reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

ja jak mojemu powiedziałam zeby zastanowil sie co robi i mowi bo mnie wkur.. a ja nie moge sie denerwowac to juz wiecej sie nie odezwal:-D dopiero jak wyjechal z kraju to wysłał mi smsa.. po co? zeby mnie wkurzyc:-D hormony tez robią swoje:tak:
Raczkowa w dzisiejszych czasach to ciezko nie trafic na palanta.. prawdziwy, oddany facet zdarza sie jeden na milion:-D

reklama
wlasnie, jak sie zgadzam z emilka, obecnie ciezko trafic na normalnego faceta... ja to mam magnez na mamisynkow,a to cos czego nei toleruje

my sie usilujemy dodzownic do dziadkow, ale chyba juz na podworku sa...

emilka Twoj przynajmniej sie przestal odzywac a moj jeszce bardziej mi dopieka :no: zablokuje jego nr i tyle :-D

olka jak im zalezy to oddzwonia spokojnie :tak:

raczkowa wlasnie dodzownialm sie do prababci, i przekazalam zeby oddzownili dzisiaj do nas
w sumie jak poaptrzyalm an rozklady to dzis nei pojedziemy bo przez ten maraton od katowic inaczje busy jada...

dziewczyny spokojnie, olejcie burakow... nie warto tracic nerwow

raczkowa fakt ale ja chcialam wykorzystac fakt ze dzis dzien wolny od pracy... bo zawsze z centrum dabrowy odbiera nas dziadek oliwi, zebysmy sie gdziesz z jej ojcem nie spotkaly... moze w niedizele sie nam uda tam pojechac

w dni pracujace dziadek nas nie odbierze bo robi na popoludniowki stale.

a tego pajaca na tej wsi wlasnie mozmey w kazdy dzien spotkac wiec wole tam pod dom autem podjechac. a u dziadkow w domu juz nie ma opcji spotkania go

martttika milego opalania:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry