Raczkowa tak jak ja miałam to te 300 liczysz razy 2 bo ja pracuję czyli z ojcem dziecka mam równe obowiązki względem materioalnego utrzymania dziecka, czy mi starcza? mam na razie trochę hmmm specyficzne podejście z prezentami jestem "do przodu" na dzien dziecka kupiłam mu śmieciarkę co gada, ciuchów ma pełno ale kupuję w lumpku sporadycznie coś nowego, tak że spokojnie raz na tydzień piorę a czasami co 2 i też ma w czym chodzić. A nie podliczam wydatków dzidzi aby się nie stresować
inamorate buziola daj księżniczce od cioci z netu ;-) a jeśli twój były durak to czyta to niech wie że ja się nie mogę nadziwić że miał 2 takie śliczne skarby i olał to jest takie powiedzenie że to co komuś uczunisz do ciebie wróci a już tyle żyję na tym świecie że uwierzcie mi już spotkałam się z ludzmi którzy świńsko się w stosunku do kogoś zachowali a potem ich to samo spotkało
inamorate buziola daj księżniczce od cioci z netu ;-) a jeśli twój były durak to czyta to niech wie że ja się nie mogę nadziwić że miał 2 takie śliczne skarby i olał to jest takie powiedzenie że to co komuś uczunisz do ciebie wróci a już tyle żyję na tym świecie że uwierzcie mi już spotkałam się z ludzmi którzy świńsko się w stosunku do kogoś zachowali a potem ich to samo spotkało