reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

jaimis ja tez mam na mieszkanku psa, tylko ze malego, duzeg bym nie chciala, i takiego z sierscia tez bo szlau bym dostala jakby mi to wszedzie siersc zostawialo...

reklama
no śmiesznego masz tego psiaka ja nie mówię że nigdy ale ja leniwa z wiekiem się zrobiłam i nie chciałoby mi się dygać z nim co najmniej 3 razy, w domku drzwi bym otworzyła i już

jaimis ten nasz to znow swierzo po obcieciu, ale ogolnie kochany jest.

no u nas to tylko 3 spacery wiec luz... malo wymagajacy jest, czasem go bierzemy gdzies na dlug spacer i wystarczy:tak:

ale sie dziewczyny rozpisalyscie :-D

powiem tylko tyle ze bylam dzis oddac siusiu i krew na kolejne badania i napisalam do dawcy wczoraj ze ide tak jak sobie tego zyczyl i sie zarzekal ze ze mna chce chodzic napisal ze do pracy idzie :-D i ze moglam mu wczesniej dac znac :-D tak jak sie spodziewalam jego wielkie nawrocenie jest tylko w gebie :baffled: rozumiem ze jak bede rodzic to tez mam mu dac znac z tygodniowym wyprzedzeniem?:baffled: no i ciekawe czy w sadzie bedzie tak opowiadal o swojej pracy czy bedzie udawal bezrobotnego :-D glupi kretyn :tak:

Raczkowa skąd ja to znam.. na gadaniu sie konczy.. a kiedy idziesz do tej szkoły rodzenia? dałas mu wczesniej znac? bo chyba tez miał isc:-D

raczkowa mam tak samo. po wczorajszej akcji zadzwonilam i zapytałam co o miało być?:szok: A on do mnie, że kolega go wyciągnął na spacer to on przy okazji zaszedł do mnie, żeby dać pieniądze. To ja mówię do niego, że ma wolne to dzieckiem by się zajął a nie kolegą i mamę moją by odciążył (swoją drogą chyba i tak bym mu małego nie dała, ale taka kolej rzeczy chyba wydaje mi się logiczna). Nic nie odpowiedział. Dla mnie w tym momencie temat jest zakończony, a Filipek jest już tylko moim dzieckiem.

Raczkowa ja jeszcze byłam z ojcem małego w ciąży i też nigdy ze mną nie był na badaniach widziałam tatusiów śliniących z radochy usg bo ta mała kropeczka na ekraniku to ich dzidzia a były musiał iść przecież do pracy ale jak nas porzucił od razu porzucił pracę :-D tak że chłopy są jakieś dziwne ...

wiecie co Wam powiem dziewczyny...oczy to sie dopiero otwieraja jak sie ma dzieci albo je zaraz urodzi :tak: faceci sa nie warci nawet spluniecia w ich strone :tak:kurde gdzie sie podzialy geny tych prawdziwych mezczyzn? tych ktorzy za punkt honoru stawiaja sobie opieke nad kobieta?:szok: chyba wszystkich 2 wojna swiatowa pochlonela :baffled:

reklama
raczkowa ty zbieram te wasze smsy, przydadza sie, jak bedzie chcial pokazac ze ty to ta zla...

martttika oplułam prez ciebie monitor:-D:-D kolega go wyciagnal na spacer??
eh, ci faceci dziecinnieja... mogl ci powiedziec ze biega po podworku z kolegami

jaimis moj olal prace jak komornik mu siadl na wyplacie... normlanie mega inteligentny:tak:

Do góry