reklama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
emilka gdzie macie dzialke??
u nas jeszcze nie pada.... grzmi i grzmi...
martttika dzieczyna podbaly sie tylko malpy... a fakt, podobne ejstesmy, choc jak byla mala to calutki tata.
u nas jeszcze nie pada.... grzmi i grzmi...
martttika dzieczyna podbaly sie tylko malpy... a fakt, podobne ejstesmy, choc jak byla mala to calutki tata.
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
raczkowa ja tez czekam... bo juz nie ma czym oddychac i mysle co dalej z weekendem bo gdzie tam niedziela...
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
my ostatnio cierpimy na lenistwo... niby mamy ogrodek w czeladzi ale poki co czesc przekopana a reszta stoi i blaga o zrobienie... w sumie od zeszlego roku nic nie jest na nim zrobione
jak jets pogoda nikomu sie nie chce
jak jets pogoda nikomu sie nie chce
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
emilka wazne ze jest gdzie odpoczac i z dzidzia zawsze mozna jechac...
u nas jest tak ze wolimy korzystac z pogody niz w upale cos robic... wkoncu komu by sie chcialo w takie dni jak teraz bylly
u nas jest tak ze wolimy korzystac z pogody niz w upale cos robic... wkoncu komu by sie chcialo w takie dni jak teraz bylly
reklama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
marttika pewnie po porodzie czesc znajomych zniknela??
norma...
choc ja po porodzie jakos tego nie odczuwalam bo wtedy bylam jeszcze z ojcem malej wiec bylo inaczej
u mnie zawwze wiekszym problemem jest miec opieke dla malej... dobrze ze coraz starsza to w coraz wiecej miejsc chodzi ze mna
norma...
choc ja po porodzie jakos tego nie odczuwalam bo wtedy bylam jeszcze z ojcem malej wiec bylo inaczej
u mnie zawwze wiekszym problemem jest miec opieke dla malej... dobrze ze coraz starsza to w coraz wiecej miejsc chodzi ze mna