reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

MOJA MOGLA BY BYC ODCZULANA ale jak widze tamte dzieci... to mi sie odechciewa
kuzyn oliwki teraz multum czasu spedza na ligocie, dostal hormon wzrostu juz 2 razy, musi pic speclane koktajle... horror poprostu...
choc dla mnei i glupota matki... zony mojego kuzyna bo ja raz bylam u tej jej pani alergolog... i za cholere nigdy wiecej bym nie weszla do tego gabinetu, lekarka robila fatalne wrazenie

a drugi chlopczyk, ten kolega oliwi 2 i pol roku starczy, nizszy i chudszy... ech, zal mi tych dzieci

reklama
ollka22 słońce a po co mam ich przyśpieszać czym szybciej skończą tym szybciej bez pracy będę :-D no w mojej części Polski zimno aż grzejnik włączyłam
martttika ja to od przeciągów choruję i zimna i ja byłam smarkata i małego mogłam zarazić. A z uszami oczami masz też coś bo wtedy to faktycznie może pyłki.

inamorate zebym ja tylko dozyla tej chwili :-D myslisz ze Twoj dawca dalej tu czyta? chyba jak by czytal to by sie odezwal czy taki z niego bohater ze spalonego teatru ze sie boi?

jaimis no niestety u nas upal jaki byl taki jest :baffled: 9 rano a na termomentrze juz prawie 30 stopni :baffled:

martika Ty sie niczym nie przejmuj ze idiota na czarno pracuje nie licza sie jego dochody tylko mozliwosci zarobkowe wiec spokojnie mozesz wystapic o alimenty :tak: ja tez sie tego balam bo moj tez pracuje na czarno ale pani prawnik mnie uswiadomila ze moze sobie pracowac nawet na kolorowo alimenty musi placic :tak: ciekawe tylko jaka sie sedzina trafi bo jak przyzna mi takie 100 zl o ktorych tutaj gdzies czytalam....:szok: skandal

raczkowa ja mam 450 a tatus wiecznie pracuje na czarno, no i ma 2 mlodszych dzieci.

wiec niby, kiedy osttanie aliemnty mi przyznawala mial rodzine na utrzymaniu.

jaimis ja mam w cieniu na termomentrze 27 stopni...

Raczkowa no ja trafiłam na sędzinę która ma upodobnanie do przyznawania alimentów wg wieku dziecka i mój był w przedziale 300 zł :-)

a tatulek mojej żaby też tłumaczył że nie ma pracy (a sam 2 mi wiadome rzucił od rozstanie do sprawy) i sędzina powiedziała że nie ma sprawy przez up będzie mu szukać i od razu się zgodził

faceci to idioci... zucaja prace zeby nie placic aliemntow
.. a z czasem i tak to splacic beda musieli... i toze nie rpacuja nie dziala na ich korzysc... bo lepiej jakb y zarabaili mniej niz jak nie pracuja wcale
ale coz, oni nie mysla...
wysprztaalam juz czesc mieszkania, o dziwo dzis obiad gotuje:-D
ostatnio same grile byly

raczkowa do teog niby matka dodaje 300 zl i za to ponoc da sie utrzymac dziecko.... tzn sedziny tak uwazaja
ja naprzedszkolne mialam 350..
ogolnie aliemnty to dosc dziwne kwoty biorac tez pod uwage to ze matka jest na okragloz dzieckiem a tatusiowi sie pratycznie nie pojaiwaja

reklama
Raczkowa może baran pisać nie potrafi więc się nie odzywa a niech czyta pała zakuta :-D:-D:-D oj dożyjesz kochana dożyjesz :-D

Pogoda jako tako da się żyć, mała kima aż miło i jak już rozmawia o maaaaatko :-D

Do góry