dobry, dobry:-)
a my siedzimy w domku, miałyśmy dziś być u dziadków ale Młoda wczoraj dostała okropnego kataru
przedwczoraj nocowała u dziadków i obie z moją mamą nie spały w nocy bo ją tak męczyło:-(
wczoraj wieczorem ją nafaszerowałam , wysmarowałam i dziś już lepiej, z noska się nie leje ale ma obrzęk i mówi przez nosek
ollka, emilka udanego wypoczynku na łonie natury:-)
anoiw, skoro Twoja Martynka już chodzi do żłobka to chyba nie powinnaś mieć problemu z przedszkolem bo już będzie przyzwyczajona
ja jestem w szoku,że u nas tak to sprawnie poszło jak na chwilę obecną
zobaczymy co będzie jak już pójdzie na jesień na stałe
napewno bedzie problem z jedzeniem bo teraz panie jej dały obiad to jedynie wypiła kompot i powiedziała pani,że ona to lubi nalesniki i gołąbków nie będzie jadła, bo mięso jest fuj
a co
ech te dzieciory
emilka, dla kazdego malucha dobrym prezentem są np puzzle(zwykłe lub takie duże piankowe), książeczki interaktywne- Martyśka ma np. Świat wokół nas i jest zachycona tym
albo Polskie Rymowanki( u nas książka jest używana do granic możliwości)
dla dziewczynki np.:
- zestaw kosmetyków ( teraz w biedronce są z serii Disneya- żel do kąpieli i perfumy
)
- jakaś fajna torebka - np. hello Kitty
- kostium kąpielowy - całe serie sa w H&M
dla chłopca:
- kierownica interaktywna
-hulajnoga
-namiot indiański
-zestaw kręgli
-gitara lub jakis inny instrument interaktywny
dla obojga płci:
jesli lubią malować z firmy CRAYOLA - kreda 3D z okularami, zmywalne pisaki(polecam rewelacja), falamstry zmieniające kolor z korektorem
-znikopisy
- BLOCK CRAYON- kolorowa zagroda w formie domku- walizki z kredkami w postaci zwierzątek, które mogą również służyć jako klocki i kolorowanka
ale walnęłam elaborat