reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

aga moj woreczek to daje mi popalic na codzien, jak mnie natchnie to zrobie z nim pozadek....

a psinka juz tydzien jest bez mamy w zeszla sobote mame potracil wariat pedzacy samochodem, u nas w klinikach nie chceli jej operowac, ludzie pojechali do wawy, tam operacja sie udala ale wczoraj bylo zatrzymanie akcji serca no i niestety mama szczeniaka nie przezyla.
normalnie dobilaby takich kierwocow, nawet sie nie zatrzymal....

reklama
hej dziewczyny
WSZYSTKIEGO DOBREGO Z OKAZJI NASZEGO SWIETA :-D:-D:-D

emilka fajna sprawa z tym 4D szkoda ze pewnie tak jak mowisz ze bedzie kolejka wiec nawet nie amm co jechac :-(

czyli najprawdopodobniej to wina woreczka a nie wirusów, woreczek potrafi dawać tak dziwne objawy, bóle itp że szok, moja znajoma jak się schylała to ciągle miała uczucie jakby jej się odbijało kaszą:oo2: ( do póki nie usunęła worcz.) a wcale jej nie jadła:huh::szok:
ja od paru miesięcy reaguję na śledzie - marynowane, w oleju, łososia , uwielbiam ryby a później zdycham takie mam skurcze:dry::no: nawet czasem jak zjem malutki kawałeczek:wściekła/y: a cazsami mogę zjeść konkretnie łososia i nic:confused2:

kierowca...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no:

aga jak bol wyglada to ja wiem, wyladowalam juz na pogotowiu z kolkami bo nic w domu na rozkurcz nie pomaga....

aga ja od grudnia nie jem nic ciezkiego....

dziewczyny ja tak reaguje na pieczarki ale to chyba zołądek.. a moze nie:confused: zwijam sie cała w pół tak boli...

Raczkowa ja chociaz mam niedaleko to chyba jednak tez nie pojde.. raz że te kolejki, pewnie trzeba czekac po kilka godzin to w dodatku moja kumpela ktora myslalam że ze mna pojdzie nagle nie ma czasu ;/ a samej isc to tym bardziej sie nie chce:-( jak pojde na III prenatalne to zrobie w 4d i bede miala jeszcze na płytce.. szkoda tylko ze to takie drogie:-(

no ja juz mam z 3 prenatalnych ale chetnie bym go zobaczyla jeszcze raz :tak: a tak to juz nie bede miala okazji :-(

witajcie

dzień mamy 2011 będę pamiętac do końca życia. wtedy mieliśmy badania dna, super prezent no nie?

emilka
moja martyna miała 3920 jak się urodziła i pampersy były na styk, całej paczki nie zużyłam bo za małe były. także wg mnie nie kupuj za dużo tych małych
ja od początku używałam dady z biedronki. dziecku nic nie było

aga twoja Martynka to fanka Dory? moja raczej woli hello kitty
u mnie w czerwcu w przedszkolu będą zajęcia adaptacyjne. chciałabym by moja Martynka to dobrze zniosła. tak jak twoja Martysia. moja żłobek ciężko przeżywała, oby w przedszkolu było łatwiej

Ostatnia edycja:
Mamuski jakie macie pomysły na prezenty na Dzien Dziecka?? potrzebuje cos na roczek, dwa i trzy :-)
na roczek kupie chyba Krzesełko Uczydełko- bo to na dzien dziecka i urodziny w jednym a ja chrzestna..
a dla dzieci dwa i trzy latka?

ooo matko takie pytania sa najgosze :-D jesli chodzi o takie rzeczy to ja nie pomoge nie jestem kreatywna w temacie prezentow :-D

reklama
WITAM WIECZOREM
niedawno wrocilysmy, mala mi juz w busie przyspyspiala....

emilka ja mialam tak od poczatku ciazy ze fatalnie znosilam wszystkie grzybki, w dodatku bylam na wiejskim weselu gdzie wiekszosc dan mialo grzyby...

a teraz to nawet nie mysle o tym zeby je jesc.

emilka jezeli chodzi o prezenty na dzien dziecka to dziewczynki czy chlopcy i w jakich kwotach chesz sie zmiescic??

u mnie dziewczyny dostana perfumy, kolczyki i lancuszki, bo ogolnie robimy im drobne upominki i tak za duzo na codzien dostaja i chcemy sie zlozyc na cos praktycznego na ogrodek dla nich.

a ogolnie teraz wszedzie promocje na zabawki sa.

Do góry