reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Raczkowa tak jak ja miałam to te 300 liczysz razy 2 bo ja pracuję czyli z ojcem dziecka mam równe obowiązki względem materioalnego utrzymania dziecka, czy mi starcza? :-D:-D:-D mam na razie trochę hmmm specyficzne podejście z prezentami jestem "do przodu" na dzien dziecka kupiłam mu śmieciarkę co gada, ciuchów ma pełno ale kupuję w lumpku sporadycznie coś nowego, tak że spokojnie raz na tydzień piorę a czasami co 2 i też ma w czym chodzić. A nie podliczam wydatków dzidzi aby się nie stresować :-D
inamorate buziola daj księżniczce od cioci z netu ;-) a jeśli twój były durak to czyta to niech wie że ja się nie mogę nadziwić że miał 2 takie śliczne skarby i olał to :no: jest takie powiedzenie że to co komuś uczunisz do ciebie wróci :tak: a już tyle żyję na tym świecie że uwierzcie mi już spotkałam się z ludzmi którzy świńsko się w stosunku do kogoś zachowali a potem ich to samo spotkało :tak:

reklama
a jak sie do was na zamkniete dostac??
fakt nie mam za czesto czasu pisac ale z mila checia bym was zobaczyla i tez swoje pokazala :)

jaimis nie zauwazyłam, żeby cos z uszkami było, oczka tez w porządku.

oni to wszyscy tacy biedni pokrzywdzeni, a my te złe co kasę tylko od nich ciągną:baffled: Mojemu przy zarobkach ok 3 tysięcy (czasami mniej, czasami więcej) te głupie 400 zł to pryszcz, w porównaniu z moim tysiącem z macierzynskiego, ale i tak szkoda płacić...

matitka
do Ollki sie zgloś w sprawie zamkniętego :-)

inamorate
teraz z każdym dniem czyms nowym będzie Cie Hania zaskakiwać :-)

Ostatnia edycja:
olka a przepraszam skad ja mam wziasc te kolejne 300zl?:eek: skoro nie pracuje tylko zajmuje sie dzieckiem?:eek:

jaimis jak bylam w mopsie pytac prawniczki jak to wszystko wyglada to ona mowila ze jak sie dzidzior urodzi to bedziemy wystepowac o 75% kasy od ojca i reszta ode mnie bo to ja bede sie niem zajmowac tylko cholera ja pytam skad ja mam wziasc te 25% ?:szok:

raczkowa sedzine to juz nie interesuje, ja tez nie pracowalam, mala byla alergikiem, miala odplatne szczepienia zalecone przez lekarza... i co... alimety to byla kropla w morzu...

matitka pisalam do fikuska bo ona jets opiekunem grupy:) zaproszenie zostanie wyslane

no to super :baffled: nie wiem... mam sie nauczyc krasc czy zaczac zbierac tory kolejowe i sprzedawac na zlom? co radzicie :eek: chryste co za kraj

raczkowa neistety u nas to ejst chore, alimenty niskie
zero pomocy ze strony panstwa...

spakowalam cudem rolki do plecaka, musze jakiegos wiekszego poszukac. mloda ma osprzet w swoim plecaku, dobrze ze kask jej sie miesci....

Raczkowa oj nie chcę ciebie załamywać ale trochę to wszystko kosztuje.... ale trzeba iść do przodu....
ollka to miłego rolkowania u nas szaro buro i ponuro :-)

reklama
mały śpi i ja też zaraz się będę zbierać do spania, bo ledwo dziś funkcjonuję, a to wszystko przez to, że wczoraj mi sie zechciało na bb siedzieć do późna:crazy:
na jutro dawca zapowiedział swoje odwiedziny, więc czeka mnie ciężki dzień...

Do góry