reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

czesc mamuski :tak:

ja bylam dzis u gincia badanka mam super dzidzior wazy juz 2.5 kg :szok::-D i tez ma sie dobrze :tak: mam sie szykowac do porodu :szok::-D zaraz lece do szkoly rodzenia :tak: takze dzisiaj baaardzo intensywny dzien :tak:

milego dnia mamy :tak:

reklama
Raczkowa - fajnie, że wizyta udana. ;)
Mam takie pytanie co do odciągacza pokarmu "Lakta Plus". Warto coś takiego zakupić???

olka dawca ma to na własne zyczenie, przykre ze tak pokierował swoim zyciem ale przede wszystkim szkoda tylko dziewczynek bo one nie są niczemu winne a on ma to na co zasluguje...
aga no to fajnie ze Martynce sie spodobało, Tobie bedzie tez zlżej na serduszku jak mała bedzie zostawała z usmiechem bo czasami jek dziecko tak płacze to az sie czlowiekowi serce kraja ze trzeba zostawic w przedszkolu.. dobrze ze jest taka odwazna i komunikatywna:tak:
Raczkowa no to masz juz małego byczka:-) fajnie ze wszystko dobrze, daj znac jak wrazenia ze szkoły rodzenia..

wiecie co wam powiem, ja dzisiaj nie przespałam pół nocy bo mnie zołądek bolał, chyba zjadla cos nie tak... ale najgorsze jest w tym wszystkim to ze Mała nie spała razem ze mna.. cały czas czułam jak sie grzebie i kopie:-( i mam takieee wyrzuty sumienia ze przeze mnie i ona pewnie sie męczyła:-( musze w koncu zaczac uwazac na to co jem bo czasmi zachowuje sie jak odkurzacz:eek:

emilka wrazenia pozytywne :tak: dzis bylo o karmieniu diecie itd :tak:mial isc dzisiaj ze mna dawca bo przeciez taaak baaardzo chcial no ale na chcieniu sie skonczylo tak jak sie spodziewalam :-D:-D

a co do Twojego bolo brzucha ....wlasnie dzisiaj omawaialismy diete w szkole rodzenia i na prawde trzeba uwazac praktycznie to zostaje tylko suchy chleb i woda :-D:-D

elena, kobitki dość narzekają na Laktę,że ciężko chodzi, skrzypi i bardzo zasysa brodawkę:tak:

raczkowa, to chłop na skwał z Twojego bąbla:-D; super,że zajecia w szkole rodzenia udane,a dawca ...no koment:no: po co Ci ciul w ogóle głowę zawraca:growl:

emilka, z przedszkolem poszło nad podziw dobrze, nie spodziewałam się,że tak będzie bo Martyśka jest bardzo związana ze mną, ale bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła:-)
może zjadłaś coś nieświeżego i stąd te bóle, przy takich upałach łatwo się zatruć, uważaj na siebie;-)

a z tą dietą w ciąży to nie jest tak źle, z tego co pamietam nie można jeść serów pleśniowych ze względu na leiszmaniozę , sushi i tatara, a po za tym to wszystko w granicach rozsądku:-D:-D
jak karmiłam to jadłam nawet truskawki, bo Pyśka reagowała pozytywnie, nic jej się nie działo:tak:

raczkowa niech zgadne: dawca za pozno sie dowiedzial bo tak to ze niby by poszedl?:-D tak jak do lekarza:-D
aga jak narazie jadłam normalnie bo nic mi nie szkodziło ale teraz bardziej zaczne sie przyglądac temu co pochłaniam.. juz nie chodzi tyle o sam ból tylko o malutką, nie chcialabym jej zaszkodzic nie zdrową zywnoscią.. pocieszylam sie tym ze mój ból podobno nie ma wpływu na maluszka bo tez mnie to zastanawiało czy ją tez przypakiem nie boli:-(..

emilka no niestety tym razem nie zgadlas :-D wiedzial od poniedzialku ale niestety biedak zaspal na godz 18 :-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry