reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

jaimis ja tez mam na mieszkanku psa, tylko ze malego, duzeg bym nie chciala, i takiego z sierscia tez bo szlau bym dostala jakby mi to wszedzie siersc zostawialo...

reklama
no śmiesznego masz tego psiaka ja nie mówię że nigdy ale ja leniwa z wiekiem się zrobiłam i nie chciałoby mi się dygać z nim co najmniej 3 razy, w domku drzwi bym otworzyła i już

jaimis ten nasz to znow swierzo po obcieciu, ale ogolnie kochany jest.

no u nas to tylko 3 spacery wiec luz... malo wymagajacy jest, czasem go bierzemy gdzies na dlug spacer i wystarczy:tak:

ale sie dziewczyny rozpisalyscie :-D

powiem tylko tyle ze bylam dzis oddac siusiu i krew na kolejne badania i napisalam do dawcy wczoraj ze ide tak jak sobie tego zyczyl i sie zarzekal ze ze mna chce chodzic napisal ze do pracy idzie :-D i ze moglam mu wczesniej dac znac :-D tak jak sie spodziewalam jego wielkie nawrocenie jest tylko w gebie :baffled: rozumiem ze jak bede rodzic to tez mam mu dac znac z tygodniowym wyprzedzeniem?:baffled: no i ciekawe czy w sadzie bedzie tak opowiadal o swojej pracy czy bedzie udawal bezrobotnego :-D glupi kretyn :tak:

Raczkowa skąd ja to znam.. na gadaniu sie konczy.. a kiedy idziesz do tej szkoły rodzenia? dałas mu wczesniej znac? bo chyba tez miał isc:-D

raczkowa mam tak samo. po wczorajszej akcji zadzwonilam i zapytałam co o miało być?:szok: A on do mnie, że kolega go wyciągnął na spacer to on przy okazji zaszedł do mnie, żeby dać pieniądze. To ja mówię do niego, że ma wolne to dzieckiem by się zajął a nie kolegą i mamę moją by odciążył (swoją drogą chyba i tak bym mu małego nie dała, ale taka kolej rzeczy chyba wydaje mi się logiczna). Nic nie odpowiedział. Dla mnie w tym momencie temat jest zakończony, a Filipek jest już tylko moim dzieckiem.

Raczkowa ja jeszcze byłam z ojcem małego w ciąży i też nigdy ze mną nie był na badaniach widziałam tatusiów śliniących z radochy usg bo ta mała kropeczka na ekraniku to ich dzidzia a były musiał iść przecież do pracy ale jak nas porzucił od razu porzucił pracę :-D tak że chłopy są jakieś dziwne ...

wiecie co Wam powiem dziewczyny...oczy to sie dopiero otwieraja jak sie ma dzieci albo je zaraz urodzi :tak: faceci sa nie warci nawet spluniecia w ich strone :tak:kurde gdzie sie podzialy geny tych prawdziwych mezczyzn? tych ktorzy za punkt honoru stawiaja sobie opieke nad kobieta?:szok: chyba wszystkich 2 wojna swiatowa pochlonela :baffled:

reklama
raczkowa ty zbieram te wasze smsy, przydadza sie, jak bedzie chcial pokazac ze ty to ta zla...

martttika oplułam prez ciebie monitor:-D:-D kolega go wyciagnal na spacer??
eh, ci faceci dziecinnieja... mogl ci powiedziec ze biega po podworku z kolegami

jaimis moj olal prace jak komornik mu siadl na wyplacie... normlanie mega inteligentny:tak:

Do góry