reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

martttika wiesz to ze zapowiedzial nie znaczy ze bedzie
moja ma jutro dzownic do dziadkow bo chce tam jechac, zobaczymy kidy sie wybierzemy

reklama
a ja dzisiaj sie nasluchalam od szanownego dawcy "komplementow" i to jeszcze pol biedy ale kut..... zaczal obrazac moja mame :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: kobiete ktora przygarnela go pod wlasny dach :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: oooo nie tak nie bedzie zrywam kontakt definitywnie :tak: i choc bardzo cierpie to wiem ze to jest najlepsze i jedyne wyjscie a jak bede chciala sie do niego odezwac to sobie najpierw sama przywale z liscia :tak: pierdo..... kretyn az sie we mnie gotuje :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: niewdzieczny wrednych chu..... a dziecka nawet na zdjeciu nie zobaczy!!!

raczkowa spokojnie, nie denerwuj sie, nie przejmuj sie....
z nimi czasem naprawde nie warto gadac
i do ich slow trzeba nabrac solidnego dystansu

ehh wiem wiem olka tylko czasem bardzo ciezko jak wiesz ze Ty stawalas na glowie zeby jakos sie to wszystko poukladalo a ktos nie dosc ze tego nie docenia to jeszcze robi awantury :baffled:

ollka no właśnie od lutego to tysiące razy już tak było, że mówił, że przyjedzie i coś mu nagle wypadało...
raczkowa masz rację, zerwij kontak. Co z oczu to z serca. Może tak będzie łatwiej, poza tym Twój stan zabrania przeżywania tak silnych emocji:baffled:

gdyby to wszystko bylo takie latwe :baffled: ale tym razem nie moge sie poddac i sie nie poddam dla dzidziorka :tak:

jaimis mała wyściskana i wycałowana od cioci :-D

Raczkowa jakbym mieszkała bliżej to już by miał baran dupe skopaną no co za #&$*:wściekła/y: a Ty się nie denerwuj Tobie nie wolno wytłumacze jak dziecku nu nu nu :-D

martttika powodzenia bądz dzielna bo te spotkania na poczatku raczej nie są łatwe i rozgrzebują rany i emocje. A po wizycie wyładuj je na bb:tak:

Raczkowa w naszym stanie spokój spokój i jeszcze raz spokój... ja tez jestem nadzwyczaj nerwowy człowiek i jak mnie ktos wkur... to łochocho, ale przede wszystkim w takim momencie mysle o tym ze musze sie ogarnąć dla maleństwa. Ale prawda jest tez taka ze jak czlowiek sobie powyzywa troche to tak lżej mu sie robi, moze to i zdrowiej;-)

dzien dobry
my jak zwykle juz na nogach, mlodsze pokolenie je snaidanko, ja kawke pije i jak zwykle juz swieci slonko:-D

raczkowa ja wiemze mi latwiej mowic, wkoncu u mnie to juz stara historiai u mnei bylo tak ze mimo wielu prob ratowania zwiakzu to ja wkoncu odeszlam

awantur nie sluchaj, olej poprostu.

martttika faceci z reguly duzo gadaja malo robia.... niestety

reklama
ehhh dzieki dziewuchy :* co ja bym bez Was zrobila to nie wiem :szok::tak: ja wiem ze nie moge sie denerwowac dla dzidziorka ale dlaczego ten palant tez tego nie moze zrobic dla dzidziorka? co za pusty tepy chu.... :wściekła/y::wściekła/y: dlaczego ja przyciagam samych palantow??:eek:

Do góry