domu na rozkurcz nie pomaga....

aga ja od grudnia nie jem nic ciezkiego....

dziewczyny ja tak reaguje na pieczarki ale to chyba zołądek.. a moze nie:confused: zwijam sie cała w pół tak boli...

Raczkowa ja chociaz mam niedaleko to chyba jednak tez nie pojde.. raz że te kolejki, pewnie trzeba czekac po kilka godzin to w dodatku moja kumpela ktora myslalam że ze mna pojdzie nagle nie ma czasu ;/ a samej isc to tym bardziej sie nie chce:-( jak pojde na III prenatalne to zrobie w 4d i bede miala jeszcze na płytce.. szkoda tylko ze to takie drogie:-(

no ja juz mam z 3 prenatalnych ale chetnie bym go zobaczyla jeszcze raz :tak: a tak to juz nie bede miala okazji :-(

witajcie

dzień mamy 2011 będę pamiętac do końca życia. wtedy mieliśmy badania dna, super prezent no nie?

emilka
moja martyna miała 3920 jak się urodziła i pampersy były na styk, całej paczki nie zużyłam bo za małe były. także wg mnie nie kupuj za dużo tych małych
ja od początku używałam dady z biedronki. dziecku nic nie było

aga twoja Martynka to fanka Dory? moja raczej woli hello kitty
u mnie w czerwcu w przedszkolu będą zajęcia adaptacyjne. chciałabym by moja Martynka to dobrze zniosła. tak jak twoja Martysia. moja żłobek ciężko przeżywała, oby w przedszkolu było łatwiej

Ostatnia edycja:
Mamuski jakie macie pomysły na prezenty na Dzien Dziecka?? potrzebuje cos na roczek, dwa i trzy :-)
na roczek kupie chyba Krzesełko Uczydełko- bo to na dzien dziecka i urodziny w jednym a ja chrzestna..
a dla dzieci dwa i trzy latka?

ooo matko takie pytania sa najgosze :-D jesli chodzi o takie rzeczy to ja nie pomoge nie jestem kreatywna w temacie prezentow :-D

reklama
WITAM WIECZOREM
niedawno wrocilysmy, mala mi juz w busie przyspyspiala....

emilka ja mialam tak od poczatku ciazy ze fatalnie znosilam wszystkie grzybki, w dodatku bylam na wiejskim weselu gdzie wiekszosc dan mialo grzyby...

a teraz to nawet nie mysle o tym zeby je jesc.

emilka jezeli chodzi o prezenty na dzien dziecka to dziewczynki czy chlopcy i w jakich kwotach chesz sie zmiescic??

u mnie dziewczyny dostana perfumy, kolczyki i lancuszki, bo ogolnie robimy im drobne upominki i tak za duzo na codzien dostaja i chcemy sie zlozyc na cos praktycznego na ogrodek dla nich.

a ogolnie teraz wszedzie promocje na zabawki sa.

Do góry